Дневен хороскоп за 7.10.2021 четвъртък
Астрология

Дневен хороскоп за 7.10.2021 четвъртък

Овен

Присъствието на Слънцето във Везни, ви кара да се съсредоточите върху идеалните си цели, но също така ви прави самотни. Тази тенденция има неблагоприятно въздействие върху някои от решенията ви, които са импулсивни и ненавременни.

 

Телец

Запътили сте се да стигнете до желаните дестинации, но усещате задъхване. Не се предавайте, победата ще бъде в ръцете ви малко след това. В работата, където се движат най-специфичните ви интереси, ще бъдете сигурни в себе си, бързи при вземането на решения, безпристрастни при отсъждането на спорни въпроси.

 

Близнаци

Днес нещо ви кара да започнете деня изпълнен с радост. Въпреки някои проблеми в личен план, които се отразяват и на работното място, настроението ви остава високо. То е придружено от добрата ви воля и опитите да се решат окончателно належащи въпроси в икономически план.

 

Рак

Проницателни и внимателни към всичко, което се случва около вас, имате още по-наострен слух. Търсите по-голяма ефективност от обикновено, през целия този ден. Луната, вашата защитна звезда, се връща в отличен аспект следобед от Скорпион и ви връща интуицията, така че да се намесите авторитетно и в семеен план.

Дневен хороскоп за 7.10.2021 четвъртък

Любовен хороскоп за 7.10.2021 четвъртък 

Лъв

Много оживено небе – както най-много ви харесва – осветява този красив октомврийски ден. Слънцето във Везни, полезно за вашия знак, ви прави безгрижни в справянето с различните ежедневни задачи, които днес ще решавате сравнително бързо. Отделете повече време на близките си след работа.

 

Дева

Ще имате ясни идеи и лесно ще говорите за тях. Коментирането им е на дневен ред. Вие участвате с детайлите. Може да се окажете претоварени, ако не отстъпите и не се отпуснете.   Препоръчително днес е да запазите най-важните си контакти.

 

Везни

Астралната конфигурация е умерено положителна и с постоянната подкрепа на Слънцето и Луната днес обещава добри резултати в конкретната дейност и в постигането на най-значимите цели, които сте си поставили. Необходимо е да се обърне внимание на семейните връзки, а също така и на някои лични здравословни спънки, които ви пречат последните дни.

 

Скорпион

Добрите влияния на планетарния владетел на Скорпион, планетата Плутон, сега променят положително някои сценарии в живота ви. Изпитвате прилив на жизнена енергия и искате да го покажете навсякъде по всяко време, през целия ден. Комуникацията с вашите ближни ще бъде ангажираща и може там да изразходите почти всичко.

Дневен хороскоп за 7.10.2021 четвъртък

Любовен хороскоп за 7.10.2021 четвъртък

Стрелец

Вие усещате дълбоко в себе си кипене на идеи, на нови проекти, на надеждни предприятия за бъдещето. Въпреки това, не пристъпвайте към разкриването им прекалено бързо. Бъдете рационални и обмисляйте ходовете си днес, когато има вероятност да изпаднете в изолация на работното място.

 

Козирог

На преден план ще бъде семейното спокойствие и удовлетворение на сърцето като никой друг. Чувствате се определено екстровертно насочени и придавате смисъл на малките неща от живота. Те ще ви направят щастливи и вас самите.

 

Водолей

Някоя неочаквана случка, ще ви накара да преосмислите отношенията с колегите или да коригирате вашето отношение към работата си. Все пак нищо сериозно, не всеки ден всичко върви както ни се иска, особено на места където има събрани повече хора. Дойде моментът да се съсредоточите върху най –важното. По този начин ще намерите неочаквано удовлетворение.

 

Риба

Денят изглежда обещаващ и макар да чувствате лека зависимост от други хора, бързо ще намерите себе си. Заредени с положителен устрем, жизнена инерция, желание за завладяване на нови територии, днес наистина ще се чувствате пълноценни и полезни.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе