Трите най-важни "подправки" за вечна връзка
Любов и партньорство

7 силни фрази, които ще направят отношенията по-силни

Не забравяйте, че крайъгълният камък на връзката е комуникацията…

 

Тези 7 фрази са черешки на тортата на нашата връзка и и ще направят отношенията ви по силни

 

1. Благодарен съм / благодарна съм за теб.

 

Изразяването на благодарност към партньора ви и признаването на това какво означава той за вас може да окаже значително влияние върху връзката ви. Но, за съжаление, ние често не осъзнаваме това.

Изключително важно е вашата сродна душа да знае и да види колко много я цените.

Въпросът не е всеки ден да купувате цветя или да отивате на ресторант с любимия човек. Понякога една проста фраза като „Толкова съм благодарен/благодарен, че те имам!“ ще бъде достатъчна.

 

2. Гордея се с теб.

 

Когато човек, чието мнение е по-важно за нас от мнението на всички други хора, каже, че се гордее с нашите постижения, тогава това се възприема от нас като черешка на тортата на връзката ни.

 

Независимо дали става въпрос за повишение или дори ставане от леглото, за да отидете на работа след бурно парти, винаги показвайте подкрепата си, като кажете на партньора си, че се гордеете с това, което прави че го обичате.

 

3. Щастлив съм / щастлив съм, че съм с теб.

 

Да знаеш, че партньорът ти е щастлив да е около теб, вече е комплимент. И също така е много мотивиращо. Това означава, че в техните очи ние сме достатъчно добри и им доставяме радост.

Нека знае, че те прави щастлив/а.

 

4. Съжалявам.

 

Независимо дали закъснявате за вечеря за годишнина или сте съсипали работния му костюм в пералнята (да, всички сме минали през това), искреното извинение или признанието, че разбирате чувствата му, помага за бързото разрешаване на конфликта.

Когато се използва правилно, тази малка фраза може да има положително въздействие върху взаимоотношенията.

 

5. Знам как се чувстваш в момента.

 

Емпатията е начин да се свържете с човек по начин, който никой друг не може.

Когато кажете на половинката си, че разбирате нейните чувства и че нейните емоции са близо до вас, това веднага прави света по-малко самотно място. Това извежда човека от изолацията, независимо от това как се чувства в момента: тъжен, развълнуван или притеснен.

Много е приятно да изпитвате емоции заедно.

 

6. Ти си красив/а

 

Знаейки, че любимият ви човек мисли, че сте привлекателни, може да ви помогне да се заредите с добро настроение и да изпълните романтичната връзка със стабилност.

Знаем, че партньорът ме харесва (поне на теория), но ако чуем това признание от него, то укрепва връзката между нас и прави връзката ни по-осезаема.

 

7. Вярвам ти.

 

Доверието е основата, върху която се гради всяка връзка.

Покажете, че подкрепяте половинката си и че им вярвате с чувствата си. Много е приятно да видиш, когато човек те смята за надежден източник на комфорт и емоционално благополучие.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе