СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 24–30 Януари, 2022

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 24–30 Януари, 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 24–30 Януари, 2022

 

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 24-30 Януари, 2022: През предстоящият период за Овните се очертава безоблачно щастие, любов и хармония. Отношенията ще бъдат изпълнени с нежност, разбиране и невероятна идилия. Но към края на периода тези моменти могат да бъдат променени. Отношенията могат да бъдат изпълнени с безпомощност и раздразнителност един от друг. Но не се разстройвайте. Създайте нови емоции – пътувайте извън града, срещайте се с приятели, посетете красиво място сред природата, въпреки метеорологичните условия. Разнообразете животът си, който ако вече се е превърнал в рутина, с нови хобита, например.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 24-30 Януари, 2022: През предстоящият период двойките ще се радват на щастие и хармония. Никакво разногласие не може да ви попречи да се насладите на силните чувства. Що се отнася до необвързаните представители на зодия Телец, през идните дни хороскопът предсказва много интересни запознанства, които ще бъдат свързани с красив флирт и изграждане на дългосрочни връзки. Резултатите от тези срещи ще зависят само от желанието на Телеца да изгради сериозна връзка.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 24-30 Януари, 2022:  Може да се окажете в плен на много силни романтични чувства и събития. През този период стабилността на връзката ви ще бъде леко разклатена. Основните виновници за това ще бъдат трудностите в работата и временната депресия. Не забравяйте, че вашият партньор е човек, който се опитва да ви помогне и да ви измъкне от това състояние, така че не претоварвайте този, който ви обича, с цялата си негативност. Ако не се вслушате в този съвет, партньорът ви може да се умори от тази раздразнителност и дори да се осмели да прекрати връзката. Но не се отчайвайте, този труден период скоро ще приключи.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 24-30 Януари, 2022: Не може да се каже, че целият период ще бъде хармоничен и спокоен. До средата на седмицата вашето спокойствие ще бъде нарушено от някои трудности. Прекарвате твърде много време един с друг, забравяйки за работата и близките, които често ви напомнят за себе си. Много е вероятно да обвинявате партньора си за много затруднения. Ако връзката ви е станала скучна, опитайте се да я разнообразите или да останете сами за известно време. Претеглете всички плюсове и минуси, помислете, този партньор за вас ли е, готови ли сте да споделите бъдещия си живот с него?!

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 24-30 Януари, 2022: През този период двойките ще се справят с проблемите, от които им е дотегнало. Заради желанието им да се справят с това бреме, отношенията ще бъдат обтегнати. В крайна сметка, за вас е важно да се чувствате свободни и спокойни и всякакви кавги и конфликти ще ви натоварват. Свободните лъвове още не са склонни да създават нови познанства. В идните дни ще има и щастие, и хармония и комфорт във вашите отношения. Необвързаните ги очаква много неочаквани срещи, които могат да прераснат в дълга и сериозна връзка. А семейните двойки отново ще бъдат заобиколени от напрегнати моменти. Бъдете търпеливи и спокойни. Този критичен период няма да е дълъг. Скоро ще се почувствате стабилни във връзката ви.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 24-30 Януари, 2022:  Мислили ли сте да разнообразите връзката си? Опитайте се да я обогатите с нови емоции, като общи хобита извън дома или пътувания сред природата. Тези дейности ще ви помогнат да поддържате баланс с рутинните и понякога скучни дейности, които ще имате от време на време през този период. Вашият съюз ще премине през период, който ще бъде изпълнен с препятствия. Основният препъни камък ще бъде желанието на един от партньорите да разнообрази живота си с помощта на несериозни действия. Не се знае, дали това изкушение ще доведе до нещо повече. Флиртът отстрани ще предизвика много недоразумения и претенции. За Девите, които все още не са намерили партньорът в живота, не се очакват промени през първата половина на седмицата.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 24-30 Януари, 2022: Това е времето, когато и двамата имате нужда от малко почивка един от друг. Вземете нещата в свои ръце, не предизвиквайте спорове – това е единственият начин да оцелеете в този труден период. За самотните Везни се предрича обещаващо запознанство, което ще прерасне в прекрасно чувство. Периодът ще донесе дългоочаквана радост на влюбените. Двойките ще плуват в море от любов и разбирателство. Трудности в отношенията не се очакват. Съдбата също ще реагира положително на свободните Везни през този период. Ще бъдете толкова привлекателни, че флиртът и интересните срещи ще се превърнат в чести събития в живота ви.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 24-30 Януари, 2022:  Спорове и недоразумения бавно ще ви отдалечат от партньора. Причината за тези трудности ще бъдете и двамата, защото и за двама ви е важно кой да бъде лидер. Може би не трябва да налагате възгледите си на партньора си, но е по-добре да намерите компромис, защото това е единственият начин да поддържате мир и хармония. Средата на периода ще ви зарадва с идилия и уют. Всички проблеми, които се опитаха да унищожат вашия съюз, ще изглеждат смешни и нелепи. Може да възникне друг проблем в отношенията. Не сте доволни от спокойна среда и търсите страст и емоционални преживявания. Е, тогава давайте! Внесете цвят във връзката ви, излизайте по-често, а не просто да си седнете вкъщи пред телевизора.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 24-30 Януари, 2022: Обвързаният Стрелец ще бъде по-добър от всякога: разбиране, топлина, нежност – това дават звездите през този период. Необвързаният Стрелец не трябва да търси партньор за цял живот през тези дни – едва ли ще има дълга и сериозна връзка. Но има много възможности за флирт. Сега е време за нови приключения. Свободният Стрелец е само на един хвърлей от обещаващ познат. Но за семейните двойки тази картина е изключително различна. Желанието да се потопите в света на срещите и съблазняването може да доведе до сериозни проблеми в дългосрочните връзки.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 24-30 Януари, 2022: В крайна сметка трябва да докажете чувствата си един на друг. Не се страхувайте от това изпитание на съдбата. Но ако в семейството има раздори, тогава подобни отношения могат да бъдат под въпрос, което ще ви даде ясни знаци да разберете дали имате бъдеще или не. Свободните Козирози имат всички шансове да намерят истинската любов, без дори да очакват или подозират за това. За обвързаните двойки се очертава идилия и хармония. Това ще бъде период на романтични дни. Съдбата е благосклонна към Козирозите, защото ви очакват интересни познанства и среща с идеален партньор.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 24-30 Януари, 2022: Лека и непринудена визия ще стопли душата ви. Дори понякога ще изглежда, че тези прекрасни чувства са вечни и нищо не може да унищожи перфектната ви двойка. Вероятно си мислите, че сега е моментът за официален брак. Идилията във вашия съюз ще продължи много дълго. Но могат да възникнат някои трудности, което е в реда на нещата. Причината за много спорове ще бъде желанието ви да поемете водеща роля във връзката. Не е нужно да „дърпате одеялото“ върху себе си през цялото време, уважавайте партньора си и неговата гледна точка. Свободният Водолей заемат позицията на сериозен съблазнител, с много интересни срещи и изкусителни предложения. Бъдете внимателни, може би сред тях ще намерите любовта, за която сте мечтали.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 24-30 Януари, 2022: Ще искате да подарите на партньора си голяма изненада или подарък, така че той/тя да се възхищава и оценява вашето присъствие. През този период ще бъдете много привлекателни и очарователни, звездите ви обсипват със звезден прах, който ще привлече вниманието на противоположния пол. Но внимавайте, не забравяйте, че ако сте във връзка и си позволите нещо допълнително, дори и просто флирт, играта не е във ваша полза. Не карайте партньора си да ревнува, защото кавгите и конфликтите в този случай са неизбежни. За необвързаните Риби началото на периода ще донесе обещаваща среща, която ще донесе много положителни емоции. И само от вас ще зависи дали срещата ще бъде флирт или ще прерасне в сериозна връзка.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе