Дневен хороскоп за 8.10.2021 петък
Астрология

Дневен хороскоп за 8.10.2021 петък

Овен

Зодиакът е разположил Юпитер под благоприятен ъгъл в добър аспект за Овена. Слънчеви, щедри, искрени, такива сте вие днес. Радвате се на положителни влияния, които ви позволяват да решавате с твърдост и вещина различни ситуации както в публичния сектор, така и в личните си отношения.

 

Телец

Намирате се в много благоприятно време, което ви помага да реализирате някои блестящи проекти свързани с благополучието на семейството. Не се разсейвайте от дребни проблеми, които се опитват да ви извадят от равновесие. Бъдете целеустремени към по-важните неща.

 

Близнаци

Астралният профил показва изчистващо се небе, което напоследък беше малко облачно за вас. Луната и Слънцето щастливо ви гледат от есенните знаци и ви се усмихват. Резултатът ще бъде това оживено възстановяване във всяка област: от личните ви дела до най-трудоемките работни задачи.

 

Рак

Вашата управляваща планета, Луната, преминава в добър аспект към вашия знак и в надеждния Скорпион. Чувствителност и интуиция, добро настроение и приветливост няма да ви липсват и ще са характерните ви проявления, които ще са с вас дни напред.

Дневен хороскоп за 8.10.2021 петък

Лъв

С този красив есенен ден идва желанието да излезете и да се запознаете с нови хора. Общата картина на планетите стимулира у вас вкус към светското. Слънцето и особено Венера в Стрелец ви подтикват да бъдете блестящи, причудливи, остроумни: и ще успеете наистина да привлечете нови хора към ваши каузи и ще завържете нови познанства.

 

Дева

Ваши доби приятели днес поддържат във вас активния и конкретен ангажимент, водещ до изключителни резултати, които скоро можете да докоснете с ръка. Това ви дава спокойствие и разкрива вашия потенциал да бъдете работливи и непоколебими в професионалните си задължения.

 

Везни

Очаква ви ден с безспорни предимства в интимен план, благополучие в работните дела. Лесно ще е да се споразумеете в междуличностни отношения, които са ви носили вреда преди време. В семейството може да има фаза на конфронтация, в която ще трябва да се намесите авторитетно.

 

Скорпион

За вас някои практически трудности, с които се сблъсквате днес, могат да се превърнат във вълнуващи моменти, в които научавате много за себе си и за вашето израстване в професионален план. Вие сте на правилната пътека, така че не спирайте устрема си.

Дневен хороскоп за 8.10.2021 петък

Стрелец

Денят започва с лекота и изпълнени с човешка топлина, както в междуличностните отношения като цяло, така и в средата, където обикновено се движите (съседи, близки познати, роднини). Продължете така през целия ден, за да може да създадете връзки, които сближават и създават стабилна основа под краката ви.

 

Козирог

Плутон във вашия знак ви прави креативни и доведени до естественото си настроение да командвате. Наистина за вас днес няма да има по-любезен или авторитетен начин, за да се утвърдите в обичайната си среда, в семейството и в кръга на приятелствата.

 

Водолей

Леки като въздух, така се чувствате сега, когато Венера, Слънцето и Марс са в щастлив аспект спрямо вашия знак. Те разширяват човешката ви топлина и стимулират типичното желание да излезете, да се видите хората, да общувате. Вечерта също ще бъде ползотворна за вашия дух, особено ако излезете с приятели.

 

Риби

Октомврийска конфигурация, в която позитивно усещате обкръжаващия ви въздух и се възползвате от това в психологически план. Нещо сякаш ви кара да видите и оцените по-щастливите аспекти на живота. Бъдете принципни и отговорни в работните дела, нищо, че е петък.

 

Вижте още⤵️

Любовен хороскоп за 8.10.2021 петък

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 8.10.2021 петък 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе