Любовен хороскоп за 4.10.2021 понеделник
Астрология

Любовен хороскоп за 4.10.2021 понеделник

Овен

Ще можете да предадете топлината на чувствата си естествено, без да нарушавате чувствителността на партньора си. Бъдете смели и ще успеете. За необвързаните, появяват се надежди към човек, с който преди сте имали взаимоотношения, но не се е стигнало до нищо съществено.

 

Телец

Вашето либидо ви подтиква към изключително изкусителни действия. Нещо повече, достигането на нови нива на интимност ще ви позволи да се чувствате в хармония със себе си. Сингъл Телеца определено трябва да пробва нови срещи.

 

Близнаци

Ще бъдете прекалено дръпнати и внимателни към думите си, но това ще ви попречи да покажете какво наистина искате. Може да съжалявате. Предложението е да бъдете смели, и ще останете изумени и доволни от резултатите.

 

Рак

Опитайте се да разберете загрижеността на партньора си и да се покажете в по-добра светлина, за да направите личния си живот по-балансиран. Самотните Раци трябва да  направят няколко стъпки напред, за да привлекат така търсения партньор.

Любовен хороскоп за 4.10.2021 понеделникседмичен хороскоп

 

Лъв

Следвайте инстинктите си и се измъкнете с партньора си, поне за една стилна вечеря навън. Забравете рутината си, тъй като тя само потиска емоционалното ви вдъхновение. Това е страстна, съучастна любов, необичайна за делничните дни, но необходима.

 

Дева

Вашият партньор показва признаци на нарастващо утвърждаване. Не се страхувайте от тази еволюция, това е много необходимо за връзката ви като цяло. Вие продължавате  да носите типичната автентичност и премереност на чувствата си. Самотните Деви – ще имате повече шансове във ваша полза.

 

Везни

Любовта като незаменимо допълнение към егото, любовта като кислород за душата. Днес ще покажете вашия почти „студен“ външен вид, който позволява тежък самоконтрол на емоциите. Може да проявите типичните за вашия знак признаци на притежание или несигурност. При синглите, от друга страна, се открива среда за нови контакти.

 

Скорпион

Случайните срещи ще ви накарат да поставите под въпрос определени аспекти от любовния си живот. Не се увличайте прекалено много, говорете с приятел. Ако чувствате някаква емоционална несигурност във връзката ви, то партньорът ви, лесно ще разбере за това.

Любовен хороскоп за 4.10.2021 понеделник

Късметче за 4.10.2021 понеделник 

Стрелец

Възможността за промяна в емоционалната ви сфера ви изненадва. Бъдете смели и отделете време, преди да вземете радикални решения. За сингъл Стрелците, една среща днес, може да има многообещаващ дългосрочен ефект.

 

Козирог

Ако можете да приемете някои ограничения, ще бъде възможно да получите удовлетворение в дългосрочен план, така че следвайте не само своите приоритети, но и тези на партньора ви. Отстъпките, които ще направите, ще бъдат добри. Ако сте необвързани, разбирате как се влияете от нещата, които ви пречат при нова среща.

 

Водолей

Ще започнете да говорите с партньора си за чувствата си. Ще бъдете развълнувани от словесния ход на нещата, който ще последва, а остроумните ви шеги ще ви помогнат да подправите връзката си по прекрасен начин.

 

Риби

Имате огромна нужда от емоционална подкрепа. Не пренебрегвайте това, и опитайте да накарате партньора ви да ви разбере. Просто бъдете себе си при това напълно искрени. Всичко това е плод на нещата, които ви се случваха последно време, затова изкажете болката си, за да продължите напред със знанието на вашата половинка.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе