Любовен хороскоп за 31.07.2021 събота
Астрология

Любовен хороскоп за 31.07.2021 събота

ОВЕН

Добрите взаимоотношения са източникът на вашето вътрешно благополучие. Отпуснете се с партньора си и се отдайте на спомени. Така ще заздравите връзката си още повече.

ТЕЛЕЦ

Твоето творчество в сантименталната сфера определено е във възход … Възползвай се от това, за да извлечеш най -доброто от връзката си и да разклатиш обичайния си начин на поведение. Ако сте необвързани, очаква ви много обещаваща среща.

БЛИЗНАЦИ

По-склонни сте да изразявате чувствата си от обикновено. Внимавайте да не се хвърлите в мимолетна връзка. Не давайте обещания. За Близнаците с партньор, пълни сте с проекти, но не знаете кой е най-добрият избор.

РАК
Появяват се нови бъдещи възможности и няма да можете да стоите неподвижни в сантименталното поле. Възползвайте се от това, за да излезете от рутината и да наберете средства, за да живеете според своите идеали. Особено важи за самотните Раци.

ЛЪВ

Ще разберете по-добре как мисли вашият партньор, така че да не се основавате на вашата гледна точка. Гъвкавостта ще бъде ваш съюзник, като участвате в този отнемащ време процес. Ако сте сингъл, едва ли ще искате да влизате в спорове още на първа среща.

ДЕВА

Настроени сте с емоционален ентусиазъм, който носи страст в сантименталната сфера … Време е да бъдете безгрижни и да не приемате живота твърде сериозно! Насладете се на живота максимално, няма време за чакане!

ВЕЗНИ

Ще имате късмет, особено ако сте родени в първата декада на Везните. Време е за очакваните с нетърпение нови срещи. Хармонията в любовта е вашата програма.

СКОРПИОН

Ще бъдете в добро настроение и всичко изглежда настроено да започнете връзка с десния крак. Освободете се от негодуванието си и работете върху разбирането си за човека срещу вас и за другите като цяло. Оставете бронежилетката на мира.

СТРЕЛЕЦ

Ще ви бъде лесно да разследвате проблема, възникнал миналия месец. Ще имате възможност да намерите ясно решение, благодарение на вашия реализъм. Във връзката ще разрешите спор, без конфликт и със спокойствие.

КОЗИРОГ

Готови сте да направите отстъпки, които ще са добри за връзката ви. Ако сте необвързани, това е подходящ момент да излезете и да се запознаете с нови хора. Късметът е на ваша страна в събота вечер!

ВОДОЛЕЙ

Време е за неловък разговор. Можете да разрешите ситуацията, ако започнете с обективност. Ще изглеждате по-сериозни в очите на партньора си, а това може да го уплаши. Вашата настойчивост обаче ще възвърне доверието.

РИБИ

Качеството на любовния ви живот ще се подобри, пробуждайки страст, която ще ви изведе на открито … Би било добре да имате смелостта да кажете точно това, което искате от живота, но не с половин уста! Вие сте надарени с разбиране, използвайте го!

Tagged , , ,
на горе