Хороскопът за 4.07.2021 неделя
Астрология

Хороскопът за 4.07.2021 неделя

Овен

Не позволявайте безделието да ви попречи да се възползвате от приятните възможности, които днес ще се появят. Знаците днес сочат към придобиване на материални блага, за Овена. Във финансовата сфера възможността да реализирате идея, считана преди за абсурдна, става все по-конкретна.

Телец

Би било добър ход да се възползвате напълно от това, което ви се случва на този етап. За вас Телци, планетите днес са в благоприятна връзка. Във всяка област на живота има нещо, което ви заинтригува. Имате възможност да стартирате различни и забавни неща.

Близнаци

Почивният ден ви носи някои скрити неприятности. Това обаче не трябва да ви притеснява. Не се притеснявайте обаче, Сатурн е на ваша страна и това ще ви помогне да се справите с обстоятелствата. Помислете за хората около вас, които смятате, че искат да вземат, това което смятате за ваше.

Рак

От днес, що се отнася до вас Раците, пътеводната звезда навлиза в благоприятен период. Ще разберете, че сте по-ефективни от обикновено в прагматичните неща и това откритие ще ви даде предимства във всяко ваше проявление.

Лъв

Днес Лъвът може да носи короната си триумфално, точно както подобава на зодията. Очите щастливи, устните нагоре с весела усмивка. В звездната карта на всеки ден, винаги има нещо, което може да развали настроението ви, но днес, позволете си да не му обръщате внимание.

.

Дева

В неделния ден, любовните страсти на Девата ще са тихи, затова пък имате много свобода да планирате екскурзия или бъдещи работни планове. Днес няма да признавате грешки и когато някой си позволи да наруши правилата, няма да се замислите да го изхвърлите от стаята.

Везни

От приятелството до любовта стъпката е кратка, казват хората, и по този въпрос Везните винаги сте съгласни, но днес с тази стъпка трябва да внимава. Ще има емоционално напрегнати моменти в присъствието на човек, който си проправя път в сърцето. Посветете денят на релакс и бъдете готови да използвате интуицията си за мистериите, които ви вълнуват относно емоционалния и еротичен привкус на живота.

.
Скорпион

Отдавна не сте виждали толкова хаотична неделя. Накратко, всички срещу всички и всичко срещу вас. Печелившо решение ще бъде да се затворите в стаята си и да потърсите убежище в красиви спомени от миналото. Ако почувствате, че не можете да повлияете на неприятностите, не си го изкарвайте на себе си: скоро тази ситуация ще се улесни и нещата ще бъдат във ваша полза.

Стрелец

Днес ще откриете, че сте бдителни за най-малките подробности и ще постигнете отличен напредък в междуличностните отношения, които са най-важни за вашето съществуване. Ще получите красиви похвали, които ще ви позволят да се отдадете на страстта. Като цяло чувствата ще ръководят цялата неделя.

Козирог

Предразположените сте да изглеждате наистина желани от тези, които обичате, с подкрепата на вашата предразположеност на духа и с приноса на вашето упорито и печелившо спокойствие. В сравнение с другите зодиакални знаци, днес Козирогът си е направо късметлия.

Водолей

Насочете фокуса си към корените си днес. Денят ще ви насърчава към заздравяване на семейните връзки и да направите малко по-приятна домашната си среда. Това е идеалният ден, за да запазите нещата спокойни, тъй като жадувате само за мир и интимни контакти.

Риби
Хората, които ви преценяват, ще ви намерят днес внимателни към детайлите и ще получавате комплименти, които не сте очаквали. Имате качествата да се насладите на печелившо стечение на нещата в социалните ви контакти с помощта на вашия толерантен и просветлен начин на съществуване.

на горе