СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП от 14 Февруари до 20 Февруари, 2022

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП от 14 Февруари до 20 Февруари, 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП от 14 Февруари до 20 Февруари, 2022

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 14 Февруари – 20 Февруари, 2022: Звездите от хороскопа предупреждават Овните да не подреждат нещата с любимия човек, както и да не предприемат необмислени действия. Дори и да изпитвате изгарящо желание да разберете всичко с един замах, като по този начин да се отървете от всички проблеми, задръжте го или го прехвърлете за друг период от време. Повярвайте, че прибързаността и желанието да „горите мостове“ само ще ви навредят. Затова мотото за предстоящата седмица нека е „дипломация и търпение“.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП от 14 Февруари до 20 Февруари, 2022 

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 14 Февруари – 20 Февруари, 2022: В личният живот на Телеца могат да се очакват неочаквани изненади или препятствия. Звездите от хороскопа съветват: в такава ситуация трябва да поддържате борбен дух в себе си – още повече, че периодът ще ви склонява към това с всички сили. Представете си, че всички препятствия по пътя ви са направени от хартия и ги разкъсайте на малки парченца! Това е периодът, в който всякакви препятствия са готови да паднат пред вашата решителност. Основното нещо е да намерите сили в себе си, за да покажете тази решителност.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 14 Февруари – 20 Февруари, 2022:  Близнаците могат лесно да направят положителни промени в личния си живот! Звездите са така подредени, че за това не е нужно да правите нищо специално – достатъчно е да бъдете естествени, демонстрирайки пред другите истинските си чувства. Подобна тактика може да донесе успех в общуването на Близнаците с противоположния пол, позволявайки им да почувстват самочувствие. Така че, повече от всякога, за влюбените Близнаци е актуална една проста истина: „Винаги е по-добре да бъдеш себе си – в края на краищата всички други роли вече са заети“.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 14 Февруари – 20 Февруари, 2022: През предстоящата седмица ще имате възможността, да изясните някои неща на любовния фронт. Звездите ще ви дадат сили, за да се решите на труден разговор с половинката ви – освен ако, разбира се, такъв разговор не е закъснял. Основното нещо е да не забравяте, че е лесно да обидите човек с невнимателни думи, но е много по-трудно да върнете връзката. Бъдете готови на дипломация, въпреки че можете, да бъдете, както остри, така и безпрекословни. За да избегнете излишни недоразумения и да постигнете целите си, има само един съвет: ако почувствате, че сте се развълнували, незабавно се опитайте да се поправите. В крайна сметка любовта е по-ценна от фалшивата гордост.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 14 Февруари – 20 Февруари, 2022: Лъвът ще може да разбере истинските желания на човека, който го интересува – просто дръжте ушите си отворени и „четете“ езика на тялото. Дори и не с директни думи, а с реакция и жестове избраният определено ще покаже за каква връзка е настроен – привлечен ли е от лек флирт, романтични разходки или по-дълбока връзка? Но не трябва да задавате такива въпроси директно в този период. Затова звездите от хороскопа ви съветват, да наблюдавате и включвате интуицията си – това ще ви позволи да направите правилните изводи за човека, който харесвате и да предприемете правилните стъпки.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 14 Февруари – 20 Февруари, 2022:  Дори най-силните връзки се нуждаят от почивка от време на време – звездите от хороскопа могат недвусмислено да напомнят на Девата за това тези дни. Освен това, необходимостта да прекарвате време далеч един от друг може да възникне едновременно и за двамата партньори. И като цяло, периодът е точен, в който трябва да оставите нещата да се развиват: самата съдба ще се погрижи и ще направи необходимите корекции в живота ви. Тя няма само да наблюдава отвън за невероятни и непредсказуеми събития, чието положително значение ще се прояви в личните ви отношения много скоро.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 14 Февруари – 20 Февруари, 2022: Везните ще трябва да са нащрек, за да бъдат в крак с бързото развитие на ситуацията в любовната сфера. В противен случай цялото забавление може да се случи без вас! Друга черта на предстоящият период е асертивността, способността да преодолявате всякакви препятствия. Използвайте този период, за да направите истински скок напред в личния си живот, независимо дали става въпрос за ново запознанство, нова стъпка в една връзка или „работа върху грешките“ в случаите, когато е време да промените нещо в една връзка.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 14 Февруари – 20 Февруари, 2022:  Най-правилната тактика за Скорпионът в личния му живот ще бъде искреността и желанието да действа, преодолявайки съмненията. Звездите от хороскопа ви съветват да разчитате на съдбата и да вървите напред към набелязаната цел. Намерете силата в себе си, за да надскочите вътрешната си несигурност и страха от провал. Да, във всеки въпрос има много „ами ако?“ и „ами ако?“, но ако се съсредоточите само върху тях, можете да останете на едно място завинаги.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 14 Февруари – 20 Февруари, 2022: Стрелецът го очаква най-приятния и наситен със събития период в любовта! Сърцето му или е препълнено от чувства към партньора, или копнее за такива, което може да бъде прекрасна предпоставка за нова връзка. Звездите от хороскопа съветват Стрелеца: не се страхувайте да излезете от утъпканата пътека и да експериментирате малко – нотки на оригиналност и малки импровизии ще накарат красивата симфония на любовта да звучи по нов начин.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 14 Февруари – 20 Февруари, 2022: През този период Козирогът ще се сблъска с невероятни откровения в областта на отношенията с противоположния пол! Може би осъзнавате някои грешки в тактиката си или ще откриете дълбочината на чувствата на партньора си, които просто не сте забелязвали преди. Каквото и да е това малко откритие, за вас то ще бъде голяма крачка напред. Освен това, тези от вас, които все-още не са срещнали своята сродна душа, са в състояние да предприемат уверени стъпки в този ден, за да подобрят ситуацията на личния любовен фронт.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 14 Февруари – 20 Февруари, 2022: За влюбените Водолеи е дошло времето за решителни действия! Звездите са изцяло на ваша страна, така че е време да го направите. В този период можете, да направите това, което сте планирали от дълго време, но се страхувахте, да направите – да намерите сили, да признаете любовта си на харесван човек. Кажете на избраника си за тайното си желание или радикално променете образа си. Основното нещо за вас е, когато предприемате, каквато и да е стъпка, ясно да си изясните, дали това е причинено от обстоятелства или от лично желание.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 14 Февруари – 20 Февруари, 2022: Настъпва периодът, в който в отношенията с противоположния пол трябва да действате много внимателно! Желанието да критикувате партньора ще бъде почти неконтролируемо. В този период може да не проявявате най-мекия си характер, какво да кажем за човека, с когото сте близки повече от една година? За да не объркате нещата вие трябва да се въздържате от словесни дуели. Мълчанието в тези дни, дори не е злато, а истински безценен диамант.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе