Любовен хороскоп за 7 май 2023

Любовен хороскоп за 4 май 2023

Любовен хороскоп за 4 май 2023: „Любовта е като вятъра. Не го виждаш, но го усещаш”, Никълъс Спаркс. Ако днес вашата сродна душа ви попита какво е по–ярко: звездите или очите, вие отговорете така: „Че от очите струи толкова ярка светлина, че направо ви заслепява“. Ако ви попита кое е по-важно: нейният или неговият живот или вашата любов, отговорете колко много я/го обичате – лудо, безкрайно, безвъзвратно, безусловно. Така шансът да се почувствате истински щастливи заедно е огромен!

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Любовен хороскоп за 4 май 2023 9 практични решения за детска стая

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Любовен хороскоп за днес: Ще се почувствате в настроение да опитате нови начинания да отговаряте на любовните желания на партньора си. Очаква ви много късмет в любовта, звездите предвиждат голям напредък във взаимоотношенията. Настройте се за сантиментални преживявания и ще можете да изживеете моменти на истинско успокоение. Тази вечер е възможно да срещнете човек, който ще бъде много чувствителен към вашата сила на съблазняване, изиграйте картите си възможно най-добре!
Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Любовният хороскоп на Телците предсказва някои проблеми в личният ви живот. Научете се да критикувате спокойно: не търсете врагове сред хората, които ви обичат. Емоционално благоприятен ден. Има голяма вероятност да срещнете близък човек, основното е да бъдете активни. Силната енергия на вашата планета показва силен съюз, основан на силни чувства и доверие. Въпреки това, за да получите отличен резултат, не трябва да се спирате пред нищо.
Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Вашата любознателна природа ще ви подтикне да изследвате новите граници на любовта и ще търсите нови начини да се насладите на удоволствието. Не забравяйте да си припомняте, че разделянето на пространството не е препоръчително за никого, особено за тези, които са свикнали решително да защитават територията. Вечерта ви очаква сериозна среща. Ако не сте фокусирани върху настоящето или се чувствате натъжени, трябва да знаете, че звездите дават и отнемат еднакво. Скоро ще има добри новини и за вас.
Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Днес, според любовен хороскоп за 4 май 2023, ако искате да се отпуснете, ограничете активността си. Най-вероятно вашият любим човек ще ви разбере и няма да ви притеснява с изисквания за внимание. Денят е подходящ за годеж или ново начинание. Звездите обещават щастлив семеен живот, но трябва да сте честни и откровени с партньора си. Любовта покровителства разчитащите на себе си хора. Само самочувствието не е достатъчно, трябва да подкрепяте партньора си.
Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Ще бъдете уловени във водовъртежа на най-смелата страст, благодарение на партньора, който ще знае как да докосне най-скритите струни на вашето желание. Опитайте се да изградите по-добро разбирателство с тези, които обичате: достигането на добро ниво на съчувствие е важно! Не се натъжавайте твърде много за някои отношения в любовта: скоро ще имате приятна среща, която ще ви даде всичко, от което се нуждаете в момента.
Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Днес Девата ще се къпе във внимание, правейки го с удоволствие. Вашата мила половинка ще показва нежност и грижа. От една страна, това може да ви се стори тревожно, защото семейните хора са свикнали един с друг и романтиката възниква почти „по празници“. Но това по същество е грешно разбиране. Днес трябва да отвърнете с положително отношение и отворено сърце. Свободните представители на знака – днес те са в центъра на вниманието и са свободни сами да изберат партньор. Не ви остава нищо друго, освен да се радвате на днешната популярност.
Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Отношенията с любимият човек могат малко да се нагорещят, защото той иска много внимание към себе си, но за да го получи, трябва да положи и самият той усилия. Трябва да отстоявате позицията си или по-скоро да обясните, че сте достатъчно независими, за да се грижите за себе си, когато се налага. Свободните Везни може да се въздържат от нови запознанства в този ден.
Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Енергията, излъчвана от планетите, създава перфектната атмосфера за една романтична нощ, особено ако можете да овладеете емоциите си, когато любовният ви интерес, заслепен от вашия чар, завладее разума. Ще успеете ли да останете хладни и безчувствени, дори и да не искате? Знаците на небесната карта предполагат, че може да попаднете във вътрешна битка в този момент. Очаква ви напълно неочаквана изненада с нотки на нежна романтика!
Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Може да ви е трудно да устоите на някой, който е изключително прекрасен във вашите очи. Енергията, излъчвана от планетите, ви кара да осъзнаете съвършенството и може да се окажете привлечени от мисълта за това страхотно тяло, за това невероятно излъчване. Но телата не са всичко, както вече сте наясно, така че се опитайте да не бъдете напълно хипнотизирани от това. Не се давайте така лесно на изкушението.
Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Енергията, излъчвана от планетите днес, е особено силна и влиятелна. Ако се окажете в ситуация, в която чувствата ви към някой друг надделяват над здравия разум и способността ви да се държите земно и разумно – тогава бъдете внимателни. Но кога някога сте се притеснявали да се придържате към практическата страна на нещата, когато има толкова много забавление? И наистина, кой има право да ви вини за това?
Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Ако се изкушавате да нарисувате по-перфектен и идеалистичен образ за себе си и начина ви на живот, за да убедите някого да се среща с вас, може би допускате голяма грешка. Енергията, излъчвана от планетите, може да насърчи тази склонност към преувеличаване, но за съжаление няма да можете да продължите да поддържате заблудата безкрайно; след известно истината сама ще се открие. И все пак, ако някой наистина е привлечен от вас, в такъв случай нещата ще стоят по съвсем благоприятен начин.
Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Днешната планетарна конфигурация създава един вид творческа нагласа във вашия романтичен живот. Въпреки че, най-вероятно сте щастливи във връзката с любимата ви сродна душа, това може да подобри нещата още повече, ако си позволите малко пространство. Ако търсите романтика, не отивайте на някое от обичайните си места – опитайте някъде на съвсем различно място, тъй като това ще ви позволи да срещнете някои много интересни и нови хора.
Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 4 май 2023

на горе