ЛЮБОВЕН хороскоп за 5.12.2021 г. - Неделя
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5.12.2021 г. – Неделя

Днес любовният хороскоп обещава: Този ден трябва да прекарате вкъщи със семейството, половинката, организирайте празнична вечеря на свещи, ако искате или ако имате повод да празнувате. Но излизането на обществени места, посещението на гости, партита и други сбирки не е особено препоръчително. Причината за това е високата вероятност от конфликт с непознати, което улеснява обидата към партньора.

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: Да живееш на принципа „остави работата на работата“ днес няма да работи. Романтичната атмосфера ще бъде повлияна от външни фактори, тоест, ядосвайки се на непознат, можете да избухнете на любимия човек. За да избегнете това, трябва внимателно да очертаете всички области на живота. Тогава, може би, вашата сродна половинка, ще може бързо да излекува „служебните рани“.

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: Този знак може да има съмнения относно връзката. Причината за това ще бъде самият Телец, който решава, че не е достатъчно добър за своята сродна душа. И предвид загрижеността за финансите, неволно ще заподозре партньора си в изневяра. Но от всичко това няма и следа, любимият ви е искрен с вас и трябва да вземете пример от него.

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: Днес не се различава много от предишните дни в сферата на любовните отношения. Този знак активно идеализира партньора си, вярвайки, че той трябва да действа така, както си представя. И когато реалността е в противоречие с фантазията, Близнаците се обиждат и говорят остро за това. Добре е, ако наблизо има човек, който вече е разбрал тази завладяваща черта на характера на знака, в противен случай идват недоразуменията.

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Въпреки общата морална строгост на деня, Ракът има ситуации, които едва ли ще е в състояние да вземе в свои ръце. Например, събитията в личния му живот могат да бъдат ярко забележими от този знак. Или поискайте от своята сродна душа разговор от сърце. Прекарайте повече време заедно, гледайки „вашите“ филми, потопете се в спомените за бурната младост и първите срещи. Всичко това значително ще повиши общия тонус на връзката.

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Любовните отношения днес могат да бъдат поставени под въпрос. Лъвовете рядко се чувстват самотни поради постоянното си фокусиране върху вниманието. Често те са тези, които забравят за партньора. Въпреки това, в един момент този знак може да разбере, че за неговата половинка изобщо не е така. Може би той/тя наистина изпитва същите нежни чувства към вас. Важно е да се разкриете и да ги споделите.

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Днес определено трябва да отделите време на своята сродна душа. Какъвто и да е случаят, винаги има място за прегръдки и любов. В противен случай, нещата в любовните ви отношения може да се развият или случат, така както искате или очаквате. Не бива да пренебрегвате връзките в името на ежедневието и ако наистина има много неща за вършене, по-добре е да свържете сродната си душа към това и да завършите всичко по-бързо.

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Днес е важно да чуете призивите на сродната душа. Независимо дали, става дума за изречени на глас желания, оплаквания или разсъждения, Везните трябва да оставят всичко и да се вслушват в партньора. В близко бъдеще ще е необходимо да обсъдите известна информация. Освен това, любимият човек ще се радва да получи такова специално внимание.

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Сферата на любовта днес може да претърпи промени. Задължително ще бъдат добри и прогресивни. Това е полезно, когато връзката е стигнала до безизходица или е придобила характер на сиво ежедневие. За зараждащия се съюз ще важи решителността, присъща на знака днес. Той чувства, че трябва да се промени, на какво да обърне внимание, защото е чувствителен към своята друга половина.

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: В сферата на отношенията принципът на „спонтанния подвиг“ днес ще работи възможно най-добре. В друг ден бихте се измъчвали от усещането, че нещо не е наред, но в действителност не е така. Мотото на деня е да не се упреквате за отминали грешки, трябва да се отпуснете и да разберете, че партньорът ви ще се отнася към всяка грешка с разбиране, а, ако ситуацията позволява и с хумор. Това не е ли истинско любовно щастие?

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Днешният ден носи известен риск за Козирога, свързан с конфронтация с любимия човек: има шанс възгледите ви да не се засичат по някакъв въпрос. Свободният Козирог трябва да обърне внимание на този, с когото ще бъде в конфронтация днес: напълно е възможно точно този човек да не е безразличен към него. Освен това, в този ден ще почувствате желанието да кроите романтични планове или да строите замъци във въздуха.

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Напоследък вашата половинка прави много за вас, опитвайки се да ви угоди по различни начини. Силите на партньора, обаче са на изчерпване и той самият би могъл да се нуждае от помощ. Не позволявайте на близките ви да решават и да правят всичко сами – вземете участие, покажете как оценявате труда и вниманието им. Това ще повиши нивото на привързаност и ще привлече свеж прилив на положителни емоции.

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: Днешните любовни отношения са напоени с нотки на обич и топлота. Този представител е готов да пожертва част от отговорностите си, за да обърне внимание на любимия човек. Останалото зависи от партньора, дали днес е в подходящо разположение на духа или се опитва да се оплаква. Ако сте в конфликт, спешно се отклонете от негативните мисли, в противен случай те могат да ви вкарат в депресия.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе