Дневен хороскоп за 28.08.2021 събота
Астрология

Дневен хороскоп за 28.08.2021 събота

 

Овен

Много благоприятна тенденция характеризира края на вашия август. Тя ви извежда на първо място на подиума на щастливите знаци. Всъщност много небесни тела ви радват, което ви позволява да пожънете последователни успехи в работата и в интимния живот.

Телец

Някак небето се обърна за вас, подкрепи ви и ви направи най-щастливият знак в зодиака в момента. Много добра физическа форма ви придружава и показва положителните ефекти от всеки скорошен момент, който посветихте на себе си.

Близнаци

Планът за деня включва известно моментно покачване и спадане на тонуса и настроението. Може би защото празниците са приключили или вече се насочвате към професионалните ангажименти на есента. Все пак навлизате в уикенда, дайте си повод за активна релаксация.

Рак

Съблазнителната Венера се намесва за вас и може да ви донесе още един ден с малки неуспехи или дори лошо настроение, особено в семейния сектор. Нищо сериозно, имайте предвид, че това са неща, които бързо минават. Съсредоточете се върху почивката през уикенда и не мислете толкова за работа.

Лъв

Много силно влияние на Венера във Везни задоволява егото и ви прави леки и подвижни. Затова днес сте подхранени с човешка топлина, щедрост, желанието да живеете с ентусиазъм и да изпълните почивните дни със смисъл. В семейството откривате атмосфера на хармония, която ви позволява дружно да направите качествена почивка.

Дева

Великолепно положение на Слънцето, поместено във вашия знак, ви помага с цялата си положителна енергия. В доброто състояние на физическата ви форма, можете да почувствате класическата си здравина, типичният монументален характер, който Зодиакът ви е дал изначално.

Везни

Възможно е семейният живот да изисква вашето присъствие, ангажираност и отдаденост и в този момент вие не можете да посветите съботата за себе си. Както и да е, ще ви бъде трудно да отговорите на всички изисквания, и това може да разочарова близките ви.

Скорпион

Профилът на този нов ден в края на август е доста дискретен. Нищо сериозно обаче, само необходимостта да се заредите, за да може да поддържате социалните ангажименти, едновременно с удоволствието да бъдете с приятелите си, и да присъствате в семейството с вечно несвършените задачи за него.

Стрелец

Настъпва нов много приятен ден, в който Юпитер продължава да живее в приятелския знак Водолей и произвежда ентусиазъм на килограм за вас. Вашата щедрост е повишена, желанието ви да се срещнете с другите, типичният импулс на човешка топлина ви обзема и искате да го предадете и на другите.

Козирог

В този нов ден в края на месеца ви идват малко в повече усилията, които положихте в последно време. Това е така, както по отношение на вашата конкретна дейност, така и по отношение на семейното и взаимоотношението в ежедневието като цяло. Направете равносметка за вашата отдаденост.

Водолей

Вашата природа, понякога прекалено рационална, отразяваща и спокойна, се затопля от полъх на ентусиазъм и от приноса, който идва от топла и ярко жизнена среда. Има хора, които ще се мъчат да ви разпознаят, като положително ще видят, че когато искате, вие също знаете как да разкриете страстен импулс; топла и инстинктивна, много човешка природа.

Риба

Великолепен аспект на Уран и Нептун, последният разположен точно във вашия знак, ви отваря за особено оживен ден в околната среда и в хармония с вашите усещания. Семейният живот се подхранва от чувството за споделено участие между всичко, идеална събота и за споделено излизане на открито с всички близки.

Tagged , , , , , , , ,
на горе