ЛЮБОВЕН хороскоп за 3.12.2021 г. - Петък
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 3.12.2021 г. – Петък

Днес любовният хороскоп обещава: Бъдете активни – днес ще бъдете енергични и ще можете да преговаряте успешно с всякакви партньори. Новите запознанства ще донесат радост на тези, които отдавна търсят любов, но е твърде рано да се разчита на взаимност. Ако сте във връзка, опитайте се да бъдете по-видими – това ще ви позволи да се справите с всякакви проблеми и неприятности.

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: Днес по-добре поемете инициативата, вместо да я чакате от другите. Но внимавайте да не обидите любимия човек, особено през първата половина на деня. Не очаквайте твърде много от себе си – покажете характер, но не се намесвайте излишно в чуждите конфликти и взаимоотношения. Добър ден за изграждане на отношения и за създаване на нови познанства. Днес всичко ще ви дойде лесно, дори и да не се стараете особено.

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: Позволете си да флиртувате и да помечтаете малко – звездите ви обещават добър период, за да разрешите много от проблемите си. Не очаквайте активност от партньора си – всичко ще бъде във вашите ръце, ако не си позволявате да мързелувате. Ако сте във връзка, бъдете внимателни към думите на партньора си – те ще ви донесат приятно изживяване.

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: Обърнете внимание на това, което се говори наоколо – ще научите много интересни и ценни неща. Не разчитайте само на партньора, вероятно ще трябва да измислите всичко сами. Ако сте във връзка, бъдете нежни и мили – това може да увеличи доверието между вас и да ви помогне да се справите с важен проблем.

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Не вземайте присърце това, което ще ви кажат днес – вероятността да става дума за дребни оплаквания и фактът, че ще разберете погрешно смисъла на това, което ви казват. Тези, които са във връзка, ще трябва да повтарят едно и също нещо няколко пъти и постоянно да изискват активни действия от партньора. Свободните Раци ще срещнат любовта, ако проявят търпение и снизходителност към недостатъците на другите хора.

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Не приемайте присърце думите на другите – вероятни са раздори, дошли от нищото. Днес няма да ви е лесно да контролирате емоциите си, така че по-добре отложете плануваната романтична среща за друг ден. За тези, които търсят любов, звездите се съветват да добавят повече ярки цветове към образа си, такова изображение ще бъде приятно и ще зарадва околните и вас.

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Проявете любопитство, но не го показвайте. Днес можете да научите много интересни неща за това кого харесвате. Чувствайте се свободни да завързвате нови запознанства и срещи – това ще ви донесе радост и приятни впечатления, но не очаквайте сериозно продължение от нови познанства. Позволете си да флиртувате малко и да се отпуснете – звездите ви обещават късмет.

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Не слушайте предупрежденията – днес е вероятно изостряне на отношенията с недоброжелатели. Позволете си романтична среща и се опитайте да си починете – това ще ви подмлади. Денят е идеален за изграждане на взаимоотношения, общуване с приятни хора и възстановяване на баланса, както в семейството, така и в отношенията с тези, които са ви скъпи на сърцето.

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Дръжте се под контрол – днес са вероятни конфликти и недоразумения, които могат значително да развалят, както вашето настроение, така и на вашия любим партньор. По-добре е да завършите започнатата работа и да обмислите плановете си за бъдещето. Някои хора могат да ви дразнят много със съветите си, така че се опитайте да бъдете търпеливи и да стоите далеч от тези, които ви дразнят.

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: Не позволявайте на ревността да ви завладява. Днес ще бъдете по-подозрителни от обикновено и можете да обидите любимия човек, да предизвикате конфликт. Вместо това се върнете на работа и се опитайте да се възстановите – това ще ви помогне да се справите с негативните емоции. Денят не е подходящ за важни решения като сватби, съвместен живот или чертаене на планове за общ дом.

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Не очаквайте инициатива от партньора си – днес ще ви бъде по-трудно да се споразумеете с него от обикновено. Звездите ви съветват да покажете характер, но да не настоявате на своето без особена нужда. Денят е добър за романтична среща, при условие че сте готови да се насладите на момента и да не обсъждате перспективите. Тези, които търсят своята сродна душа, не трябва да бързат да се запознават с нови хора днес.

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Спокоен и благоприятен ден във всяко едно отношение. Днес ще бъдете в романтично настроение и ще можете да преодолеете всякакви конфликти и трудности. Звездите ви съветват да обърнете повече внимание на любимия човек, както и да завържете нови запознанства, ако сте необвързани – те могат да внесат нов обрат в живота ви.

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: Добър ден за среща, романтично бягство или вземане на голямо решение. Този път умът и чувствата ви ще спрат да се карат помежду си и ще ви помогнат да вземете най-правилното. Звездите ви съветват да се отпуснете и да не вярвате на клюките – сърцето ви няма да ви излъже и ще ви помогне да се справите с трудностите.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе