10 фрази, които мъжа казва на бъдещата си съпруга
Любов и партньорство

10 фрази, които мъжа казва на бъдещата си съпруга

Бъдещата ни съпруга е тази, която завинаги ще е с нас. Всички мечтаем да намерим истинската любов, своята съдба и партньор в живота, с когото да заспиваме и да се събуждаме до дълбока старост. Но как да разберете, че за него вие сте точно жената, която вижда като своя бъдеща съпруга? Оказва се, че има определени фрази и теми, които лесно могат да разкрият истинските намерения на мъжа. Мария Куклина-Симанкова, професионален психолог консултант, коуч в Института за психични изследвания в Пало Алто, Калифорния, разкрива на какво трябва да обърнете внимание, ако искате да не пропуснете мъжа, който ще е готов не само да намекне за вечна любов, но и да слуша Менделсон и удоволствие.

10 фрази, които мъжа казва на бъдещата си съпруга

5 ВИДА БАЩИ, ЧИИТО ДЪЩЕРИ СЕ ОМЪЖВАТ УСПЕШНО

Защо мъжът първо си тръгва, а после пак иска да се върне при вас?

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

10 фрази, които мъжа казва на бъдещата си съпруга

1.„Кога ще се видим?“ или „Да планираме…

фрази за бъдещата съпруга
10 фрази, които мъжа казва на бъдещата си съпруга

Да, толкова е просто, но това е, на което първо трябва да обърнете внимание. Срещите ви с избраника ви са плод на излишно свободно време? Или, напротив, съзнателното ви включване в живота му. Желанието да бъде с вас не „на думи“, прозрачност на разговорите и срещите, както и липсата на интриги за това кога ще се срещнете или дали изобщо ще се видите – това е един от важните градивни елементи на силната връзка. Важно: пеперудите в стомаха от неизвестност и незнание кога любимият ви ще отговори, ще ви звънне за кино или за среща са нищо повече от любов и път към връзка с тревожен тип привързаност. Това е вашата бъдеща съпруга.

2.,,Ти си всичко за мен’’

фрази за бъдещата съпруга
10 фрази, които мъжа казва на бъдещата си съпруга

Тази фраза е равносилна на декларация за любов за вашата бъдеща съпруга. Мъжът вече не вижда живота си без вас и иска да бъде там през цялото време. Може би той все още не е решил да ви предложи ръка и сърце, но това вероятно ще се случи много скоро.

3.,,Винаги можеш да разчиташ на мен ‘’

фрази за бъдещата съпруга
10 фрази, които мъжа казва на бъдещата си съпруга

Мъжът определено очаква да заеме значимо място в живота ви и е готов да поеме много повече отговорности. Той ви приема на сериозно и иска вие да сте неговата съпруга.

4. ,,Тръгваме ли за семейната вечеря?’’

фрази за бъдещата съпруга
10 фрази, които мъжа казва на бъдещата си съпруга

Когато мъж ви кани да се срещнете не само с приятели, но и запознава близките си с вашето семейство, това може да е сигнал, че ви вижда в бъдещето си. Освен това присъствието на семейни двойки в тясна комуникация също говори за насоките на мъжа. Ще отбележим, че подобни „показвания“ или срещи с „важни хора“ по нов начин са част от ритуал, който е останал до наши дни и едва ли ще престане да бъде актуален в близко бъдеще. Така че да, старо е, но все още казва много и означава много. Означава, че искате тя да е бъдещата ви съпруга.

5. ,,Харесва ми, когато си около мен’’

И това вече е откровен намек, че вашият избраник не е просто влюбен и че се чувства добре и комфортно до вас. Това означава, че той вече мисли да прекара още повече време с вас и вероятно да се премести да живеете заедно и да бъдете негова съпруга.

6. „Интересува ме как се чувстваш“

Интересът към емоциите, чувствата, възгледите и желанието да ги разбере не е просто сигнал. Момичета, това са фанфари, фойерверки и страхотна възможност да пробвате фамилията му. Фрази като тези предполагат не само интерес, но и грижа, приемане и намерение за инвестиране във връзката. Също така е важно умението за изразяване, изясняване на чувствата и тънкостите на възприятието – това е една от основите на силната връзка и дългосрочния съюз. А студените и дистанцирани мъже, които не разбират чувствата и не се интересуват от тях, са добри за филмови драми и трагедии за любовта, но не и за истинския живот и брак. Е, подбирайте правилно вашата бъдеща съпруга.

7. ,,Липсваш ми’’

фрази за бъдещата съпруга
10 фрази, които мъжа казва на бъдещата си съпруга

Влюбеният мъж не може да пропусне любимата си. Тази фраза, както и обаждания през деня, съобщения в месинджъри, забавни снимки и шеги – всичко това е предназначено не само да ви напомня за себе си, но и да покаже, че вече сте част от живота на влюбения мъж и в неговите очи вие сте бъдещата му съпруга.

8. „Как мога да помогна?“

Откритото желание да участва в живота ви, да помогне и да го направи малко по-лесен и прост са признаци на грижа и подкрепа. Мъжът, който ви вижда като своя бъдеща съпруга, винаги ще бъде до вас, за да ви подкрепи.

9. „Съгласен съм, да. Не бях прав.“

Влизайки в една връзка, всеки от нас се сблъсква с различия във възгледите, интересите и навиците. В крайна сметка всеки е уникален, всеки има право на собствена идентичност и възприятие. Понякога в конфликтни ситуации поради тази разлика може да се нараняваме, да не се чуваме или разбираме. Затова е важно да поемем отговорност, ако действията и думите ни обиждат любим човек. И ако вашият мъж признава грешките си и е готов да поеме отговорност, това означава, че той цени връзката ви повече от егото си. Избирайте правилно вашата съпруга.

10. „Ще се омъжиш ли за мен?“

фрази за бъдещата съпруга
10 фрази, които мъжа казва на бъдещата си съпруга

Няма да пропуснем да включим този магически въпрос в нашата топ класация с фрази, които показват, че той има сериозни планове за вас. Съгласете се, това е черешката на тортата и въпросът, който много момичета мечтаят да чуят и това определено е „знак“. Всяко момиче заслужава да чуе тези фрази и стотици други топли, важни думи. А може би вече сте ги чули и сега имате повод да помислите за съвместно бъдеще, нова фамилия и купуване на рокля за собственото ви моминско парти. Вашата бъдеща съпруга ще чака да чуе заветните думи.

Tagged ,
на горе