И жените могат да изневеряват
Любов и партньорство

И жените могат да изневеряват

И жените допускат грешки. И те нараняват. И те предават. Предават тези, които са ги обичали силно. Тези, които винаги са били до тях. Тези, които са имали очи само за тях. Тези, които биха направили всичко, за техните усмивки. И жените изневерят. На мъжете, които не са ги обичали достатъчно. На мъжете, които забравят за тях и обичта, която им подаряват. И жените изневеряват. Но с причина. Винаги. И никога без. Защото те обичат силно и истински.

Изневярата няма пол. Тя боли. Независимо причината за нея. Независимо кой е изневерил. Кой е предал. Трудна е за преодоляване и почти винаги е невъзможно да се превъзмогне напълно.

Мъжете също обичат силно. И страдат, когато ги предават жените, които са обичали с цялото си сърце.

Представяме ти знаците, които показват, че тя не е заинтересована от теб.

Не иска да е интимна с теб

Интимността свършва там, където избледнява и любовта. И обратно. Интимността и любовта вървят ръка за ръка. Невъзможно е, когато обичаш някой да не искаш да правиш любов с него. Да го целуваш и докосваш. Ако твоето момиче не изпитва никакво сексуално привличане към теб и те отбягва, със сигурност има причина за това. Нейното поведение те наранява, но също така и не си готов да я попиташ директно какво става, защото страхът от отговора те побърква.

Един съвет – колкото по-рано научиш истината, толкова повече болка ще си спестиш.

Постоянно си намира оправдания

Всеки път, когато я поканиш да излезете, тя ти отказва. Винаги успява да намери причина, с която да пропусне срещата. Ти си този, който поема инициативата и се стараеш да запазите любовта и искрата между вас. Но когато те са си отишли от единия, много по-трудно може да бъдат опазени. Колкото и много да искаш да прекараш повече време с нея, ако тя не иска, винаги ще намира оправдание. Все пак има разлика от „не мога“ и „не, мога“. Зависи кой пита.

Критикува външния ти вид

Много неприятен момент от вашата връзка е, когато жената, която обичаш започне да критикува външния ти вид. В началото, тя не е споменавала нито дума за твоите недостатъци. Приемала те е такъв, какъвто си. Тогава каква може да е причината, след толкова време чак да се сеща за сеща. И още повече да не се притеснява да каже в очите ти какво не харесва във вида ти? В момента, в който една жена започне да вижда недостатъците ти, тя вече не е заслепена от любов. И това често става, когато любовта си отива от нея.

Говори за други мъже

Не знаем дали има по-неприятен момент от този, когато твоята приятелка започне да говори за други мъже в твоето присъствие. Независимо дали става въпрос за близък приятел, колега от работата или случаен минувач. В нито един от случаите не е приятно да говори повече за тях, отколкото за теб. Още повече, когато не се сеща да те пита как е минал денят ти или как се чувстваш. Ако започне да говори за някой мъж по-специален начин, със сигурност не ѝ  е безразличен. Бъди внимателен и забележи добре начина, по който говори за останалите.

Винаги поемаш инициативата

Ти си този, който винаги целува първи. Този, който първи кани на среща, първи звъни и този, който искаш да правите любов. Имаш чувството, че ако не направиш ти първата крачка, тя няма и да се сети. И ще се държите като двама приятели или може би като непознати, които за първи път се виждат, но дори и в тях ще има повече страст, отколкото във вас. Проблемът, пред който сте изправени е сериозен. Ако тя продължи да се държи по този начин и да те отблъсква, много скоро ще последва раздяла. Но ти не може да я накараш да те обича насила. Това са чувства.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе