Седмичен хороскоп от 4.10.2021 до 10.10.2021
Астрология

Седмичен хороскоп от 4.10.2021 до 10.10.2021

Овен

Специални наблюдения, импулсивност и искреност. Казването на истината е хубаво нещо, но при липса на дипломация и тактичност, рискува да се превърне в нож с две остриета. И точно това може да се случи тази седмица. Така че, ако не искате да си навлечете големи проблеми, мислете преди да говорите. Звездите ще са по-позитиви за вас чак в края на седмицата, така че ще имате шанс да се починете от тежките емоции натрупани от предходните дни.

 

Телец

Ритъмът на Луната достига тази точка, от която да ви изтласка от зоната ви на комфорт, но без травми и сътресения. Тази седмица всъщност може да ви очакват неочаквани промени, но вие ще можете да ги приемете с относителна лекота. Може би защото вие самите се променяте и интуицията ви казва, че последствията ще бъдат позитивни.  Каквото и да става, опитайте през новата седмица да не събирате негативни емоции дори за миг. Дори малко ревност, завист, страх, биха завъртели такава спирала, от която няма измъкване.

 

Близнаци

Посрещате седмицата с ентусиазъм, ангажиращ и богат. Това ще бъдат дни, в които ще общувате лесно и в които искате да се отворите навън, да разговаряте и да се доверите един на друг. Така че е подходящ момент да разширите кръгозора си, може би дори да намерите нови интереси, които да споделите със семейството или приятелите си в свободното си време. Енергия и решителност допълват тази вече благоприятна картина.

 

Рак

Дръжте очите си отворени за всичко, свързано с жилището, управлението на дома и семейните отношения. Предложението идва директно от звездите, които наблюдавайки хода на тази седмица обявяват вероятни възходи и падения в тези области. Затова се опитайте да предотвратите, доколкото нещата зависят от вас. В случай на неочаквани събития или нервност, имайте търпение и логика, защото поддаването на гнева със сигурност няма да ви помогне.

Седмичен хороскоп от 4.10.2021 до 10.10.2021

Лъв

В началото на седмицата ще се чувствате в отлична форма, усмихнати и доволни от себе си. Може би сте имали добра идея или сте получили добри новини. Или може би просто сте доволни от социалните отношения, неочаквано харесване в социалните мрежи или сте в интересни разговори подсказващи ново приятелство. Втората част от седмица ще премина в много делови задачи, които са ваша персонална отговорност и ще трябва да се потрудите за успеха.

 

 

Дева

По-прагматични от всякога, тази седмица ще искате добра организация всеки дене за нещата, които са върха на вашите приоритети. Накратко, нищо необичайно, ако звездите не показваха, че има дълбока и автентична трансформация. Можете да я откриете във вашите реакции спрямо неща, които преди ви ядосваха или ви затрудняваха. Не е лошо и за финансите. Ако се занимавате с творчески труд, ще се постараете да има добри резултати.

 

Везни

Много енергия, съчетана с нотка на нетърпение! Бъдете толерантни с онези, които няма да могат да работят с вашите ритми, защото не всеки ще има такова мотивирано и работно настроение на своя страна. Между вторник и четвъртък сутринта наистина трябва да се държите под контрол. Ще искате да правите много неща, да бягате към желаната цел, независимо дали става въпрос за лични цели, работа или спорт. Неудържими сте дори в любовта, където на-накрая можете да преодолеете колебанието и да се покажете каквито сте, хора с ясни идеи и много страст в сърцето.

 

Скорпион

Прозрение и вдъхновение ще ви бъдат предоставени в изобилие в понеделник. Това се потвърждава от Луната, източник на креативност и предвидливост, която ще подчертае способността да усещате настроенията, посоката на вятъра; накратко, ще ви помогне да предвидите хода на някои важни делови събития. Колкото по-спокойни и достъпни сте, толкова по-скоро ще дойде отговор на важен за вас въпрос! В следващите дни може да се наложи да се сблъскате с уморителни ритми поради човек,  с който не се разбирате или ситуация с трудно решение.

Седмичен хороскоп от 4.10.2021 до 10.10.2021

Стрелец

Безпаметен понеделник, може би дори объркан, сякаш ореол от мъгла обгражда главата и сърцето ви. Не се притеснявайте, това са временни усещания, тъй като всяко ново начало на седмицата винаги е предизвикателство. От вторник можете да направите планове и да очертаете ясна перспектива за резултатите, които очаквате в работен план. Бъдете общителни със семейството всеки ден, за да може да поемете лидерството, което се очаква от вас.

 

Козирог

Инстинкт към рационалност: тиха битка, която ще ви предложи важно предимство още в  понеделник. Помислете и обмислете следващите си стъпки в тези часове, защото ще можете да обземете няколко ситуации и следователно, поне частично, да предвидите резултатите. Имате дразги с близки хора, които трябва да решите с по-твърд замах, но да с вниманието да не ги нараните. Изисква се да бъдете на ниво цяла седмица, но не забравяйте да имате и вашите лични моменти на истински релакс.

 

Водолей

Ако имате конкретни амбиции, свързани например с вашата професия или с практически цели, Луната ви обещава много положителни дни, за да прецизирате плановете си и с малко късмет, дори се насладите на резултатите. Специални са дните между вторник и четвъртък, няма да е зле и в неделя, която ще е идеална за почивка и наслада точно както предпочитате. През другите дни сте изложени на риск от непредвидени събития и сривове.

 

Риби

Очаква ви спокойна седмица, понякога много приятна. Ако преди сте изпитвали много трудности, някои от вас може да се усъмнят в позитивните неща, които се случват – не се поддавайте на това. Тези дни най-накрая ще ви дадат малко спокойствие. Идеална фаза също да се погрижите за външния си вид, да пазарувате или да се посветите на любов и привързаност. С тези приятни ситуации  се опитайте да бъдете позитивни и да приемате това, което идва, без да мислите два пъти.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе