Любовен хороскоп за 27.10.2021 сряда
Астрология

Любовен хороскоп за 27.10.2021 сряда

 

Особеността на днешния ден е такава, че мнозина ще искат да изяснят връзката си: всяко подценяване или неяснота ще плаши и дразни, преследва и изисква незабавно изясняване! Хороскопът предупреждава за прекомерен натиск върху партньора: не го принуждавайте да дава отговори, ако все още не е готов за това. Въпреки голямото желание да поставите всичко на мястото си, когато общувате с близки хора, откажете се да използвате методите на следователите, сякаш сродната ви душа е на разпит.

 

ОВЕН

Овенът рискува да се покаже като домашен тиранин още от сутринта: домашните, според него, не следват достатъчно ясно и бързо инструкциите му и като цяло правят всичко „погрешно“. На този ден хороскопът препоръчва да не се правите на голям шеф. Овенът трябва да се забави, в противен случай днес има голям риск да развали отношенията с близките си хора. По-малко викове и категорични изказвания! Този знак трябва да бъде особено коректен с любимия човек: не тествайте търпението му.

 

ТЕЛЕЦ

Ах, този Купидон, който изглежда е решил да осуети всички планове на Телеца, които не са свързани с любовта днес! Главата му ще бъде заета с мисли за връзки или мечти за среща, поради което работата или друг вид ангажимент, може да претърпи промени. Дори най-отговорният Телец може периодично да се откъсне от случващото се около него, потапяйки се в сладки сънища или горчиви мисли (в зависимост от състоянието на любовните му отношения). Тъй като е малко вероятно да устои на такова настроение, всичко, което хороскопът може да посъветва Телеца, е поне да се опита да се върне към реалността.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес звездите даряват Близнаците със способността да виждат със сърцето. Не е нужно да замествате близките си в работата или да разпитвате любимия човек за чувствата му към вас: Близнаците ще могат да разберат всичко без излишни приказки. Ако отдавна искате да поканите своята сродна душа за откровен разговор, тогава днешния ден е идеален за това: Близнаците лесно могат да разгадаят заобикалките, ако любимия човек изведнъж се опита, да излъже или да замълчи за нещо важно. Звездите даряват Близнаците с повишена чувственост и романтика, така че искрените признания е добре да завършат в спалнята.

 

РАК

Днес външно Ракът може да изглежда като самото въплъщение на спокойствието, въпреки че в сърцето му ще бушува буря. Ситуацията отново и отново ще го провокира да крие емоциите си от другите. Например, Ракът в една връзка едва ли ще иска да демонстрира съмненията си относно партньора или разочарованието си от поведението му в този ден. Неангажиран със задължения Ракът ще скрие чувството, което се вълнува в дълбините на душата …, за да се опитат да разберат връзката, както и вътрешните съмнения и противоречия.

Любовен хороскоп за 27.10.2021 сряда

Късметче за 27.10.2021 сряда 

Дневен хороскоп за 27.10.2021 сряда 

Месечен хороскоп за НОЕМВРИ 

ЛЪВ

Днешният ден може да бъде за Лъва, като разходка из вълните от спомени по минала любов. Всеки човек повече или по-малко често си спомня миналите си чувства, но основното тук е чувството за дълбоката емоционалност. Каквито и да са били отношенията в миналото, те със сигурност са обогатили Лъва с важни преживявания и въпреки това те не са останали завинаги. Днес той трябва да благодари на миналото си, за онези прекрасни моменти, които са му дали много, и смело да продължи напред. Хороскопът обещава нови чувства и емоции в близко бъдеще, които ще бъдат не по-малко ярки!

 

ДЕВА

Днешният ден може да донесе неприятни изненади на Девата, свързани с любимия човек. Дори една необмислена фраза може да се превърне в скандал, следователно, за да не направи от мухата слон, Девата трябва да бъде изключително тактична и внимателна в изявленията си. Също така, хороскопът съветва да се заобикалят конфликтите между други хора, които могат да възникнат между приятели и роднини! За да премине денят без сътресения, на Девата се препоръчва да отпусне тялото и душата, както и да зарадва любимия човек с нещо, например да отидете с него на театър или кино.

 

ВЕЗНИ

Днес Везните – независимо на колко години са и какъв пол са – ще разберат, че е дошло времето за решителни действия! Откритието ще ги накара да се държат много по-активно от обикновено. Те могат да показват чудеса от общителност, да ръсят шеги и остроумия, да тананикат на работното място. Със същата решителност Везните могат да признаят любовта си или да се осмелят да направят още една крачка в общуването с противоположния пол. Освен това, в този ден те ще бъдат особено искрени и открити. Хороскопът показва, че действието е най-правилната стратегия, защото за всяка връзка искреността е горивото, което разпалва огъня на любовта.

 

СКОРПИОН

Днес звездите от хороскопа решиха да бъдат политически некоректни и да разделят родените под този знак на Скорпион по пол. Ако една жена Скорпион е в състояние да се почувства в центъра на вниманието и ще събира купища комплименти, тогава очакванията на мъжа Скорпион на любовния фронт е под въпрос, дали ще бъдат оправдани. Няма какво да се направи: съдилищата не приемат искове срещу звездите, небесните владетели на съдбите, така че днес господата ще трябва да пуснат дамите пред себе си. Хороскопът препоръчва на Скорпионите и от двата пола, завладени от емоциите, да не забравят за актуалните дела.

Любовен хороскоп за 27.10.2021 сряда

Месечен финансов хороскоп за НОЕМВРИ

Каква ще бъде 2022-ра според зодията 

СТРЕЛЕЦ

Днес е възможно Стрелецът да не знае какво иска: още на сутринта близките могат да станат потърпевши от промените в настроението му, под формата на заяждане и критични забележки. Каквото и да прави любимият му човек, Стрелецът вероятно ще бъде недоволен от него. Имате ли приятна изненада? Означава, че любимия човек изпитва вина. Молба за помощ? Това означава, че той иска да остави всичко на Стрелеца. Хороскопът съветва да потърсите причините за негативизма в себе си и да не натоварвате нервите на избраника си. За да не се превърне денят в конфликт, започнете го с усмивка и сутрешни упражнения. Ще се изненадате колко лесно е да превключите вътрешния си барометър от буря към слънчев и положителен ден.

 

КОЗИРОГ

Днес Козирогът рискува да обиди любимия човек – неговата необмислена постъпка или груба дума могат да наранят сериозно или да потънат в дълбините на сърцето на избраника, като парче лед върху гореща повърхност. Хороскопът предупреждава за прояви на гняв, цинизъм и други не най-приятни емоции по отношение на близките в този ден. Дайте изход на натрупания негатив във фитнеса, изкрещете през затворени прозорци на шофьора, който ви е засякъл, но не внасяйте лошото си настроение в къщата! Най-типичните Козирози ще са склонни да критикуват не само другите, но и себе си. Не се занимавайте с безсмислена самокритика – оставете я за друг, по-малко емоционален ден.

 

ВОДОЛЕЙ

Пригответе се, днес сърцето на Водолея може да вземе бурен обрат! Ще ви е трудно да запазите спокойствие: вероятни са ярки изблици на ревност, неприятни срещи с „бивши“, недоразумения с любимия човек на тема разправа и т.н. Хороскопът предупреждава Водолея да бъде внимателен с грубите думи и още повече срещу необмислени действия. Опитайте се да отложите разискванията с избраника си за друг ден, по-подходящ за съвместни решения и по-малко за конфликти. За да не се поддаде на провокации и да предотврати кавга, днес той ще трябва да прояви максимално чувство на самообладание.

 

РИБИ

Днес Рибите могат да очакват неочаквана и не най-приятната изненада от любимия човек. Това може да е някаква не най-достойната ситуация от неговото (нейното) минало или настояща ситуация, например уволнение или паричен дълг, за който Рибите не са знаели преди. И ако в някои случаи можете да затворите очи за миналото, то хороскопът съветва Рибите да го обсъдят с любимия си веднага. Обяснете на партньора си, че е глупаво да се пазят в тайна ситуации, които могат да повлияят на съвместния ви живот. Само доверието и подкрепата са ключът към силните отношения на любещите се хора.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе