Може ли да обича истински материалната жена
Любов и партньорство

Може ли да обича истински материалната жена

Истинската любов се усеща. Жената, която те обича искрена няма да се интересува от колата ти, нито колко голяма е къщата, в която живееш. Тя ще бъде до теб винаги.  Ще остане, независимо колко силна и унищожителна е бурята. Тя ще иска да изградите всичко заедно. Да постигнете целите си, вървейки ръка за ръка. Ще те стисне здраво и никога няма да те пусне. Никога.

Представяме ти останалата част от знаците, които напълно отричат твърдението, че приятелката ти е материална.

 

Подкрепя мечтите ти

Момичето, което държи на теб ще те подкрепя винаги. Независимо, че започваш от нулата, тя е твоята най-голяма опора. Човекът, който най-силно вярва в теб и не пропуска нито миг да ти припомни колко добър си и какви хубавите качества притежаваш. Тя вижда, че имаш потенциал и се опитва да те накара да повярваш в него и в себе си.

Да, това не означава, че тя не е материална. Може би го прави, защото иска един ден да се облагодетелства от твоите успехи? Тогава става много по-трудно да разбереш истинските ѝ намерения. Но ако след всеки провал тя е плътно до теб и остава, въпреки пораженията, това момиче е искрено и намеренията ѝ са чисти като сълза.

Тя е независима

 Да, тя изпитва нужда от твоята любов и вниманието ти. Но не се държи като обсебваща и луда. Знае, че ти също имаш право на личен живот и не нарушава личното ти пространство. Разбира, че си зает и работиш върху целите си. Тя също има свои мечти, на които се е отдала. Никога не ти досажда и се е фокусирала повече върху себе си, отколкото върху връзката ви. Това не означава, че не се интересува от теб, но знае много добре, че границата между любов и обсебване е много тънка и по никакъв начин не иска да я прекрачва. Обича те и те подкрепя, но в същото време не зависи от теб, нито финансово, нито емоционално. Това е повече от сигурен знак, че това момиче не е материално.

Не се интересува от други мъже

Отдавна е приключила отношения с бившия си. Също така и никога не отговаря на съобщения от други мъже в социалните мрежи. Въпреки че не ѝ липсва мъжко внимание, тя игнорира всички, заради теб. Не изпитва удоволствие нито от комплиментите, които получава, нито от поканите за среща. Тя е ухажвана жена от мъже с положение, но за нея няма никакво значение. Нито един друг мъж не може да привлече вниманието ѝ така, както ти. За нея няма значение колата, в която се вози, а този, който стои до нея.

Знае как да се държи

Напълно нормално е да имате проблеми във връзката. Всяка една двойка се изправя понякога пред тях. Забележи как тя ги приема и по какъв начин реагира. Ако тя успява да се справи с всяка една ситуация, като в същото време запазва спокойствие и не допуска отношенията ви да се усложнят, със сигурност това момиче е уравновесено и наистина държи на теб. Все пак не си единствения мъж на света, който има пари, нали?

Искаш да бъдеш само с нея

Ако чувстваш, че тя е правилната жена, давай смело. Не изпускай нито момента, нито нея. Това момиче държи на теб, още ли се съмняваш? Любовта, която изпитва трудно може да не се забележи. Този влюбен поглед и искрящи очи. Усмивката, която се появява на лицето ѝ веднага щом те види. Момичетата, които държат истински на мъжа до тях са рядкост в днешно време. Напълно нормално е ако се съмняваш в нея, още повече, когато си бил дълго време използват от материални жени. Но не всички са еднакви. И ще е голяма грешка да затвориш сърцето си и да не допуснеш никоя друг до него и до живота ти. Позволи си да бъдеш щастлива. Да вкусиш от сладостта на любовта. Позволи на нея да се грижи за теб и да те дари с цялото щастие на света. Ако е искала да те остави, повярвай ми, щеше да го направи поне десет пъти досега.

Момичето с влюбените очи и искреното сърце е чисто като сълза. Думи като полза, изгода и облага са толкова чужди за нея. Тя обича теб самия. И е готова да остане, само ако ѝ позволиш. А каква грешка ще допуснеш ако не го направиш, идея си нямаш.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе