Според зодията: какво ви очаква в деня на Любовта 14 февруари

Според зодията: какво ви очаква в деня на Любовта 14 февруари
Астрология Празници

Според зодията: какво ви очаква в деня на Любовта 14 февруари

14 февруари е специален празник за всички влюбени. Това е денят, в който те обикновено показват чувствата към партньора си по уникален и различен начин. Винаги идеите за нещо романтично на този ден са добър вариант и така ще накарате половинката ви да се чувства специална. Зодията до някаква степен също определя как даден човек би предпочел да прекара този ден със своя партньор.

 

Ето какво биха избрали влюбените от всеки един знак в зодиака за Свети Валентин :

 

Овен

Хората от тази зодия обикновено са приключенски настроени, изпълнени със смелост, креативност и оптимизъм. Най-добрият път към сърцето на Овен е да направите нещо физическо и активно, което изисква смелост. Овенът е много активен, общителен и поемащ риск зодиакален знак. Да станете по-големи приключенци на Свети Валентин не само засилва адреналина му – това също го кара да се чувства по-свързан със своята половинка, защото могат да правят това, което обичат с човека, когото обичат.

Телец

Като Телец може да не чувствате нужда да прекалявате с празненствата си за Свети Валентин. Това може да се очаква. Телецът се стреми да поддържа нещата прости. Въпреки че този знак обича да прави всичко бавно и стабилно, това не означава, че той не иска да му се случи нещо специално в големия ден. Всъщност Телците обичат да се отдават, но най-вече у дома.

Близнаци

Идеалният празник за Свети Валентин за Близнаци е този, където те могат да използват ума си и да се учат. Този знак обича да бъде в състояние на учудване и страхопочитание и независимо дали прекарва празника с приятели, близък или сам, Близнаците ще искат да отбележат сезона на любовта с пътуване до музея, пешеходна обиколка или дори страхотен документален филм. Ако се чудите какво да купите на половинката си, няма да сбъркате с книги или пъзели – всичко, което стимулира ума им и им предлага възможност да учат.

Рак

Те са най-щастливи, когато се грижат за другите, така че най-добрият начин тази зодия да отпразнува Свети Валентин е да направи нещо, което позволява двупосочно удоволствие. Един от начините, по които Ракът обича да показва любовта и признателността си, е чрез готвене. Изберете рецепта  и пригответе нещо за празника, за да зарадвате любимия си.

Лъв

Ако имаше някакъв знак, който щеше да прекара целия ден на Свети Валентин в спалнята, това щеше да е този. Огнените лъвове са свързани с удоволствие, радост и себеизразяване.  Като цяло, каквото и да запали сърцето ви, е най-добрият начин да отпразнувате Свети Валентин. Сами сте на празника? Отдайте се на своята материалистична страна, като си подарите блестяща огърлица от скъпоценни камъни или резервирате маса за себе си и някои приятели в хубав ресторант.

Дева

Те са привлечени от дейности, където могат да бъдат полезни. Това означава, че вместо обичайното празненство за вечеря и филм, бихте предпочели да прекарате Свети Валентин, като се включите като доброволец за кауза. Търсите нещо по-базирано на взаимоотношенията с партньора ви? Може да посетите семинар за двойки. Девите са свързани с лично израстване и развитие, като постоянно се стремят да бъдат възможно най-добрата версия на себе си.

Везни

Представителите на този знак търсят баланс, хармония и справедливост преди всичко и Денят на Свети Валентин не е по-различен. Планирайте своя перфектен ден заедно с вашия партньор, като се съобразите с желанията и на двамата. Везните са свързани с вечните традиции за Свети Валентин, така че не можете да сбъркате, празнувайки с хубава вечеря, шоколади, бижута и рози.

Скорпион

Скорпионите не се интересуват от повърхностната страна на нещата – те искат истински емоции и не ги е страх да скочат в дълбокото. Това прави Свети Валентин чудесно извинение за вас да заздравите връзките си с любимите хора и да ги опознаете на по-дълбоко ниво. Вземете провокиращи карти и опознайте партньора си  на интимно ниво.

Стрелец

Вие искате да се чувствате свободни и да се насладите на всичко, което животът може да предложи. За тази цел празнуване на Свети Валентин, в което да посетите ново място или да излезете от града за уикенда може да е перфектна идея. Изпробването на нещо ново на открито като карането на ски е забавен начин да подправите нещата на този празник.

Козирог

Макар да не са най-празнично настроените знаци, Козирозите все пак искат да покажат отношението си към партньора и да отбележат Свети Валентин. Вместо да правите този ден по-специален от всеки друг ден, използвайте го, за да потвърдите своя ангажимент към себе си или към вашия специален човек.

Водолей

Те са известни с желанието си да се противопоставят на статуквото, така че има вероятност нормалните дейности и подаръци за Свети Валентин да имат обратен ефект за този знак. Вместо да правите това, което „трябва“ на този Свети Валентин, бъдете верни на себе си и почитайте това, което любовта означава за вас. Тъй като хората, родени под този знак, са изключително креативни, те може да се насладят да прекарат деня си, отдавайки се на любимите си артистични хобита или да опитат нов проект „Направи си сам“.

Риби

Празнувайте, като се облегнете на творческата си мощ. Дейности като пускане на музика, ходене на концерт, правене на изкуство или скитане из залите на любимия ви музей са отлични начини да прекарате времето си с половинката си. Този знак е по своята същност креативен, много интуитивен, музикален и невероятно чувствителен и съпричастен. Правилните дейности ще позволят на тези хора да развият творческите си мускули и да ги направят толкова щастливи в големия ден. Може и да пробвате да създадете перфектния плейлист за Свети Валентин, с който да зарадвате половинката си. Не е нужно да се вписвате в стандартните рамки, важното е да си прекарате добре с половинката си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе