ЛЮБОВЕН хороскоп за 7.12.2021 г. - Вторник
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 7.12.2021 г. – Вторник

Днес любовният хороскоп обещава: Днес си позволете да флиртувате и да помечтаете малко – звездите ви обещават добър период, за да разрешите много от проблемите си. Не очаквайте активност от партньора – всичко ще бъде във вашите ръце, ако не си позволявате да мързелувате. Ако сте във връзка, бъдете внимателни към думите на сродната душа, те ще ви заредят с положителни емоции.

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: Днес по-добре поемете инициативата, вместо да я чакате от другите. Но внимавайте да не обидите любимия човек, особено през първата половина на деня. Не очаквайте твърде много от себе си – покажете характер, но не се намесвайте излишно в чуждите конфликти и взаимоотношения. Добър ден за изграждане на отношения и за създаване на нови познанства. Днес всичко ще ви се получава лесно, дори и да не се стараете особено. Звездите ви обещават благоприятен ден за романтична среща.

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: Не настоявайте за вашата невинност и правота, това може да провокира конфликти. Опитайте се да си починете или отидете там, за където сте мечтали и двамата. Не очаквайте твърде много от себе си. Ако сте необвързани, позволете си да флиртувате малко и да се отпуснете. Проявете внимание и инициативност – днес това ще ви донесе повече ползи, отколкото очаквате. Звездите ви обещават радост и приятни изненади, ако не стоите в собствената си сянка.

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: Обърнете внимание на това, което се говори наоколо – ще научите много интересни и ценни неща. Не разчитайте само на партньора – вероятно ще трябва да измислите всичко сами. Ако сте във връзка, бъдете нежни и мили – това може да увеличи доверието между вас. Не се заемайте с това, което не се получава. Отделете повече внимание и време на емоционалното общуване.

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Не вземайте присърце това, което ще ви кажат днес – вероятно става дума за дребни оплаквания и фактът, че ще разберете погрешно значението на това, което ви казват. Тези, които са във връзка, ще трябва да повтарят едно и също нещо няколко пъти и постоянно да изискват активни действия от партньора. Свободните Раци ще срещнат любовта, ако проявите търпение и снизходителност към недостатъците на другите хора. Слушайте сърцето си – днес определено няма да ви подведе.

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Слушайте интуицията си и не бързайте да вземете окончателно решение. Не предприемайте действия – има вероятност от напрежение, което не очаквате, както и пречки по пътя към вашите начинания. Обърнете повече внимание на близките и се опитайте да не влизате в конфликт с тях. Днес ще ви е по-трудно да контролирате емоциите и вълненията. Звездите ви обещават приятни емоции, ако се отпуснете малко и си позволите малко свобода.

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Проявете любопитство, но не го показвайте. Днес можете да научите много интересни неща за личност, която отдавна харесвате. Чувствайте се свободни да завързвате нови запознанства и срещи – това ще ви донесе радост и приятни впечатления, но не очаквайте сериозно продължение от новите познанства. Позволете си да флиртувате малко и да се отпуснете – звездите ви обещават късмет.

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Не слушайте предупрежденията – днес е вероятно изостряне на отношенията с недоброжелатели. Позволете си романтична среща и се опитайте да си починете – това ще ви подмлади. Денят е идеален за изграждане на взаимоотношения, общуване с приятни хора и възстановяване на мира както в семейството, така и в отношенията с тези, които са ви приятни. Позволете си малко романтика – днес можете да впечатлите противоположния пол.

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Проявете самоконтрол – днес са вероятни конфликти и недоразумения, които могат значително да развалят, както вашето настроение, така и на вашия партньор. По-добре е да завършите започнатата работа и да обмислите плановете си за бъдещето. Някои хора могат да ви дразнят много със съветите си, така че се опитайте да бъдете търпеливи и да стоите далеч от тези, които ви натоварват емоционално. Денят е подходящ да засвидетелствате любовта си и да заздравите връзката си.

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: Не позволявайте на ревността да ви владее и води. Вместо това, се върнете на работа и се опитайте да се възстановите – това ще ви помогне да се справите с негативните емоции. Не привличайте прекалено много внимание към себе си – днес по-добре стойте в сянка. Някои хора могат да объркат връзката ви, така че не вярвайте на това, което чувате. Тези, които търсят своята сродна душа, трябва да обърнат внимание на знаци и поличби.

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Не очаквайте инициатива от партньора си – днес ще ви бъде по-трудно да се разберете с него от обикновено. Звездите ви съветват да покажете характер, но да не настоявате на своето без особена причина. Денят е добър за романтична среща, при условие че сте готови да се насладите на момента и да не обсъждате перспективите за връзката. Тези, които търсят своята сродна душа, не трябва да бързат да се запознават с нови хора днес.

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Пазете се от алчността и се опитайте да покажете силни положителни емоции. Използвайте този красив период за любов – всичко ще се получи така, както искате. Покажете характер и се опитайте да не налагате мнението си на никого. Днес ще бъдете твърде рационални, но не бива да оставате вкъщи – общуването с любимия човек ще бъде не само приятно, но и полезно. Звездите ви съветват да не се колебаете във вземането на решения.

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: Чудесен ден за среща, романтично бягство или за сериозно решение. Този път умът и чувствата ви ще спрат да се карат помежду си и ще ви помогнат да вземете най-правилното. Звездите ви съветват да се отпуснете и да не вярвате на клюките – сърцето няма да ви излъже и ще ви помогне да се справите с трудностите. Отпуснете се и не се колебайте да планирате среща, особено следобед – днес наистина ще сте способни на подвизи и приятни прояви на емоции. Използвайте това време за любов.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе