любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 29 септември 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 29 септември 2023? Днес е изненадващо прекрасен ден, в който може да давате в изобилие: повече целувки, повече внимание, повече време, което да прекарате с този, който обичате.

Дневен хороскоп за 29 септември 2023

infomax-logo-50-15-HW Най-старите писмена в света са създадени в нашите земи

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес звездите позволяват на Овните да се насладят на влиянието, което имат върху противоположния пол. Те ще бъдат обгърнати в любовна магия, емоции и съблазън, което ги прави привлекателни и неустоими! Представителите на зодията могат да използват тази райска магия днес, за да постигнат прагматичните си цели – да осъществят ново романтично запознанство.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес звездите дават възможност на Телеца да разбере как да стане режисьор на личния си живот, насочвайки го в посоката, от която се нуждае. Рано или късно рутината прониква дори в най-романтичните връзки, превръщайки ги в навик. Ако усетите това присъствие, трябва да посветите един ден на борба със скуката. Може би вие и любимият човек трябва да започнете да се занимавате с обща кауза? Да създавате нови приятелства? Да посетите нови места? Започнете още днес промените…

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Признайте си – очаквате ли, че днес принца/принцесата на бял кон внезапно ще дойде в къщата или офиса и мимоходом ще ви заплени сърцето? Романтика, чувствени емоции, пламтящи огън на любовта – всичко това ще е много актуално за днес. Денят е добър за установяване на семейни отношения, брак или съвместно съжителство.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Оставете ситуацията да се развива от само себе си. Не забравяйте, че политиката на натиска и намесата не винаги е успешна – нищо не е хубаво постигнато под натиск. И, ако активните действия на Рака в този ден не му донесат желания резултат, тогава не бива да стои пред затворена врата. Между другото, много е възможно веднага щом той/тя спре да поема инициативата днес, обектът на симпатия веднага да я вземе в свои ръце.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Взаимоотношения се градят на заинтересованост, лекота в общуването и непринуденост. За да не се отегчите, имате нужда постоянно от интелектуален контакт, съвместни разходки и пътувания. Променете обичайната обстановка, организирайте незабравима романтична вечер, отидете до най-близкото предградие, наемете вила или посетете спа комплекс, гледайте романтичен филм с любимия човек. Ако сте необвързани, обърнете внимание на околните, може би вашата сродна душа ви дава признаци на внимание от дълго време.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Емоциите, които пречеха на Девата, да види ясно ситуацията в отношенията с любимия човек, ще се оттеглят на заден план. Девата ще може спокойно да обмисли какво точно я тревожи и как да действа. Денят е чудесен момент за решаване на фундаментални въпроси: дали да се развие зараждаща се любовна връзка, дали да приемете ухажването на някой от кандидатите. Дори и да не предприеме решителни действия, тя ще може ясно да научи много.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Вие сте много емоционални и чувствителни, в една връзка е важно да усетите сходството в душите и като правило проявявате любовта си с грижа и попечителство и очаквате същото от сродната си душа. Чудесен ден за хармонизация и изграждане на взаимоотношения, половинката ви ще бъде оптимистична. Ако чувствате напрежение, значи днес лесно ще постигнете помирение. Ако в този ден нямате с кого да се срещнете, не се обезкуражавайте, правете това, което ви вдъхновява, спорт или творчество.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Днес, просто трябва да преодолеете страхът си от провал и от неизвестното, защото този страх е единственото нещо, което може да ви спре по пътя на промяната. Денят ви склонява да не чакате, а да предприемете решителни стъпки към постигане на истинско щастие. Ако днес проявите колебание, поддавайки се на съмнения, по-късно ще съжалявате. Така че, сбогувайте се с условностите и неувереността в себе си – моментът е благоприятен, действайте!

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Връзките са като вашето бойно поле. Чувствата се проявяват ярко и предизвикателно. Първо се борите за обекта на обожание, а след това и със самия обект, така че наличието на заплаха под формата на тълпа от почитатели е добре дошло за вас. Настройте се за романтично настроение, спомнете си началото на връзката, как сте постигнали и завладели своята сродна душа. Направете някаква необичайна постъпка, организирайте романтична вечеря, прекарайте денят без импулсивни реакции, ревност и противопоставяне.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: За Козирозите любовната връзка е начин да постигнат вътрешна хармония. Днес бъдете внимателни към своята сродна душа, опитайте се да предвидите желанията и настроенията на партньора си. На този ден има съвсем незначителен риск от спречкване или конфликт. Погрижете се за себе си, така както заслужавате, творчество, хоби и пазаруването ще ви развеселят и ще ви заредят с положителна енергия.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Водолеи, за вас в любовта е важен балансът на свободата и съвместните интереси. Любимият ви човек трябва, преди всичко, да бъде истински приятел. Днес използвайте въображението и обичайната си креативност, за да организирате среща. Това е шанс да разтопите леда и да вдъхнете нов живот на връзката ви. Свободните Водолеи днес ще имат повишен шанс за интересно и обещаващо запознанство.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Денят ви склонява да научите за намеренията на любимия човек, да откриете чувствата му към себе си. В този ден другата половина на Рибите може да бъде притисната към стената – тя едва ли ще може да се измъкне от неудобните въпроси. В стремежа си към яснота хороскопът съветва Рибите днес, да действат деликатно и да разграничават ситуациите, когато партньора открито отлага развитието на ситуацията и когато самият той все още не знае точния отговор.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 29 септември 2023

на горе