Любовен хороскоп за 28.08.2021 събота
Астрология

Любовен хороскоп за 28.08.2021 събота

Овен

Ще научите много повече за партньора си и ще развиете интимността си. За сингъл Овните, това е подходящ момент за нови срещи. Изразете ентусиазма си и говорете и за себе си! Съботната вечер очаква всички – влюбени и невлюбени – да се запознават.

Телец

Диалогът улеснява нещата. Възползвайте се от него, за да изясните с партньора си, някои премълчани неща за вашата връзка Инстинктът ви тласка към търсенето на по-добра хармония. Следвайте този път.
Близнаци

Ще трябва да вземете решение, за да имате яснота във визията за връзката си с партньора. Ще ви трябва хладна глава, независимо дали става въпрос за вашата връзка или за нова среща, която сте уговорили в съботната вечер.

Рак

Любовният ви живот ще ви достави голямо удовлетворение. Чувствате необходимостта да можете напълно да се потопите в делата на сърцето. Нищо няма да наруши спокойствието ви. Положили сте стабилна основа и след като любовта ви избавя, може да нарушите някои дела, които бяхте планували.

Лъв

Днес няма да сте много на разположение на партньора си. Искате да се освободите от домашните си грижи, и виждате, че трябва да ги изолирате повече от всякога. Компенсирайте с излет като двойка.

Дева

Готови сте да направите отстъпки, които ще донесат добри резултати за връзката ви. Ако сте необвързани, това е подходящ момент да излезете и да се запознаете с нови хора. Съботната вечер ще ви донесе много късмет в тази посока.

Везни

Емоционалният ви инстинкт прави интуицията ви надеждна. Събуждането на сетивата ви помага да разберете по -добре партньора си, това е подходящият момент да се задълбочите в техните мотивации.

Скорпион

Външните обстоятелства ви подтикват да излезете от някои ваши типични проявления. Усещате, че се борите с ревност, раздразнени сте. За да разрешите нещата, не е нужно да изпадате в такива крайности. Вместо това поканете партньора си на приятна следобедна събота.

Стрелец

Не сте в настроение да правите отстъпки, а връзката ви е поискала точно това. Не се опитвайте да запалите дискусията с партньора си днес. Изчакайте няколко дни, за да видите по-ясно какво реално се случва.

Козирог

Вашата скромност създава аура на мистерия около вас, която ви кара да се чувствате спокойни. Вашият чар днес е най-добрият ви актив! Използвайте го, за да привлечете партньора си на среща, която да заздрави връзката ви.

Водолей

Изглежда, че вашият партньор днес става много докачлив. Не приемайте буквално всичко, което той казва. Това са просто безразсъдни импулси. Ако сте необвързани, работете върху оптимизма си. Събота вечер навън го предполага.

Риби

Красива фаза на експанзия и бодрост ви характеризира в сантименталните отношения. Не се страхувате да се покажете, да се изявите, да пристъпите напред. Типичният ви срамежлив и характер днес не съществува.

Tagged , , , , , ,
на горе