Бизнес, спортен шик или ретро: какъв стил на облекло предпочитат жените от различни зодии?

Бизнес, спортен шик или ретро: какъв стил на облекло предпочитат жените от различни зодии?
Астрология Мода

Бизнес, спортен шик или ретро: какъв стил на облекло предпочитат жените от различни зодии?

 

Всяка жена може да интерпретира една и съща тенденция в дрехите по свой начин, защото всички знаем как ще бъде по -добре и по -красиво за нас. Зодиакалният знак също играе роля в предпочитанията за вкус.

 

 

Овен

Жената Овен е взискателна, амбициозна и пълна с енергия. Това е момичето, което иска да започне нещо ново, иска да се развива и изследва. Тя е пълна с решителност, умерено страстна, упорита и уверена. Класическият стил, който Овенът обича най -добре, предава най -добре техния темперамент. Представителите на марката подчертават дискретното облекло с ярки аксесоари. На Овенът подхожда най -вече червеното – вашият цвят. Но предимно елегантният и женствен външен вид ще ви помогне да хармонизирате експлозивната си природа.

 

Телец

Телецът не се страхува да бъде ярък и се опитва да се придържа към съвременните тенденции. В компанията на своите приятели жените Телец са истински модни компаси. Представителите на знака предпочитат тъмните цветове в дрехите си, както и гардероба им да бъде разумен и удобен. В грима Телецът обича да подчертава очите, както за косата.

 

Близнаци

Жените Близнаци с лекота се адаптират към новите условия, като хамелеони. Близнаците са еднакво атрактивни в дънки и в изискана коктейлна рокля . В същото време те нямат специфични любими нюанси, така че в гардероба на Близнаците можете да намерите всички цветове на дъгата и материи с различни текстури. Основният акцент на Близнаците е тяхната усмивка и чар, а дрехите по -скоро допълват настроението.

 

Рак

Жената Рак е мобилна и гъвкава. Тя не се страхува да живее и насърчава всички в нейната среда да направят същото. Представителите на знака са волеви, но са готови на компромис, ако е аргументиран. Раците имат достатъчно емоционалност, затова се опитват да бъдат лаконични в дрехите си. Те обичат мекия и женствен външен вид. Често жените, родени под това съзвездие, изразяват своята индивидуалност с рокли, а от аксесоарите най -много харесват дълги обеци.

 

 

Лъв

Жените Лъв са родени лидери. Тяхната същност е ярка като слънцето и гореща като огъня. Лъвиците не просто не се страхуват да бъдат в светлината на прожекторите, те жадуват за това.

Жените от този знак рядко купуват нещо много модерно, защото не обичат да бъдат като всички останали. Те ясно правят разлика между мода и стил. Гардеробът на Лъвиците е пълен с текстури, щампи и цветни тоалети. Те избират големи и отличителни аксесоари, които да съответстват на тяхната увереност и красота. Лъвиците са оригинални в почти всичко, основното е, че тоалетът трябва да ги отличава от тълпата.

 

Дева

Жените Дева са практични и разумни. Ако подхождат към решаването на даден проблем, го правят много внимателно, до най -малките детайли. Девите не обичат да се разсейват от дълга селекция от изображения, затова харесват дрехи в основни пастелни и светлосини нюанси, които лесно могат да се комбинират помежду си. Прическата на момичето от този знак е такава, че да подлежи на бързо и безпроблемно оформяне.

 

Везни

Везните оценяват естествената красота, избягват прекаления грим, хирургичните намеси по лицето и сложните прически . Те са склонни да проявяват въображение и отличен артистичен вкус в дрехите. Изборът им на тоалет демонстрира вродено желание за баланс и хармония, поради което Везните не обичат да бъдат ограничавани от рамките на един стил.

 

Скорпион

Сексуалността, независимостта и решителността са в кръвта на жена Скорпион. Тя е уверена в своята магнетична красота и се гордее с бунтарството си. Представителите на знака са ярки и остроумни. Те също имат страхотна интуиция. Жените Скорпион подчертават своята сексуалност по всякакъв начин – къси поли, деколте, изрязан гърб. Те не виждат смисъл да сдържат страстната си природа, но изглежда не са разпуснати. Единственото нещо, което Скорпионите трябва да избягват при избора на визия, е яркият грим.

 

 

Стрелец

Стилът на жената Стрелец е отражение на нейната ерудиция, чувство за хумор и лесно отношение към живота. Жените от този знак не обичат подчертаната мрачност, сексуалността или умишлената интелигентност в дрехите. Те обичат, когато всичко е малко „небрежно“. Стилен, но в същото време небрежен, модерен, но в същото време оригинален. Може би затова Стрелецът обича стила на грънджа и всичко свързано с рокендрола. За тях това е очарователна и енергична комбинация от лекота, креативност и комфорт.

 

Козирог

Козирозите не обичат да използват добре утъпкани пътеки. Жените от този знак търсят нестандартен подход към всичко, включително и в областта на красотата. Те обичат да тълкуват тенденциите по свой собствен начин. Момичетата Козирози често експериментират със стила си, не се страхуват да сменят прическите си и да изпробват различен грим. Напротив, те изпитват спешна нужда от разнообразно самоизразяване.

 

Водолей

Водолеите имат уникален стил, който не всеки ще разбере. Но на Водолея не му пука. Ако се чувстват комфортно в стил спорт-шик, тогава никой не може да ги убеди, че това не е модерно или не им подхожда. Категоричният подбор на визия е отличителна черта на Водолеите, така че те могат да си позволят да бъдат бунтовници или хипита един ден, а на другия – да се обличат като примерни ученици или инфантилни ученички. Жените от този знак не приемат дрехите сериозно, за тях това е още една причина да се забавляват.

 

Риби

Рибите обичат женствен и мечтателен стил в топли и деликатни нюанси. Момичетата от този знак винаги избират естествени материи и класически стилове. Унисексът не им харесва, както и претенциозността, както и модерните тенденции. Стилът на Рибите отразява вътрешния им свят, поради което много представители на знака обичат винтидж и ретро стил.

 

 

 

 

Tagged , , , ,
на горе