Любовен хороскоп за 24.11.2021 г. - Сряда
Астрология

Любовен хороскоп за 24.11.2021 г. – Сряда

Днес любовният хороскоп вещае: Не приемайте присърце думите и делата на другите. Днес и двамата сте напрегнати и можете да си кажете много неприятни неща и да се карате. В този ден и двамата имате нужда от почивка. Веднага след като си починете, напомнете на партньора си мил SMS или уговорете романтична среща, но не планирайте откровени и сериозни разговори за през вечерта.

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: Вашите чувства и взаимоотношения могат да бъдат сериозно изпитани днес, особено сутринта. Някои хора ще направят предположение, което може да не е вярно. Съберете мислите си и се опитайте да не поставяте нещата директно. Не бъдете нервни и напрегнати, за да разрешите ситуацията спокойно и да не обидите любимия човек.

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: Денят ще мине спокойно и без инциденти, ако овладеете малко любопитството си. Хората около вас ще изглеждат твърде мистериозни и потайни, което само ще разпали интереса ви, но е по-добре да скриете интереса си към делата на другите хора. Ще научите истината, ако останете спокойни и не приемате твърде емоционално наученото.

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: Вашето настроение днес ще бъде свежо и игриво. Старите познанства могат отново да ви напомнят за себе си, а старите чувства да пламнат с нова сила. Опитайте се да не споделяте преживяванията си с никого, в противен случай рискувате сами да развалите всичко. Пазете тайна и това, което ви се казва, може да ви попречи да постигнете целта, която решите да си поставите днес.

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Страстите все още витаят във въздуха и чувствата се сблъскват, така че е по-добре да не поемате инициативата. Любимият човек може да се държи съвсем различно от това, което очаквате, така че не очаквайте от него да изпълнява всяко ваше желание. Време е за пауза и почивка – това ще ви помогне да възстановите силите си и да съберете мислите си.

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Денят се очертава да бъде спокоен и приятен, ако не изисквате твърде много внимание от партньора си или героични подвизи. Стечение на обстоятелства може да го направи невнимателен за известно време, което може да предизвика дълготрайно негодувание и размисли. Не бързайте, дори и подозренията ви не са безпочвени – правете това, което наистина ви интересува и любимият ви човек скоро ще напомни за себе си и любовта.

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Горещите емоции не благоприятстват спокойното общуване, затова се опитайте да подредите нещата не само в мислите си, но и в чувствата си. Днес ще имате шанса да научите много за вашата сродна душа, но бъдете внимателни – не всичко от това, което научавате днес, е вярно. Денят е благоприятен за усамотение и размисъл върху лични действия, стремежи и желания.

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Може да има несъответствия, недоразумения с партньора, но въпреки това настроението ще се задържи добро и вие ще сте в настроение за романтика, както преди. Денят е добър за коригиране на грешки, извинение и изграждане на отношения със сродната душа, която ви интересува. Не се страхувайте да бъдете активни и енергични – имате достатъчно енергия за всичко, което имате предвид.

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Истината, която се отваря днес, може да развали настроението ви за целия ден. Но не бързайте да се заравяте в случая – това няма да доведе до нищо добро. По-добре направете пауза и помислете – най-вероятно има някой, който се интересува от вашите проблеми. Първата половина на деня е подходяща за лично време, размисъл, през втората можете да си позволите да се отпуснете и да си уговорите среща.

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: Дали ще бъде вредно бързото изпълнение на замислените планове – най-вероятно този път всичко ще трябва да започне отначало и да действате напълно различно от планираното. Денят обещава да бъде романтичен и приятен, но напълно неподходящ за бизнес разговор и обсъждане на планове за бъдещето. По-добре е да не планирате нищо днес, поне не през първата половина на деня.

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Обстоятелствата могат да вземат нов и напълно неочакван обрат, нарушавайки обичайните планове. Ще сте в настроение за романтика, но се нуждаете от време, да помечтаете за бъдещето. Не поемайте инициативата, днес сте в необичайно различно настроение. Най-добре е да разглеждате ситуациите в светлината на новите обстоятелства и да вземете информирано решение, ако е необходимо.

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Радвайте се – днес лесно ще успеете и отново ще се окажете в светлината на прожекторите. Страхотен ден за помирение, изграждане на отношения с любимия човек и дори планиране на сватба или годеж. Не сдържайте емоциите си. Днес сте много романтични. Но пазете идеите си в тайна от познати, колеги и приятели, в противен случай ще се сблъскате с непредвидени обстоятелства.

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: Още от сутринта ще сте в настроение за романтика, но неочаквана новина ще ви принуди да се спуснете на земята и да вършите практични дела. Времето ще бъде малко за партньора, който може да възприеме невниманието ви като пренебрежение и да направи фасон. Сдържайте емоциите си, защото лесно можете да кажете твърде много. Някои сънища и поличби може да се окажат пророчески и да се сбъднат в следващите дни.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе