любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 27.09.2021 понеделник

Овен

Ще имате неудържима нужда от близостта на партньора си. Няма да се налага да съжалявате, нито вие, нито вашият партньор. Необвързаните са заредени с чар и търсене на върмозност да изразят своята спонтанност.

 

Телец

Вашето бързо мислене ще ви спаси от грешка. Около вас има някои нездравословни изкушения, които не бива да подценявате … Съсредоточете се върху истинските си емоционални нужди.

 

Близнаци

Интензивна и страстна любов, която изпитвате и която е начин да се справите с трудностите в живота! Вашето доверие ще бъде най-добрият ви актив. Ако сте сингъл, няма да имате трудности да осъществите една среща, която толкова време сте чакали.

 

Рак

Приятелството е в центъра на вниманието и изпитвате нужда да се доближите до онези, които споделят вашите идеали. Възползвайте се, излезте на среща, за да проверите емоционалното си състояние!

 

Лъв

Няма да съжалявате, че сте излезли на лов, ако сте необвързани. Ще имате вълнуващи срещи. За Лъвовете във връзка спокоен ден на любовния фронт.

 

Дева

Спокойствието на партньора ви започва да тревожи … Няма причина да вървите срещу него/нея обаче. Не винаги можете да сте в крак един с друг. Приемете това и отделете време да сте заедно повече време от деня.

 

Везни

Ще бъдете по-интуитивни и лесно ще разберете какво точно иска вашият партньор. От вас зависи да се включите в диалог и да дадете своето мнение свободно и пълноценно.

 

Скорпион

Ще бъдете заобиколени от приятели и следователно по-щастливи. Разговорите ви помагат да възстановите вътрешния мир и да изчистите главата си, особено ако сте имали проблем в любовен план. Не се крийте, необходимо е да се възползвате от тези положителни влияния.

 

Стрелец

Ветровете на страст и свобода ще взривят любовния ви живот. Нека вдъхновенията ви текат свободно в посока на вашият партньор, който ще бъде повече от щастлив да ги получи.

 

Козриог

Някой близък ви посочва емоционална слабост във връзката ви. Вземете го сериозно и изслушайте по-внимателно гледната точка на партньора си. Сингъл Козирозите се колебаят много в последно време.

 

Водолей

Вашата скромност създава аура на мистерия около вас, която ви кара да се чувствате спокойни. Трябва да видите какво предстои днес и по-възможност да изненадате човека до вас с приятен подарък … Вашият чар е най -добрият ви актив, за нова среща!

 

Риби

Ще трябва да се сбогувате с някои принципи, за да се възползвате максимално от положителните ефекти в емоционалната сфера. Не рискувате да се загубите, напротив! Помислете за настоящето, което може да бъде много по-добро.

Tagged , , , , , ,
на горе