Любовна несъвместимост – зодиакалните знаци, които не трябва да се женят помежду си

Любовна несъвместимост – зодиакалните знаци, които не трябва да се женят помежду си
Любов и партньорство Астрология

Любовна несъвместимост – зодиакалните знаци, които не трябва да се женят помежду си

Характерът е основополагащ за връзката между двама души. Ако те не се разбират помежду си, няма как да изградят стабилни отношения, които в даден момент да дадат началото на здрав семеен живот. Самите характери се формират от най-различни фактори, като семейната среда и обкръжението, но до голяма степен зависят от зодиакалните знаци. Чрез тях можем да разберем до каква степен двама души са подходящи един за друг и могат ли да живеят заедно, да създадат семейство и това ще бъде ли съпътствано от разбирателство между тях.

Ето кои са двойките, които почти никога не биха имали подобно разбирателство, ако бъдат заедно:

Овен – Рак. Бракът им най-вероятно ще завърши със сълзи. Понякога противоположните личности изглеждат като магнити и се привличат силно, което изгражда здраво семейство, но понякога не го правят и това изглежда важи и за представителите на тези две зодии. Въпреки че бракът им би могъл да започне обещаващо, Овенът скоро ще стане твърде властен за нежния и мил Рак. Нашият съвет е представителите на тези две зодии да се избягват един друг.

Телец – Риби. Тяхната връзка би могла да продължи не повече от шест месеца. Единствената неизбежност на тази връзка е подписването на документите за развод през следващите месеци, за съжаление Това, което в крайна сметка намалява шансовете на тази двойка, са различията им що се отнася до техните мечти и амбиции. Телецът иска успешна кариера и уважаван семеен живот, докато Рибите са по-скоро със свободен дух и мразят да се чувстват длъжни да оправдаят очакванията.

Близнаци – Козирог. Те ще изхвърлят пръстените си за нула време. На хартия това е малко вероятно съвпадение и изглежда, че тяхното нещастие се случва и в действителност. Тази двойка има много слабости, било то липсата на комуникация или нежеланието им да правят компромиси по теми, които нарушават добрия тон. Близнаците предпочитат да живеят в бързата лента, докато логичният Козирог се нуждае животът му да бъде организиран и систематичен. Това автоматично прави съвместния им живот много сложен и трудно може да намерите общи позиции на тези двама партньори.

Лъв – Скорпион. Тази връзка може да бъде определена само с три думи – рецепта за развод. Бракът на Лъв и Скорпион бележи обединяването на две огромни горещи глави, които винаги искат да следват своя път. С такива силни личности тази двойка ще се окаже невъзможна за брачен живот и двамата ще прекарват времето си в спорове, вместо да създават сладки спомени, докато е страстта би трябвало да гори с пълна сила. Ето защо специалистите сочат, че  тази двойка би било най -добре да отложи изпращането на своите покани за сватбата.

Дева – Стрелец. Спестете си сърцебиенето и кажете „не“. Що се отнася до семейната двойка, връзката между Дева и Стрелец е може би една от най-слабите и най-малко атрактивните. Тази двойка няма много общи неща и не е търпелива, когато става въпрос за разбиране на мечтите и желанията на други хора. Сключването на брак ще бъде по-скоро загуба на време , отколкото на някакви сериозни надежди. Представителите на тези зодии предпочитат да слушат своя инстинкт и да не се доверяват на много хора, което ги прави труден партньор.

Tagged , , , , , ,
на горе