Мария Бакалова с нов успех! Актрисата ще участва в световноизвестна продукция

Мария Бакалова с нов успех! Актрисата ще участва в световноизвестна продукция
Интересно

Мария Бакалова с нов успех! Актрисата ще участва в световноизвестна продукция

Мария Бакалова става част от супергеройската вселена на Marvel. Българската актриса ще участва в „Пазителите на Галактиката 3“ и ще се нареди до филмови звезди като Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел и Дейв Батиста. Актрисата потвърди новината и написа: „Аз съм най-щастливият и развълнуван човек на света! Това беше една от най-трудните за опазвани тайни и не мога да повярвам, че вече е реалност.“

Според Deadline, българската актриса е получила роля в третия филм от поредицата „Пазители на Галактиката“. Сайтът съобщава, че участието на Бакалова ще е от ключово значение за историята, но засега не се знае точно какъв герой ще изиграе тя. Новината беше потвърдена и от режисьора на филма Джеймс Гън, който написа в Туитър, че „Мария Бакалова е невероятна“.

Все още се пази в тайна ролята, която ще изпълнява номинираната за Оскар Мария Бакалова, но според слухове, тя ще е ключова. Филмовата продукция се очаква да излезе по кината на 5 май 2023 г.

Режисьор и сценарист на третата и финална част от „Пазителите на Галактиката“ е Джеймс Гън. „Пазители на галактиката“ е една от поредиците в киновселената на „Марвел“, като първите два филма бяха изключително успешни – с общи приходи над 1,6 млрд. долара. Засега сюжетът на третата част се пази в пълна тайна.

Красивата актриса сподели новина с постове в Инстаграм и Фейсбук като написа: „Честно казано аз съм най-щастливият, най-развълнуваният човек. Този проект беше най-трудният за опазване в тайна и не мога да повярвам, че е тук сега. Джеймс Гън, благодаря, че ме доведе в най-невероятното семейство, за което някой може да мечтае! Вие сте изключителен творец и за мен беше огромна чест да работя с вас. Вашето виждане, вашият хумор, вашият талант наистина са извън тази Вселена!“.

Не закъсняха и хилядите коментари от нейни почитатели и приятели сред които и много известни личност.

Tagged , , , , ,
на горе