ЛЮБОВЕН хороскоп за 31.12.2021-Петък
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 31.12.2021-Петък

Любовен хороскоп за всички зодии: Днес ще общувате много. Ще можете да заинтересувате човек от противоположния пол със своя интелект, увлекателен разговор и необикновено отношение към нещата. Дори и да не обърне внимание на красивата ви прическа, той или тя определено ще отбележи успешната ви шега, която ще хареса. Но не бързайте да се влюбвате веднага.

 ДНЕВЕН хороскоп за 31.12.2021-Петък 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 31 декември: Ако наскоро сте наранили любим човек, днес всичко ще ви бъде простено. При някои от вас, обаче ще остане един неприятен послевкус, който не може да бъде поправен. Опитайте се да се поправите. Така и отношението на любимия човек към вас ще се промени. А вие си помислете внимателно, преди да направите същата грешка в бъдеще. Мили приятели, Овни, желаем ви весело посрещане на Новата година, а сърцата ви да преливат от обич и любов!

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 31 декември: Невинната постъпка на човека, който е откраднал сърцето ви, може да предизвика у вас неконтролируем изблик на ревност. Може да ви е трудно да обясните как се чувствате наистина, но се доверете на интуицията си. На първо място, не изпадайте в истерии, а спокойно анализирайте ситуацията и ако е необходимо, бъдете бдителни в бъдеще. Мили приятели, Телци, желаем ви весело посрещане на Новата година, а сърцата ви да преливат от обич и любов!

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 31 декември: Днес връзката между вас и любимия човек може да ескалира и всичко това заради една наглед невинна забележка, която ще ви подразни силно. Много е лесно да нараниш любящ човек. Едно дребно недоразумение между вас може да се задълбочи, ако настоявате за ненужни обяснения. Забравете за всичко за известно време и оставете емоциите да утихнат. Мили приятели, Близнаци, желаем ви весело посрещане на Новата година, а сърцата ви да преливат от обич и любов!

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 31 декември: Ако трябва да вземете важно решение за подарък за любимия човек, слушайте вътрешния си глас. Ако не познавате достатъчно вкусовете му, разчитайте на интуицията. В противен случай, рискувате да се объркате, дори и да похарчите значителна сума. Изкушението да си отпуснете душата и да извадите чувствата си на показ ще бъде много силно днес. Мили приятели, Рачета, желаем ви весело посрещане на Новата година, а сърцата ви да преливат от обич и любов!

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 31 декември: Една романтична вечер ще предизвика желание и взаимно любопитство. Едно отиване до ресторанта, романтична разходка или друго културно събитие ще ви даде възможност да покажете как прекараното време с любимия, ви влияе чудесно. Не можете да пробиете стена с глава, запомнете това особено днес. Вместо да се опитвате да преодолеете препятствие, което пречи на вашите планове, просто помислете как да го заобиколите. Бъдете креативни. Мили приятели, Лъвчета, желаем ви весело посрещане на Новата година, а сърцата ви да преливат от обич и любов!

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 31 декември: Днес ще откриете, че между вас и любимия човек има прекрасни и магични чувства. И двамата ще бъдете толкова влюбени, че и най-малката искра ще бъде достатъчна, за да избухне огън от любов. Опитайте се, да балансирате тези силни чувства и емоции. Отделете време за уединение и занимания, които ще ви помогнат да се отпуснете и да намерите общ синхрон. Мили приятели, Деви, желаем ви весело посрещане на Новата година, а сърцата ви да преливат от обич и любов!

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 31 декември: Ситуацията между вас и любимия човек може да стане леко напрегната днес. Ако в крайна сметка изпаднете, внимавайте да не отправяте необосновани обвинения и да не използвате думи, които нараняват. Спокойствието и изслушването на другата страна ще ви помогне да постигнете споразумение. Мили приятели, Везни, желаем ви весело посрещане на Новата година, а сърцата ви да преливат от обич и любов!

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 31 декември: Ако ви е трудно да сте в хармоничен баланс с любимия човек, по-добре е да посочите истинските причини, а не да се криете зад умората или повтарящите се главоболия. Ако имате различни хобита, потърсете компромис, вместо да се отдалечавате. Днес няма да се чувствате уверени, изпълнявайки задълженията си в променлива лична среда. Мили приятели, Скорпиони, желаем ви весело посрещане на Новата година, а сърцата ви да преливат от обич и любов!

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 31 декември: Ще проявите постоянство и всеотдайност в постигането на целта си, което ще зарадва онези, които са ви смятали за „сламка”. Никой и нищо не може да ви разубеди от това, което сте решили. Днес ще се чувствате на върха, независимо дали сте във връзка или не. Едно незначително събитие през първата половина на деня, ще ви се отрази на настроението. Може би радикалната промяна е това, от което се нуждаете. Мили приятели, Стрелци, желаем ви весело посрещане на Новата година, а сърцата ви да преливат от обич и любов!

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 31 декември: Днес ще бъдете залети от желанието да прекарвате време само с любимия човек. Идеята за романтично пътуване, дори и кратко, ще освежи и разнообрази перфектно връзката ви. Не се заблуждавайте от онези, които обещават твърде много, в противен случай вместо романтични моменти може да изживеете моменти на тегоба или в стая с изглед към съседната стена вместо към океана или цветната градина. Мили приятели, Козирози, желаем ви весело посрещане на Новата година, а сърцата ви да преливат от обич и любов!

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 31 декември: Заравянето на главата в пясъка обаче няма да ви помогне, тъй като някои ситуации ще се върнат като бумеранг, ако не се справите с тях веднъж завинаги. В любовните отношения денят ще премине под знака на романтиката и сладострастието. Ще получите доказателства за интереса на човека, който е откраднал сърцето ви. Това ще бъде мед за душата ви, ако изведнъж се усъмните в целесъобразността да продължите комуникацията. Мили приятели, Водолеи, желаем ви весело посрещане на Новата година, а сърцата ви да преливат от обич и любов!

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 31 декември: Очакват ви танци до зори, а новите запознанства ще бъдат изключително интересни. У дома можете да получите пълна представа за това, което лично искате да промените в себе си. Това ще помогне в реакциите на любимия човек, породени от вашите действия. Този ден има одухотворяващ характер и може да ви насочи към специфично „почистване“ на вашите мисли и ум. Мили приятели, Риби, желаем ви весело посрещане на Новата година, а сърцата ви да преливат от обич и любов!

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе