Как да станете жената, от която мъжът никога няма да си тръгне

Как да станете жената, от която мъжът никога няма да си тръгне
Любов и партньорство

Как да станете жената, от която мъжът никога няма да си тръгне

Всяка една жена е наясно какъв мъж търси, за да има здраво и щастливо семейство. Това обаче не е достатъчно, защото семейството е от мъж и жена, така че и двамата трябва да бъдат такива, които искат и могат да съхранят на първо място себе си, а след това и отношенията им. Мъжете също си имат идеал за жена, като е съвсем възможно да се превърнеш в такава.

 

Ето няколко съвета, изградени въз основа на много опит сред дамите и силния пол

 

Бъди различна

Коко Шанел е казала, че една жена, за да стане незаменима, трябва постоянно да се променя.  Това правило работи и с мъжете, особено ако не става дума само за редовна смяна на имиджа. Бъдете различна – малко момиче, което иска да бъде погалена по главата и да седне на колене, любовница, обсебена от интимни удоволствия, ревностна домакиня, която отговаря за семейния живот, горда и непристъпна принцеса, за чиято една усмивка мъжът не е съжалява, че дава  половината си царство. Най-важното е да не се „забивате“ в нито един образ за дълго време. Предсказуемостта е вашият основен враг, няма нищо по-лошо от жена, чийто съпруг я познава „като кътните си зъби“ и може да предскаже как ще се държи и какво ще каже утре, вдругиден, след година …

Не го променяйте

Никога не забравяйте, че след първата целувка нищо не ви дава право да променяте човека с когого искате да бъдете. Едва ли и вие самата бихте се съгласили, мъжът който обичате да прави постоянни опити да ви казва как да живеете, само защото е решил, че така е правилно. Не се фокусирайте върху неговите недостатъци, не ги забелязвайте, а внимателно и тактично предлагайте други варианти. Хвалете го всеки път, когато ви зарадва.

Бъдете надеждни

Дръжте се така, че мъжът да знае, че може да разчита на вас в трудни моменти, а вие сте до него не само в радост, но и в скръб, и трудности. И вместо да вали върху него градушка с упреци в момента, в който той сам разбере, че е виновен, ще намерите насърчителни думи, с които да го окуражите.

Обичай себе си

Жена, която не обича себе си, със сигурност представлява интерес за мъжа. С нея е удобно, но едва ли чувствата, които изпитва към безплатна икономка, готвачка, бавачка, може да бъде наречено любов. Поглезете се и ценете себе си.

Не се страхувайте да се карате

Колкото и да е странно, конфликтите са източник на енергия за една двойка. Така че всяка идея, че в идеалното семейство винаги има „тишина и спокойствие“ и никой никога не изяснява отношенията с никого, не само е силно преувеличена, но и откровено вреди на връзката ви. Можете и трябва да спорите, основното в този момент е да забравите думите „винаги“ и „никога“ и да обсъдите конкретен случай и да не помните всичко, което вашият мъж е направил „погрешно“ от момента на първата среща.

Не забравяйте за интимността

Основните инстинкти в брака не са отменени. Интимността е също толкова важена, колкото сънят и храната. Бъдете креативни с процеса. Не забравяйте, че спасението на давещите се е дело на ръцете (устните и други части на тялото) на самите давещи се. Ако нямате свои собствени идеи как да направите това, използвайте една от нашите. Нека има място в живота ви както за планирана интимност, така и за спонтанна.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе