СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 20.12.2021-26.12.2021 

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 20.12.2021-26.12.2021 
Астрология

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 20.12.2021-26.12.2021 

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 20-26 декември, 2021: Тази седмица ще бъдете ярък и самодостатъчен човек, уверен в себе си. Човекът, от когото ще бъдете сериозно привлечени, също ще ви обърне внимание. Можете да му направите силно впечатление. А, ако вече имате партньор в живота, то тук се очаква вашето магнетично поведение към любимия човек. В средата на седмицата ще се тревожите за парични проблеми.

Ще ви се иска да се оттеглите с любимия човек в уютно кафене. Освен, ако, разбира се, тази среща не противоречи на другите ви планове. В случай, че всички въпроси са уредени, тогава ще посветите тази седмица на личния си живот. Ще имате повече късмет в любовта от другите.

 

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 20-26 декември, 2021: Ще искате да се отпуснете у дома със семейството си. Ако партньорът ви няма нищо против, значи ще бъдете много доволни. Вие не искате никакви забавления, искате малко спокойствие.

И в средата на седмицата ще трябва да се погрижите за себе си. Отидете в салон за красота, явно имате нужда от нова прическа. Поглезете се в СПА центъра и сауната. Дори и да не сте семеен човек, тогава тази седмица едва ли ще ви зарадва с романтични срещи.

Ще отделите много време на външния си вид и то ще бъде правилно. В крайна сметка, дори тази седмица да не срещнете своята сродна душа, то поне се подгответе за тази среща.

 

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 20-26 декември, 2021:  Ще трябва да подхождате рационално към много въпроси и по-специално към тези, които са свързани с личните взаимоотношения. От понеделник до сряда бизнесът ще бъде по-важен от любовта. Но в петък ви очаква прилив на романтична, привлекателна енергия. Вярно е, че трябва малко да ограничите егоизма и импулсивността си.

Ще дойде време за интимност. Но по отношение на емоциите нямате късмет – вашето любимо същество ще се държи упорито и ще отстоява позицията си, без да разбира чувствата ви. По-близо до уикенда ще имате взаимно разбиране и любов. В животът ви ще се появят много познати, ще се радвате да общувате с нови хора.

 

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 20-26 декември, 2021:  Нещо ще се обърка. Може да не сте доволни от външния си вид или да се чувствате объркани. Но не се притеснявайте, вашият любим човек ще ви помогне и ще ви подкрепи във всичко. Освен ако, разбира се, голямото внимание към вашата личност не е свързано с някой нов фен. Не позволявайте на партньора ви да се съмнява в чувствата ви.

Емоционалното ви състояние през тази седмица ще ви вълнуват повече от всякога. Във връзката може да получите по-малко, отколкото очаквате. Все пак любовта ще излезе на преден план за вас. Ще трябва да се приспособите към половинката си, да уловите нейното настроение и емоции, интуитивно да усетите истинските й мотиви и намерения.

 

ЛЪВ

 

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 20-26 декември, 2021: Седмицата ще ви достави много радост. Ще имате собствен дом или най-накрая можете да подобрите условията на живот. Бракът и планирането на семейство ще бъдат успешни.

Ще бъдете не само практични, но и романтични. И как се съчетават тези две качества в един човек? В човек от противоположния пол ще бъдете привлечени от неговата чувствителност и нежност.

В началото на седмицата не са изключени дребни разминавания в мненията. Трябва да се опитате да преминете през този труден етап от живота си, а не да се стремите да докажете, че сте прави. През втората половина на седмицата всичко ще бъде наред, а вие ще бъдете щастливи.

 

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 20-26 декември, 2021:  Тази седмица ви очаква дълъг и труден период. И колкото и да сте настроени за семейни отношения, не всичко, което си пожелаете, може да се сбъдне. Може да възникне ревност на съпруга или конфликти с близки роднини. Трябва да правите взаимни отстъпки, да можете да преговаряте. Може би ще имате пътешествие с човека, когото обичате.

Ще бъдете много романтични, дори ако преди това не сте били забелязвани. На вашата любовна половинка явно ще й се хареса, ще остане доволна. Духовната практика ще укрепи връзката ви. Ако планирате да отидете на пътешествие, изберете мястото, което е специално за двама ви. Избягвайте религиозни и политически теми през уикендите.

 

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 20-26 декември, 2021: В живота ви ще се появи човек, на когото наистина ще се доверите. В личен план всичко ще се окаже добре. Можете да изградите сериозна връзка и да сключите законен брак. Но в това отношение ще трябва да обърнете специално внимание на външния си вид и здравето. Най-запомнящите се моменти от тази седмица ще бъдат романтичните срещи и разходки.

Ако не искате да сте самотни или не искате да загубите енергията между вас, тогава бъдете малко по-емоционални. Ще има повече емоции и чувства по отношение на избрания от вас и ще има отличен резултат от по-нататъшната ви връзка. Не пестете хубавите думи. Всеки човек се радва да чува красиви думи.

 

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 20-26 декември, 2021:  Ще имате връзка с чужденец или човек, който живее в друг град. Но не приемайте тази връзка лекомислено. Може би любимия човек ще ви направи много скъп подарък. Седмицата обещава много събития, които ще бъдат свързани с приятели, роднини и някакъв успешен бизнес. Ако семейните двойки са направили ремонт в къщата, тогава можете да направите големи покупки.

Ще настъпят промени в живота и ще се радвате да ги видите. И не защото промените ще са към по-добро, просто обичате всичко ново в живота. Ако сърцето ви е свободно за връзки, тогава ще си позволите да се влюбите и ще обичате с голяма любов. Ще намерите своя човек, ще искате да преживеете останалата част от живота ви с него.

 

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 20-26 декември, 2021:  Ако сте склонни да флиртувате и да бъдете закачливи, тогава не очаквайте нещо по-сериозно от тази връзка. Считайте това като начин да се отдалечите от рутината и начина ви на живот. За тези, които имат партньор в живота, трябва да забравите за скорошните трудности и отново да намерите общ език. И каквото и да се случи, погледнете трезво на ситуацията, без да губите разсъдъка си.

Между вас и вашия съпруг ще има интензивност на страст, любов и лудост. Просто ще се разтворите един за друг, чувствата ви ще бъдат взаимни. Ще разберете, че много обичате семейството си и го цените. За свободните тази седмица е обещаваща за прекрасна романтика, която може да се случи при напълно неочаквани обстоятелства.

 

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 20-26 декември, 2021:  Самотните хора са влюбени, но досега умишлено крият чувствата си от обожавания обект. Дали ще продължат да крият любовта си, те решават. Но всичко трябва да се реши тази седмица, защото тогава може да е твърде късно.

От дълго време криете от едно момиче, че я харесвате и бихте искали да изградите сериозна връзка с нея. Спрете да криете чувствата си, може би момичето чака точно вашите думи. Опитайте късмета си, преди някой друг да й каже тези думи.

Ако вие и вашият съпруг се занимавате с ремонт, значи сте избрали най-доброто време. Възможно е по време на ремонтните работи да общувате помежду си дори повече, отколкото сте общували в ежедневието.

 

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 20-26 декември, 2021:  Ще бъдете много щастливи със своята сродна душа. Свободните хора ще чакат за срещи, а женените – за романтична вечеря. И тези, и другите ще бъдат доволни. Ако любимия човек е на разстояние, тогава дори и така усещате любовта му: чрез SMS, редовни обаждания. Тези моменти не могат да се нарекат неприятни. Те предизвикват само положителни емоции.

Очаква ви нежна и страстна връзка със сродната ви душа. Освен това ще имате много общи интереси, които са също толкова важни за по-силните семейни отношения. И двамата сте самодостатъчни личности, така че в семейството трябва да има равенство. И ако във вашия случай няма равенство в отношенията, тогава е малко трудно вашият съюз да се нарече спокоен.

 

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 20-26 декември, 2021:  Седмицата обещава да бъде спокойна. Ако сте самотни, значи ще срещнете любовта в напълно неочакван за вас момент. Може би когато най-малко го очаквате. Получете подкрепа тази седмица от любим човек, който може да ви даде добър съвет.

Ще бъдете общителни. Тази седмица ще имате много приятели, но половинката ви ще бъде най-важният приятел в живота ви. Тя ще бъде вашата опора във всичко. Направете нещо хубаво за нея тази седмица.

Тази седмица вашият любим човек просто няма да откъсне очи от вас. Ще се създаде приятна и хармонична връзка. Ще имате време да се опознаете по-добре. Може би и за двама ви ще се отвори някаква нова и важна информация.

 

 

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе