Любовен хороскоп 5.11.2021 петък
Астрология

Любовен хороскоп 5.11.2021 петък

 

Днес чувствителността ще бъде твърде изострена, емоциите буквално могат, да ви разкъсват отвътре. И въпреки че, може да ви бъде доста трудно да решите, дали да ги изразите, хороскопът препоръчва да отворите чувствата си към любимия човек. Днес тялото ви трябва да проговори – освободете натрупаното напрежение, като правите любов, танцувате, ходите на разходка или фитнес.

 

ОВЕН

Днес Овенът ще почувства горчивият вкус на разочарованието върху устните си: може да му се струва, че връзката с любимия човек не е толкова ярка, както преди. Недоволството от личния живот ще повлияе на настроението на Овена, въпреки че, ако го погледнете, той просто е малко капризен. Хороскопът предлага да поеме ситуацията в свои ръце и да организира мини романтична почивка за двама. Мила вечеря или просто разходка в парка ще помогне да върнете хармонията, която е изчезнала.

 

ТЕЛЕЦ

Основният съвет на любовния хороскоп на Телец за днес е да бъдете честни. На този ден това ще бъде много трудно. Външни обстоятелства или вътрешни блокажи ще попречат на Телеца да отвори чувствата и мислите си към любимия човек, което може да доведе до недоразумение или мълчаливо цупене. Ако видите, че ситуацията излиза извън контрол, ако ви задават директни въпроси, на които не можете да дадете отговори, не се опитвайте да избягате, не обиждайте сродната си душа с лъжа. По-добре е да говорите честно, че все още не сте готови да обсъждате повдигнатата тема.

 

БЛИЗНАЦИ

Близнаците искат да покоряват и завладяват сърца днес! Те се нуждаят от вниманието на противоположния пол повече от всякога и затова просто трябва да зарадват колеги, съседи или минувачи. Хороскопът приканва Близнаците, да обърнат специално внимание на собствения си външен вид още от сутринта: облечете възможно най-секси дрехи и излезте на лов за сърца! Да, и не забравяйте да публикувате свежи снимки в социалните мрежи – ще съберете много харесвания!

Любовен хороскоп 5.11.2021 петък

Годишен любовен хороскоп за 2022 г

Каква ще бъде вашата 2022-ра според зодията 

Дневен хороскоп за 5.11.2021 петък

РАК

Ако личният живот на Рак се е превърнал в сиво ежедневие, време е да добави ярки цветове към него! Кажете „Не“ на скуката и рутината – време е да вдъхнете живот на връзката и ако сърцето на Рака е свободно, значи е време за лов на хубави кандидатки. Дори и да имате хиляди дела за вършене, отделете малко време в натоварения си график, за да изпиете чаша кафе с приятен колега или да купите за любимата на сърцето си торта на път за вкъщи. За да почувства приятното чувство – да си влюбен, Ракът ще има нужда от няколко романтични докосвания, които може да режисира сам!

 

ЛЪВ

На този ден Лъвът е много променлив: в любовта той ще бъде в треска, след това в настинка, това състояние е по-скоро като треска, отколкото пристъп на страст. Хороскопът не съветва да предприемате, каквито и да било решителни действия в една връзка днес, защото много скоро те може да изглеждат като пълна глупост. Не давайте обещания, не правете категорични изявления, не изговаряйте гръмки думи. Каквото и да се случи в личния живот, днес Лъва е по-добре да изчака и да бъде страничен наблюдател.

 

ДЕВА

Днес Девата е изпълнена с първична сексуална енергия и следователно може да съблазни всеки и всичко! Любовният хороскоп уверява: днес Девата е толкова гореща, че може да изгори и изпепели, така че не бива да бъде лекомислена, а да използва силата на чара си срещу случайни хора. Съсредоточете се върху това, на кого наистина държите и го уловете във фантазиите си!

 

ВЕЗНИ

Днес Везните ще имат възможност да завържат обещаващо запознанство, но не и фактът, че ще се възползват от това – всичко ще зависи от променливото им настроение. Като цяло, този ден не е лош за любовта, но на Везните ще им е трудно да разберат какво точно искат. Романтични срещи? Флирт? Нови познанства? Или да си седят и да си мечтаят сами? Днес Везните могат да изберат всяка опция или могат да преминат през няколко на свой ред.

 

Любовен хороскоп 5.11.2021 петък

Късметче за 5.11.2021 петък 

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022

 

СКОРПИОН

Днес не е денят на Скорпиона да подрежда нещата в отношенията, така че представителят на този знак от зодиака трябва да сдържа импулсите си да „говори сериозно“ и „да постави точката на i“. Най-добре е да освободите излишната си енергия в прегръдките на любимия човек! Хороскопът не съветва Скорпион, който търси сродна душа, да бърза с развитието на отношенията в наскоро установени познанства, това може да се превърне в неприятности. Първо, уверете се, че кандидатът е достоен за вашето внимание.

 

СТРЕЛЕЦ

Звездите съветват Стрелецът, днес вечерта да отиде на среща с любимия си човек или, ако все още е сам, да излезе някъде с намерението да завърже романтично запознанство. Той обаче трябва да избягва скучните и до болка познати места! Нещо наистина интересно очаква Стрелеца днес извън стените на обичайното кафене или клуб. Затова трябва да потърси съвет от колеги или да потърси в интернет, за да вземе под внимание онези места, на които Стрелецът никога не е бил.

 

КОЗИРОГ

Днес Козирогът е склонен към прекомерна емоционалност и следователно може остро да възприема критика от любимия човек. Какво е критика – липсата на комплимент или небрежна целувка, Козирогът без колебание ще го превърне в повод за мърморене. Хороскопът предлага да запомните, че това е само настроението на деня и да не разваляте настроението за себе си и сродната душа. Днес необвързаният Козирог може да почувства безнадеждност – ще му се стори, че личното му щастие е невъзможно. Същият съвет – не обръщайте внимание на тези емоции, скоро ще настъпи нов ден, в който ви очакват нови срещи и усмивки!

 

ВОДОЛЕЙ

Днес Водолеят може да се кара на почивки с другата си половина, дори и да няма особена причина за това. Най-вероятно причината за конфликта ще бъде мнението на любимия човек „отвън“: Водолеят ще погледне отношенията с очите на някой друг и ще види ситуацията от различен ъгъл. Хороскопът предлага да не слушате съветници и „доброжелатели“, а да се доверявате само на сърцето си. А съветите на роднини и приятели да бъдат напълно игнорирани!

 

РИБИ

Днешната вечер е силно обещаваща – да бъде много страстна и чувствена, ако Рибите успеят да създадат най-романтичните условия на света за тях и любимия човек. Отложете срещите с приятели, изхвърлете учебниците и докладите, отделете време един на друг! Хороскопът нашепва: Незабравими емоции очакват Рибите! Днес ще имате възможността да сте близо не само до телата си, но и до душата си. Можете искрено да говорите за всичко на света, да споделяте най-съкровените си мисли и съкровени мечти!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе