Любовен хороскоп за 4.07.2021 неделя
Астрология

Любовен хороскоп за 4.07.2021 неделя

Овен

Опитайте се да дадете още обяснения на хората, които са ви близки, иначе те може да се затворят в своите убеждения. Това ще отвори добра среда за разговор с партньора ви, за да има винаги търсене на нови и по-добри пътища за развитие на връзката ви.

Телец

Махнете се от негативни хора, особено от онези, които са ви причинявали страдания в миналото. Определено трябва да се научите да се държите на разстояние от определени преживявания. Това важи за любовните ви мисли в този ден.

Близнаци

Следващите няколко дни могат да бъдат решаващи за вас. Все още не сте наясно какво да правите, но нещо непременно ще трябва да предприемете, за да спасите връзката си, или да изградите нова и солидна такива.

Рак

Двойките ще трябва да се обединят срещу външни атаки и да продължат да защитават семейството. Накратко, ще има какво да се направи, но в крайна сметка заслужавате малко отмора! Необвързаните ще срещнат с голямо учудване нови и интересни хора, с които ще започнат да изграждат отворен диалог без предубеждения. Може да е нещо ново за вас!.

Лъв
.
По-скоро сте заети с някои еротични забежки, които нямат нищо общо с емоционалните ви отношения, така че няма да забележите някои важни сигнали. Възстановете личните си пространства незабавно, преди работата да ви завладее.

Дева

Денят ще ви накара да се борите с малко чувство на психологическо изтощение, което ще държи Ерос далеч. Но все пак ще успеете да създадете страхотна химия с партньора си.

Везни

Ерос, ерос и след това отново ерос, целият ден ще бъде изпълнен с това сексуално любовно усещане. За това ви канят планетите и това обещава небето над вас. Вашата чувственост, вече забележителна по природа, ще бъде подобрена и усилена.

Скорпион

Ще ви трябва някой, способен да изпълни сетивата ви, който ви гали, който знае как да ви накара да се насладите, като ви изведе до върха на удовлетворението. Може да се наложи да проверите реакциите си тази вечер. Звездите ви съветват да се отпуснете малко, като останете вкъщи и се посветите на себе си.

Стрелец

На този ден любовните ви желания ще се нуждаят от стимули, за това ще тръгнете да търсите партньор, който знае как да ви развълнува с ласките си. Вечерта почивката е задължителна. Вие сте доста уморени и бихте рискували изобщо да не се насладите на вечерта. Можете да изберете да гледате филм или да гледате телевизия.

Козирог

Сексът днес ще задоволи всеки Козирог, който може напълно да се отдаде на удоволствия без забрани. Дори днес да имате морални задръжки, няма това да ви спре да се наслаждавате пълноценно. Неделята ви предоставя възможност за уникални моменти, така че насладете им се както трябва.

Водолей

Днес може да поискате да се насладите на стари емоции. Няма проблем: просто обърнете внимание на настроенията на сърцето, защото някои от вас биха могли да се влюбят. Опитайте да се изправите пред приключението, без да се противопоставяте на всякакви бариери. Оставете се на идеята да изпитате емоции извън нормата. Това ще бъде искряща неделя сред дни, които може да изглеждат сиви.

Риби

Върнахте се в пълна еротична активност и може би вече сте загубили ума си за човек, който знае как да ви завладее със своята чувственост. Днес с провокативно поведение, но и с известна умереност, ще можете да стигнете до желаната дестинация.

на горе