Любовен хороскоп за 23.11.2021 г. – Вторник

Любовен хороскоп за 23.11.2021 г. - Вторник
Астрология

Любовен хороскоп за 23.11.2021 г. – Вторник

Днес любовният хороскоп вещае: Днешният ден може да донесе драматични промени в любовните отношения. По същата причина всичко казано и особено това, което ви обещават днес заинтересованите представители на противоположния пол, спокойно можете да подложите на собствен анализ.

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: Днес обстоятелствата ще предложат на Овена да играе като представител на английската аристокрация. Вътре в него ще ври и ще кипи – сякаш злите сили решават да изпържат сърцето му в горещ тиган! Така че, днешното спокойствие на Овена ще бъде само привидно. Най-доброто нещо, което той може да направи днес за връзката си с любимия човек, е да се опита да не се виждат!

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: Най-важното правило на този ден: бъдете търпеливи. Някои финансовите проблеми могат да изплуват на преден план. На такъв неблагоприятен фон, внезапно възникват недоразумения. И ако не можете да вземете присърце проблемите с парите и да научите своята половинка да прави същото, тогава спешно потърсете друг начин да поддържате топли отношения в семейството или връзката.

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: Леле, колко сме нервни! Опасно е да се доближават до вас, особено с глупави въпроси за личния ви живот. Всеки опит за намеса отвън в отношенията ви с любимия човек ще предизвика изключително възмущение у Близнаците. Искате ли днес да се скарате с любимата си свекърва? Усмихнете се и игнорирайте нейното любопитство!

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Днес Ракът, може да бъде ударен като от светкавица от силни чувства. Да, напълно възможно е той да се влюби в „грешния“, но какво да се прави – Купидон не чете хороскопа за съвместимост и не разбира къде да стреля с лъка си. Емоционалната интензивност ще съпътства Рака през целия този ден.

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Шансовете да сторите нещо, от което по-късно ще се срамувате, са големи. Причината този срив ще бъде, че Лъвът дълго време сдържаше емоциите си. Ако днес не си намирате място от сутринта, ако личният ви живот не позволява да се концентрира върху други въпроси, хороскопът призовава да се откажете от всичко и да разрешите личните проблеми. Не чакайте Големия взрив!

Любовен хороскоп за 23.11.2021 г. - Вторник

Дневен хороскоп за 23.11.2021 вторник

Седмичен хороскоп от 22.11.2021 до 28.11.2021 

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Днес ще бъде невъзможно да се определи цвета на настроението на Девата. Най-много от емоционалната буря ще пострада любимият човек, защото повечето преживявания на Девата ще бъдат свързани със сферата на личните взаимоотношения. Хороскопът уверява: днес много проблеми ще изглеждат по-големи, отколкото са в действителност.

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Ако на Везните им е липсвала решимост да говорят за чувствата си, днес е моментът да го направят! Преодолейте себе си и кажете на избраника си колко го обичате! Днес ще имате достатъчно огън, за да запалите сърцето му! Това е вашият ден, така че имате всички шансове да обърнете курса на една любовна история в интересна за вас посока.

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Днес Скорпионът е като магнит за противоположния пол в радиус от 20 метра! Съветът за любовния хороскоп към Скорпиона днес: „Бъдете себе си, не се опитвайте да се съобразявате с наложените стереотипи, забравете за всичко, което пишат блогъри и други съветници, правете това, което ви се струва правилно. Човекът, от който наистина се нуждаете, ще бъде привлечен от вас.

 

Любовен хороскоп за 23.11.2021 г. - Вторник

Седмичен любовен хороскоп от 22.11.2021 до 28.11.2021 

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: Какво е това леко бръмчене? О, това е Стрелецът, който бръмчи като трансформаторна кутия! Днес не се опитвайте да влезете в душата му – ще бъдете ударени от високо напрежение! Възможно е да се раздразните от нечия намеса в делата ви или от небрежни изказвания на любимия човек. Както и да е, реакцията ви може да бъде прекомерна.

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Днес лекарят предписва ярки емоции на Козирога! Безполезно е да ходите до аптеката с тази рецепта, така че трябва сами да се погрижите за вашето благополучие и да организирате нещо щуро, задължително в компанията на любимия човек. Любовният хороскоп Козирог е благоприятен за нови познанства. Смело омагьосвайте и завладявайте!

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Водолеят днес ще предпочете тъжния образ на тъжен истеричен поет, отколкото да доведе до меланхолия любимия човек и околните. Любовният хороскоп призовава Водолея да изостави тази роля. Дайте воля на емоциите си! Спрете да се сдържате – кипите отвътре! Не разваляйте настроението на близките си с киселото си изражение.

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: Поради вътрешен стрес в този ден Рибите могат да се държат нетипично с любимия човек. Неразумни претенции, недоразумения от нищото, експлозивни емоции – всичко е възможно. Хороскопът предупреждава: реакциите на Рибите днес са твърде остри, не бива да се оставяте да кипнете! Ако смятате, че мислите твърде много, говорете директно с половинката си за емоциите си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе