Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа твоя здравословен ритуал   

Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа твоя здравословен ритуал   
Астрология

Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа твоя здравословен ритуал   

 

Здравето не може да се определи лесно с една дума, а в следващите редове няма и да опитваме. Нека обаче да погледнем темата за подходящите здравословни практики според предразположеността на дадена зодия. Нарекохме ги ритуали, защото тяхното повторение според зодията, затвърждава хармоничната връзка между здравето, физическите и душевните сили.

 

Овен. Освен, че са много физически, страстни и динамични, Овните никога не могат да седят на едно място. Да не правят нищо е невъзможно за тях, поради което здравословният ритуал на хората под този знак е физическата активност. Бягане или каране на колело сутрин ще ви позволи да започнете добре деня и да се заредите с нова енергия.

 

Телец. Родените под знака на Телец са хора, чието постоянно мислене никога не им позволява наистина да се „откачат от системата“, което води до съсипване на съня и дните им. Релаксиращ билков чай ​​преди сън, може да се превърне в най-добрия здравословен ритуал за по-добър сън и за по-спокоен задаващ се ден.

 

Близнаци. Родените под знака на Близнаци са изключително любопитни и винаги търсят нови неща, които да знаят и научат. Това непрекъснато проучване обаче ги уморява. Спрете за момент и се посветете на четенето: какво по-добро от книга, която да задоволи жаждата ви за знание?

 

Рак. Романтични, емоционални и чувствителни, Раците обичат да се обграждат с приятели и близки. Техният здравословен  ритуал е точно това: прекарване на време с хората, които обичат.

 

Лъв. Хората от този знак вече знаят, че времето, което трябва да посвещават на себе си, е свещено, затова познават добре своя здравословен ритуал: спа, маски, кал и релаксиращи вани, заобиколени от свещи. Има само едно правило, подхранване на тялото и ума. Не спирайте да го правите.

 

Дева. Девите никога не се отпускат. Ако случайно го направят, кой ще планира и организира подробно денят след това? По този начин обаче рискуват да се взривят отвътре. Отделете малко време, за да освободите ума си и да медитирате, ще видите, че ще има промени в добра посока.

 

Везни. Родените под знака на Везни са много уравновесени, но изпитват трудност да оставят нещата да се случват от само себе си. Затова, колкото и да изглежда глупаво, най-добрият ритуал за тях е да направят някаква глупост.

 

Скорпион. Хората принадлежащи към един от най-очарователните и заплетени знаци на зодиака трябва да отделят време, за да направят нещо сами. Разходката сред природата е тази, която ще ви позволи да освободите духа и тялото си, и може би да се отпуснете.

 

Стрелец. Родените под знака на Стрелец винаги трябва да се движат, да опознават и изследват видимия и невидимия свят. Така че започването на йога, спорт или някоя източна практика, може да бъде чудесен начин да изследват и опознаят себе си.

 

Козирог. Здравоносният ритуал за родените под знака на Козирог е само един: оставете часовника вкъщи и живейте един ден на бавни обороти. Ще успеете ли?

 

Водолей. Водолеите имат страхотно чувство за свобода, което често потискат. За тях, бягството е начин. Организирайте самостоятелно пътуване или дори просто пътуване, за да нарушите рутината, която толкова ви отегчава.

Риби. Смелите и необикновени мечти характеризират родените под знака на Риби. Те твърде често се укриват в тях за сметка на реалността. Вашият здравословен ритуал е медитацията, която ще ви позволи да примирите егото си с външния свят.

на горе