любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 29.09.2021 сряда

Овен

Има някои проблеми в любовния живот, с които ще трябва да се сблъскате. Ако искате да преодолеете страховете си или да улесните партньора си, можете да започнете да се фокусирате точно върху това днес.

 

Телец

Подкрепата и ентусиазмът на партньора ви дават крила: това е добра възможност да започнете положителни инициативи … следвайте интуицията си, тя ще бъде най-добрият ви водач.

 

Близнаци

Вече няма да търпите игрите на някои хора, които плетат интриги около връзката ви. Ще е време да изразите какво мислите и да поставите границите. Ако сте сингъл, възможно е да помислите за нови срещи.

 

Рак

Ще ви бъде много трудно да бъдете рационални, тъй като се нуждаете от много страст, за да се чувствате удовлетворени. Вие вървите по непознати пътеки с партньора си, ако пък ако сте необвързани, имате всички шансове да започнете нова връзка още от днес.

 

Лъв

Днес ще се чувствате по-уверени и дръзки, и това ще се отрази положително на любовния ви живот. Човекът до вас ще види колко сте наистина привлекателни. Разговорът ще бъде свободен и плавен. А любовта ще бъде взаимна.

 

Дева

Късметът ще се прояви по един необичаен начин, особено ако търсите своята сродна душа. Ще имате важна среща, която ще ви принуди да напуснете семейната среда. Откритието в широк смисъл е на дневен ред.

 

Везни

Реалността ще трябва да почака. Ще имате склонност да мечтаете и идеализирате ситуацията, което ще ви позволи да преодолеете съмненията си и да успокоите партньора си. Всички обичат понякога да летят в мислите си.

 

Скорпион

Ще бъдете по-убедителни от всякога в поставянето на правилните условия, за развитието на връзката. Вашата упоритост ви дава голям личен магнетизъм. Сингъл Скорпионите са надарени с очарователна аура около тях днес и вътрешният им глас им казва: „Направи го!”

 

Стрелец

Склонни сте да изразите чувствата си днес. Внимавайте да не изричате обещания, които после ще ви е трудно да изпълните. Дори и сингъл, ако излезете на среща, не давайте обещания.

 

Козирог

Денят е разделен за Козирозите родени през декември и тези родени през януари. Първите ще преминат през бурята днес. Вторите ще преживеят момент на дълбоко спокойствие в любовния си живот.

 

Водолей

Ще покажете какво можете да направите за партньора си с решителност и повече самочувствие. Избягвайте да се показвате прекалено земни с хората около вас. Те биха могли да възнегодуват, защото са свикнали на друг начин на мислене от вас.

 

Риби

Готови сте на отстъпки, които да подобрява отношенията ви. Вече сте достатъчно пораснали и го разбирате. Ако сте необвързани, време е да излезете и да се запознаете с нови хора. Късметът е на ваша страна!

Tagged , , , , , , ,
на горе