Любовен хороскоп за 23.07.2021 петък
Астрология

Любовен хороскоп за 23.07.2021 петък

Овен

Семейството е твърде притискащо и внушително за вашето желание за свобода днес. Вие сте независими хора, решени да защитят своята автономия до най-горчивия край, срещу намесата на свекървата и майката. Дори хубавото лице на партньора ви днес ще ви се струва притискащо.

Телец

Няма да има разкъсване във връзката; за някои има такава, която току-що е започнала и продължава от разстояние, между пикантните послания и желанието да се видите отново скоро. Не губете този старт с обичайната за вас склонност към притежание, този път отидете с лека ръка!

Близнаци

Приятелството е много силно, но любовта днес остава в сянка! Потърсете компенсация за емоционална празнота, като ограбите търговския център и хладилника в отдела за сладолед. Интригуващо, от друга страна, е любовта в леглото за тези, които нямат прекалено много проблеми.

Рак

Сигурни във вашите чувства, вие страдате от съмненията към партньора си, който изглежда разсеян и несигурен. Именно вие предизвиквате кавгата и отново вие търсите мир, като го объркате с целувки. Едно пътуване още в петък, може да ви помогне, да се възползвате по-добре от почивката си.

Лъв

: Идването и заминаването за работа, летищата и гарите са не само зона на заминавания и връщания … но и на голяма игра! Недоволни от партньора ви, който продължава да иска допълнителни пари с извинението за уикенда; това се случва защото често създавате илюзията за друга самоличност!

Дева

Между приятелствата и любовта няма добра спойка, „старите“ спътници на закуска не харесват поведението ви, намират го за не на място и несъвместимо с онзи страхотен човек, когото познават от години! Ами сърцето? Тотално бедствие, утешавайте се с поговорката: „по-добре сам, отколкото зле придружен“.

Везни

Цунами в предната част на сърцето, ако любовта е там и сте в конфликт, днес има опасност от напускане; ако вече сте се разделили, ще има молба, да се съберете отново! Но наистина ли сте сигурни, че го искате?

Скорпион

Ако любимият е далеч, сладки писма и пътувания ви приближават към скорошна среща. Ако е близо, изясняващат диалог ще потвърди общите идеали и интереси. Какъвто и да е проблемът, той трябва да бъде решен радикално. Ще видите след този разговор как ще се настани безкрайна нежност с аромат на жасмин от любов за вас.

Стрелец

Неочакваното е тайната на щастието, всичко идва и си отива в ритъма, между флирт, завоевания и стави връзки; със сигурност нямате време да скучаете. От съществено значение е да останете свободни, да го правите с любов, като внимавате да не си изгорите пръстите. Риск от влюбване? Може би има, но на преден план излиза способността ви да не се включвате.

Козирог

Любовта не е красива, ако няма и малка кавга, но след като спорът приключи, предпочитате да сключите мир и да подпишете договора с целувки и милувки. Някои познати проблеми в семейството за решаване на място. Вашата вълшебна пръчка е чувствителността, с която четете в сърцата на другите.

Водолей

Много виртуална любов днес, между мобилни устройства и таблети; но къде свършват бляновете и къде започва реалността? Между срещата на сляпо и любовта от пръв поглед стъпката е кратка, просто трябва да искате да се влюбите и това се случва! Нови приятели, срещнати по време на пътуване, отворени и общителни като вас, но ще отнеме малко време, за да създадете голяма публика около себе си.

Риби

Днес е страхотно и се радвайте на това: с приятели, деца и партньор образувате семейство, независимо и игриво. Да живее свободата! Вие също го пишете на стената, но със сърце, изпълнено с обич и радост.

Tagged ,
на горе