Любовен хороскоп за 7.10.2021 четвъртък
Астрология

Любовен хороскоп за 7.10.2021 четвъртък

 

Овен

Разбирателството с партньора може да достигне върха. Изпълнени сте с особен плам и убедително страстно участие. Ако сте необвързани, сега можете да изстреляте стрелите от своя лък, със сигурност ще ударите сърцето на тези, които ви интересуват!

 

Телец

Днес ще бъдете обичани и желани от вашия редовен партньор. Ако сърцето ви е самотно, този ден ще имате възможност да „намери дом“. Не бъдете мрачни и не се обграждайте със стена около себе си.

 

Близнаци

Ако сърцето ви е свободно, имате възможност, с положително Слънце и Луна, да намерите подходящия човек. Ако сте в двойка, от друга страна, този ден ви предлага възможност за дълбоко психическо разбирателство с партньора.

 

Рак

Усещате как се засилват мечтите ви за любов, особено ако наскоро сте започнали нова история. Никога обаче не забравяйте да мислите с необходимия здрав разум и да останете стъпили здраво на земята.

Любовен хороскоп за 7.10.2021 четвъртък

Дневен хороскоп за 7.10.2021 

Лъв

Венера влиза в Стрелец и става супер позитивна за родените под знака на Лъва. Моралната сила, която демонстрирате, е съществена съставка на вашата еротична привлекателност, но бъдете внимателни, не я карайте да става авторитарна.

 

Дева

Чуйте нотите на планетата на любовта, хармонията, красотата и здравето. Венера ви приканва към емоционално пътуване: не бягайте от това, което съдбата ви предлага и иска да ви даде. Ако търсите сродна душа сега, тя може да бъде на една ръка разстояние!

 

Везни

Вашият свободен дух изглежда неразбран от партньора ви. Планетарната конфигурация ви излага на риск от ревност. Внимавайте да храните това чувство, дори несъзнателно, защото ще ви донесе проблеми.

 

Скорпион

Понякога тихият и спокоен поток на живота като двойка може да не ви даде тези удари на сърцето, тези типични тръпки, които толкова много искате в любовна връзка и които ви издигат толкова много. Това ви поставя днес на изпитание.

Любовен хороскоп за 7.10.2021 четвъртък

Дневен хороскоп за 7.10.2021 четвъртък 

Стрелец

В последно време може би сте посветили по-голямата част от енергията си на лично утвърждаване. Сега дайте повече пространство на чувствата, както знаете да го правите само вие, с щедрия и истински дар за партньора си. Няма да съжалявате.

 

Козирог

Има не само интимно споделяне: двойката също се нуждае от възможността да общува, да излиза с приятели. Нептун ви предлага възможност за покани, за излизания, които развеселяват духа ви и помагат на връзката ви.

 

Водолей

Изпитвате чувства с лекота, лекомислие и също с известно непостоянно. Ако сте необвързани, огледайте се наоколо без страх да привлечете някого. Възползвайте се от този момент, в който ще имате значително доверие във вашите любовни трикове и се насочете към най-смелите еротични преживявания.

 

Риби

Днес трудно може да се настроите в правилната интензивност спрямо любимия човек. Утрешният ден връща пълното и радостно разбиране, способно да включи ума и сетивата, но за днес бъдете търпеливи и не насилвайте нещата.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе