Любовен хороскоп за 24.09.2021 петък
Астрология

Любовен хороскоп за 24.09.2021 петък

 

 

Овен

Ще имате по-добро разбиране за това как мисли вашият партньор, така че да се основавате на вашата гледна точка. Гъвкавостта ще бъде ваш съюзник, като ще участвате в отнемащ време процес. Всичко е за доброто на връзката ви.

 

Телец

Любовта с главна буква Л ти протяга ръце, ако се доверяваш на чувствата си. Един поглед ще ви покаже повече, отколкото си мислите. Обърнете страницата на миналото и продължете напред.

 

Близнаци

Възнамерявате да промените подхода си, за да разберете партньора си. Каквото и да правите, не бързайте. Въпреки големите си усилия, рискувате да бъдете нетактични и да саботирате успехите си.

 

Рак

Ще искате да се отърсите от старите навици и да се обърнете към нови хоризонти. Не се колебайте да направите тази стъпка към останалия свят, но не позволявайте това да разстрои всичко, което сте постигнали.

 

Лъв

Някои от вашите проекти ви правят твърде нетърпеливи. Дайте си време да мислите обективно и ще постигнете целите си. Стабилността ще присъства в любовния ви живот, а партньорът ви иска малко повече от вас.

 

Дева

Решени сте да се възползвате максимално от живота днес и ще бъдете пример за подражание за хората около вас. Вие сте лъчезарни и искате да предадете това усещане на вашата половинка.

 

Везни

Вашият любовен живот днес ще бъде на преден план в ума ви. Имате емоционални нужди, които стоят в основата на всички ваши действия днес. Сега е моментът да разберете какви са те и да ги приемете.

 

Скорпион

Чувствата ви са по-дълбоки от преди и ще бъдете все по-интимни с партньора си. Това е идеалното време за вечер навън и после вкъщи на свещи. Разкрийте се и се осмелете да бъдете романтични!

 

Стрелец

Не всичко е черно и бяло… Не се отказвайте само защото партньорът ви не ви желае днес. Следващия път може да не е толкова устойчив на диалог, колкото си мислите. Бъдете смели в исканията си.

 

Козирог

Никога не забравяйте, че вашият партньор ще ви се отплати. Вашето състрадание ще ви освободи от ограниченията, които вече нямат смисъл. Сингъл Козирозите имат голям шанс да направят крачка към любовта с главна буква.

 

Водолей

Шегата не е непременно прикрита атака … не е нужно да забравяте това, ако искате да запазите спокойствието във връзката си. Звездите планират необичайни срещи за вас.

 

Риби

Хората, които обичате, ще бъдат в ума ви, особено днес са далеч. Имате емоционални нужди, които ще подкрепят всички ваши действия днес. Време е да разберете какви са те и да ги приемете!

 

Tagged , , , , , , , ,
на горе