Четири грешки, които Везни правят в любовните си връзки
Астрология Любов и партньорство

Четири грешки, които Везни правят в любовните си връзки

Везните често са нерешителни във взаимоотношенията и най-вече в любовните си връзки. Те са въздушен знак и свободният дух им е в природата. Ето защо отношенията им са с околните са малко сенчести.

Само за минути можете да преминете от щастлива зона към агресивен режим. В него вашият приятел започва да ви дразни. Това може да се дължи на това, че те не изразяват чувствата и емоциите си относно конкретна ситуация.

Везните са склонни да сдържат емоциите в себе си и да избухнат, когато нещо дори минимално прелее чашата им на търпение. Този знак цени баланса, така че винаги ще се стремят да бъдат справедливи и дипломатични. Но за да постигнат баланс в една връзка, те могат да станат властни и взискателни към другите да ги следват. Това може да породи големи скандали във връзката и често дори води до раздяла. Така че, за да гарантираме, че връзката ви с партньора ви Везни протича гладко, ще опитаме да ви помогнем.

Съставихме списък с четири грешки, които те вероятно ще направят в любовните си връзки. Трябва да сте наясно с тях, за да може да се справите по-лесно.

Прекаляват много.

Везните презират разногласията от какъвто и да е тип, затова всячески се опитват да ги избегнат. Родените под този знак търсят баланс и справедливост. За да постигнат това, те изразходват много енергия, за да премислят отделно всяко едно действие. Поради това прекомерно мислене обаче те често не са в състояние да се придържат към решенията си. Това може да доведе до разочарование в отношенията с половинката и то по незначителни проблеми. Може да забележите как често те минават от едната крайност по един въпрос до съвсем другия полюс. Именно това донася много напрежение в семейството им, в резултат на което страдат както те, така и близките им.

Много флиртуват.

Везните са известни с прекомерния си флирт. Някои хора може да гледат стая или приложение за запознанства и да мислят стратегически. Везните обаче ще флиртуват с всеки в полезрението им, особено ако се чувстват потиснати. Те се нуждаят от подсилване на егото и не се колебаят да хвърлят поглед встрани, въпреки че са във връзка. И докато този здравословен флирт не е измама, той може да даде грешни намеци на другия човек, усложнявайки нещата. Това винаги може да стане причина за сериозни проблеми в семейството. Някои двойки дори се разделят заради поведението на човек от зодия Везни. Тези хора не знаят как да намират границата в любовните си връзки и често си носят последствията.

Те опитват да контролират.

Везните претеглят нещата внимателно, подобно на символа на техния зодиакален знак. За да неутрализират ситуацията, те непрекъснато се адаптират. Те внимателно променят поведението си, за да предизвикат специфична реакция от партньорите си. Дори ако чувствата им са правилни, те могат да се опитат да убедят околните да подкрепят тяхното решение. Везните могат да станат контролиращи, ако нуждата им от баланс стане твърде силна.

Те губят стойността на думите си.

Везните поемат повече, отколкото могат да се справят. Те се чувстват добре в забързана среда и мислят от гледна точка на възможностите. За да изглеждат добре пред другите, те дават обещания, които стават невъзможни за изпълнение. Така че, ако са нарушили думата си, най-вероятно е защото нещо е наклонило баланса, който са смятали, че могат да постигнат. Това може да накара и най-близките им да се чувстват предадени.

Везните са сантиментални, но могат и да мислят логично, когато е необходимо. Те могат да бъдат нерешителни, снизходителни и да им липсва ангажираност. Те обаче имат няколко положителни характеристики в любовните си връзки. Именно тези техни черти могат да им помогнат да работят върху недостатъците си в отношението им към партньора.

Вижте още⤵️

Признаци, че сте намерили сродната си душа 

Защо мазането на петите с йод е толкова полезно? 

Четирите зодии, които винаги са щастливи и позитивни 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе