любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 9 септември 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 9 септември 2023? Време е да покажете истинските си чувства на онези хора, които са ви скъпи. Не се страхувайте да говорите от сърце с любимия човек. Споделете си за всичко, за което мечтаете. Възможно е вашите идеи и мисли да са едни и същи. Организирайте си романтична вечеря на свещи или осъществете пътуване. Днес дори обикновената разходка в парка ще се превърне в приятен момент от живота ви.

Можем ли да променим светът около нас, ако само променим отношението и възприятието си към него?

infomax-logo-50-15-HW Калиакра крие богатството на цар Лизимах

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Звездите съветват Овните първо да се погрижат за себе си. Дори и да бъдете сами, само с любимия човек вие сте образец на търпение и грижа, струва си да промените правилата за известно време. Днес Овенът трябва да направи всичко, което ще му достави удоволствие: да купи нещо красиво и непланирано, да се наслади на ароматна вана, да си позволи да бъде капризен. Понякога трябва да помислите и за себе си! В противен случай, всички ежедневни жертви ще се приемат за даденост от партньора.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Телецът рискува да прекара целия ден в борбата с апатията, която го е сполетяла, да пусне нещата от само себе си и да не иска да мисли за стъпките, които трябва да се предприемат в отношенията с любимия човек. Въпреки това, има смисъл да се принудите да преодолеете това пасивно отношение. Формулата е проста: колкото повече усилия вложи днес Телецът, толкова по-положително ще получи в замяна.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Парите могат да се използват за много неща, но едно от най-големите им приложения е да правят другите щастливи. Днес имате шанса много да зарадвате любимия си, особено ако обмисляте да купите нещо, което да го развесели. Зарадвайте го с подарък, който отразява духовната стойност на връзката и който им показва какво цените най-много в тях.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес Ракът, като истински капитан, ще може да огледа полето на любовната си битка и да разработи гениален план за атака! Ако има за какво да се бори в личния му живот, днес е страхотен ден, за да обмисли правилно тактиката и стратегията си на покоряване. Разбира се, този план все още трябва да бъде приложен и няма да работи веднага. Но е в състояние да даде на Рака истинското вълнение от това!

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Звездите съветват Лъвовете, да се подготвят за компромиси в любовните отношения. Този знак трябва да погледне на отношенията си отвън: ами ако борбата му за власт надминава границите на нормалното? Ако вие не се научите, поне малко да отстъпвате, може да съсипете всичко. Така че си струва да започнете да прилагате дипломация още днес: вместо да спорите за дреболии, опитайте се да вземете гледната точка на партньора си.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Възможно е днес Девата в общуването с любимия човек да почувства липса на взаимно разбиране, което може да доведе до грешки и недоразумения. Така че, ако днес Девата изведнъж си помисли, че любимият й се държи агресивно или странно, не бързайте да се обиждате в отговор. Първо трябва да разберете, дали той правилно е разбрал действията и думите ви. Най-вероятно не. Така че всичко, което Девата ще трябва да направи, е да обясни по-ясно позицията си.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Звездите придават страст и интензивност на любовната връзка на Везните! Може да почувствате буря от чувства по отношение на партньора си и в същото време – пълна липса на желание да ги задържите в себе си. Нека този ден дари на Везните и техния любим човек максимум незабравими емоции. Ако сте заедно от дълго време, във вас могат отново да се появят привидно забравени чувства. Не изпускайте тази прекрасна възможност!

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Звездите съветват Скорпионът да общува с любимия човек на езика на логиката, а не на чувствата. Понякога е по-лесно някои заключения и факти да стигнат до сърцето. С помощта на интелектуална комуникация можете по-добре да разберете мотивите на действията на другия. Гледайки не само в сърцето на своя избраник, но и в мозъка, Скорпионът може би научава за него, което дори не си е представял!

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Ако напоследък Стрелецът търси идеални отношения или поне мисли за тях, то днес има шанс най-накрая да разбере какво му липсва за пълно щастие. Може би трябва да промени нещо в себе си? Или този, когото обича? Или в действията си? Какъвто и да е отговорът на този въпрос, той ще помогне на Стрелеца да идентифицира проблема и да очертае възможните начини за решаването му. Стратегията, която той ще изгради днес, с течение на времето, е в състояние да осигури победата му на любовния фронт.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Звездите съветват Козирозите, когато планират романтична вечер, да поставят желанията на половинката си на преден план. Нека всичко да бъде, както той иска. Може би мястото на романтична вечеря ще бъде в бирария или шумно заведение за хранене, но жертвайки интересите си, Козирозите едва ли ще съжаляват. Подобен експеримент ще им помогне, да се сближат с любимия си човек и да се опознаят по-добре.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Особеността на днешния ден е такава, че мнозина ще искат да изяснят връзката си: всяко подценяване или неяснота ще плаши и дразни, преследва и изисква незабавно изясняване! Хороскопът предупреждава за прекомерен натиск върху партньора: не го принуждавайте да дава отговори, ако все още не е готов за това. Въпреки голямото желание да поставите всичко на мястото си, когато общувате с близки хора, откажете се да използвате методите на следователите, сякаш сродната ви душа е на разпит.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Риби, не ви пречи да се вслушате в съветите, които любимия човек ви дава. Въпреки факта, че Девата е доста арогантна, не трябва да разчита само на себе си. Не бъдете враждебни към опитите на другите да помогнат или да споделят опит. Любимият човек може да ви представи на сребърен поднос наистина интересна информация, която ще помогне да се отървете от редица проблеми или да хвърли светлина върху някои въпроси.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 9 септември 2023

на горе