ЛЮБОВЕН хороскоп за 23.12.2021-Четвъртък
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23.12.2021-Четвъртък

Любовен хороскоп за всички зодии: Днес не е най-добрият ден за романтични срещи и нови запознанства. И двете изискват енергия от вас, а именно енергията (или по-скоро нейната липса) е „ахилесовата пета“ за деня. Вместо да се тревожите за това, по-добре е да се отдадете на природата и да се отдадете на блажено бездействие. Вие също имате нужда от почивка, а добрата почивка днес е гаранция за добър външен вид и бъдещи любовни победи.

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 23 декември: Днес личният живот на Овена може да влезе в противоречие с неговите служебни задължения. Няма какво да се направи – тук е трудно да се разчита на компромис, което означава, че трябва да направите важен избор. Ако успеете, да оставите работата (или други неотложни дела) на заден план, то в любовните отношения ще можете, да разчитате на хармония и взаимно разбирателство.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 23 декември: Днешният ден обещава на Телеца успех на любовния фронт, но само ако спре да се тревожи, дали е достатъчно добър за любимия си човек. Разбира се, скромността разкрасява, но това не се отнася за комплекс за малоценност! Вие трябва да бъдете по-уверени, да обичате себе си – и определено ще бъдете обичани от този, към когото сърцето ви не е безразлично. Е, отивайки на среща днес, за да не се изнервяте излишно, може преди това да упражните успокояваща медитация.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 23 декември: Днес звездите съветват Близнаците да обърнат внимание на разликата между фантазията и реалния живот. Трябва да се опитате да правите разлика, че едното и другото нямат нищо общо. Разбира се, няма нищо лошо да си пофантазирате. Понякога трябва да слизате от небето на земята, това ще ви позволи да постигнете реални, а не измислени резултати в романтичната ви връзка.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 23 декември: Днес звездите съветват Рака да поеме инициативата на любовта в свои ръце. Може спокойно да вървите напред, без да се страхувате от нищо! И накрая, оставете избраника да разбере, че наистина не сте безразлични към него. Това обаче изобщо не означава, че днес вие трябва да се откажете от своята скромност или още повече гордост. В крайна сметка, изобщо не е необходимо да признавате чувствата си директно – усмивка, смислен поглед или фин намек са напълно достатъчни.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 23 декември: Днес звездите склоняват Лъва да гледа на личния си живот лесно и без патос. Имате ли много проблеми в настоящата ви любовна връзка? Или изобщо не сте взели решение, дали сте с подходящият човек? Или може би имате още няколко красиви опции в личния живот и изпитвате силни затруднения, дали сте направили окончателния избор? Е, днес Лъвове, сте способни, да приемете всяка ситуация такава, каквато е. И дори да откриете своите предимства и ползи в това.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 23 декември: Днес звездите призовават Девата да се бори за чувствата си! Ако не се чувствате стабилни в отношенията си с партньора си или ако на хоризонта ви се появи съперник, сега е моментът да предприемете действия! Вместо да страдате от съмнения, трябва да предприемете всички налични стъпки, за да спечелите сърцето на любимия човек веднъж завинаги. Дори, ако това не дава 100% гаранция за победа, вие ще знаете със сигурност, че сте се борили за любовта си и сте направили всичко възможно.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 23 декември: Днес в общуването с любимия човек, звездите съветват Везните да действат бързо, както изисква ситуацията. Дори и да предпочитате, да изчакате и да внимавате във всичко, свързано с взаимоотношенията и чувствата, днес обстоятелствата от време на време ще ви тласкат в гърба. Не трябва да се съпротивлявате, трябва да бъдете по-смели. Ако вие дълго време не сте се осмелили да изясните някакъв въпрос с партньора си, трябва да го направите – резултатът може да ви изненада приятно.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 23 декември: Днес Скорпионът е в състояние да хвърли всичките си сили в борбата с ежедневието и навиците. Ако скуката започне да се прокрадва между отношенията ви с любимия човек, струва си да помислите какво бихте могли, да промените към по-добро в съвместния си живот днес. Може би само нещо малко липсва? Романтика, нови преживявания, пътуване? Текущото спиране е само временен етап. Силата и в това, че само трябва да се уверите, че вие и любимият човек можете, да продължите, да се наслаждавате на живота заедно.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 23 декември: Днес звездите съветват Стрелците да внимават с думите си, за да не обидят любимия човек. Дори ако партньор ви направи нещо, което вие изобщо не одобрявате, си струва да му кажете за вашето несъгласие на езика на дипломацията, а не на емоциите. Невъздържаността ви днес може да доведе до негодувание и дори недоразумение. Така че, днес ще трябва да бъдете под личен контрол и да се опитате, да овладеете силните емоции.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 23 декември: Днес звездите призовават Козирога да обърне внимание на личните взаимоотношения. Може би става дума за неуспешна среща? Или среща, след която новият човек така и не се е обадил повече. Или става дума за любимия човек, с когото наскоро сте приключили отношенията си? Въпреки това, не се страхувайте да поемате рискове! Може би някой друг около вас се чувства по същия начин, но се страхува да направи първата крачка?

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 23 декември: Днес Водолеят ще бъде изправен пред труден избор: изчакайте любимия човек да предприеме необходимата стъпка или вие сами поемете инициативата. Ситуацията може да се отнася до всякакви въпроси – от такива глобални като засвидетелстване на любов, до ежедневни дреболии, като избора на боя за стена. Звездите предполагат, че след като поехте инициативата в свои ръце, днес вие няма да се провалите: нещата ще се решат лесно, с взаимно удоволствие.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 23 декември: Днес звездите съветват Рибите да се огледат – може би най-накрая ще забележите този, който тайно въздиша след вас. А, може би отдавна усещате, за съществуването на таен обожател, нещо което прави животът ви по-интересен и по-ярък. Едно е обаче, да гадаете, друго е да знаете. Добре е да проведете малко детективско любовно разследване, защото имате шанса да стигнете до дъното на истината.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе