Любовен хороскоп за 8.07.2021 четвъртък
Астрология

Любовен хороскоп за 8.07.2021 четвъртък

Овен
Не пренебрегвайте желанията на партньора днес. Може връзката ви да не е застрашена, но винаги има опасност да изгубите важна част от нея. Добър ден е за предложение за сватба.

Телец

Днес ще имате бързи разрешения на всички битки на любовния фронт. Гледайте да не забързвате връзката, бъдете спокойно и елегантни в общуването с партньора. Не разказвайте за любовния си живот на трети лица днес.

Близнаци

Днес трябва да сте изключително откровени с другите. Гледайте да не сполъгвате вашите любими хора. Интригите и лъжата не са най-добрия начин да демонстрирате вашата любов.

Рак

Концентрирайте се върху личния живот. Използвайте възможността да задълбочите връзката, защото скоро може да си мечтаете за друг такъв шанс. Може да се наложи да прощавате на близък човек, така че не го оставяйте да страда.

Лъв

Чувствайте се свободни да покажете чувствата си, за да можете да постигнете взаимност. Не губете оптимизъм, има какво още да се желае във връзката ви, но скоро навлизате във вашия силен период и ще можете да се разгърнете.

Дева

Любовният хороскоп на Девата съветва днес да не следвате тъмните си мисли. Може би изпитвате затруднения във връзките или страдате от самота, но всичко е разрешимо. Днес можете да научите много за партньора си. Не придавайте особено значение на клюките, това може да съсипе личния ви живот.

Везни

Макар малко раздразнени, днес не оставяйте това лошо чувство в партньора си. Нали той е там за това, за да ви подкрепи в такива малки неприятни моменти. Оставете го да направи за вас една романтична вечеря или една филмова вечер.

Скорпион

Помнете, че връзките са трудна работа. Не са достатъчни само мили думи и жестове. Следващите дни е възможно да имате караници с партньора, но има как да успокоите нещата. Защо да не се отдадете на освежаващи масажи, приятни следобеди на чай с любимия или любимата си.

Стрелец

Ако не сте сигурни в чувствата си или ви е страх да направите следващата стъпка, оставете нещата за следващ период. Ще имате тази възможност. Днес, чувството за несигурност само ще се увеличава. Когато обаче сте в напреднала връзка, затвърдете нещата с малка романтична разходка.

Козирог

Любовният ви хороскоп днес ви съветва, да не стоите вкъщи. Сам или с партньора си, излезте с добра и шумна компания. Празнувайте с приятели, защото у дома може да се почувствате неловко.

Водолей

Ако днес ви липсва любовта, грижата за вас, предизвикайте вниманието към вас. Днес сте креативни в любовните планове и можете да измислите 2 и 200, но от гледна точка на по-сериозни планове за съвместен живот с партньора, може и е време да определите приоритетите.

Риби

Направи подарък на любимия човек. Звездите днес фаворизират влюбените Риби. Подаръците ще отключат любовни обяснения. Ако ви е трудно да им отвърнете, знайте, че проблемът идва от вас самите.

Tagged , ,
на горе