Любовен хороскоп за 8.10.2021 петък
Астрология

Любовен хороскоп за 8.10.2021 петък

Овен

Безмилостните импулси ви подтикват да консумирате любовта си без сдържаност … Небето е благоприятно в любовния живот, оставете се на течението и не спирайте да следвате сърцето си. Няма нужда да таите страхове или съмнения.

 

Телец

Добре е да се опитате да разберете по-добре емоциите си, защото това ще ви направи по-емоционално готови за бъдещето. Говоренето с приятели ще ви помогне да намерите отговори на въпроси, които ви притесняват.

 

Близнаци

Ще откриете толкова много възможности в интимната си връзка, така че да покажете кои сте всъщност. Оставете настрана срамежливостта си и следвайте вибрациите на момента.

 

Рак

Вие сте в разгара на вътрешна борба. Избягвайте да правите прибързани заключения и се уверете, че правите равносметка на ситуацията, преди да тръгнете в посока, от която няма връщане.

Любовен хороскоп за 8.10.2021 петък

Лъв

Нежността и сладостта са на дневен ред. Ще се почувствате много по-комфортно, изразявайки пълния обхват и дълбочина на емоциите си и това ще улесни съблазняването на партньора ви. Същото важи и за сингъл Лъвовете.

 

Дева

Ще разберете по-добре ценностите на партньора си и мислите, които го обземат в някои по-интимни ситуации. Адаптивността ще бъде най-добрата ви карта днес и гледайте да я използвате както трябва. Изслушайте другия докрай, без да го прекъсвате.

 

Везни

Чувствате се по-оптимистични, щедри и отворени към партньора си. Време е да изразите своята гледна точка по чувствителен въпрос, както и да укрепите основите на връзката си. Може да започнете да работите по споделени проекти.

 

Скорпион

Вашата харизма расте, идеално е да започнете романтична вечер, като се отдадете изцяло на желанията на партньора ви. Несемейните ще бъдат вдъхновени да правят нови срещи. Петък вечер е идеалното време за това.

Любовен хороскоп за 8.10.2021 петък

Стрелец

Потопете се в атмосферата на любов и нежност, която партньорът ви предлага днес. Това ще ви позволи да разберете, че пасивното отношение може да бъде много конструктивно. Доверете се на партньора си.

 

Козирог

Емоционално ще се почувствате по-уязвими и нещата ще изглеждат или черни, или бели. Освободете се от съмненията и страховете си, и оставете нещата да вървят с естествените си темпове.

 

Водолей

Ще бъдете по-отворени и разговорчиви, и това ще ви позволи да разберете мотивацията на партньора ви. Това ще бъде най-добрият начин да изчистите минало недоразумение. Не избягвайте дискусиите, ами ги споделете с плам.

 

Риби

Възнамерявате да направите още една стъпка към емоционална зрялост и да изоставите илюзиите, които са ви попречили да постигнете трайно щастие с партньора си. Отворете се към другите и обменяйте идеи за по-добро романтично бъдеще.

Вижте още⤵️

Дневен хороскоп за 8.10.2021 петък

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 8.10.2021 петък

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе