ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 23.01.2022 - Неделя
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 23.01.2022 – Неделя

Любовен хороскоп за всички зодии: Денят, в който мнозина ще искат да чуят конкретни отговори на въпросите си, ще сте като на кръстосан разпит: „Обичаш ли или не?“, „Кога ще се оженим?“, „Кога ще отидем на почивка?“ … Хороскопът не ви съветва да упорствате прекалено, защото обещанията, дадени под натиск, често се оказват напразни. Но денят е идеален за създаване на нови запознанства – включително с романтична цел.  

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 23.01.2022 – Неделя 

СЪВЕТ за 23.01.2022 към всяка зодия 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 23 Януари: Днес Овенът трябва да бъде откровен в разговорите с любимия човек. Не крийте нищо и говорете директно за всичко – близките ви ще ви разберат и подкрепят. Ако нямате партньор, помислете в каква връзка бихте искали да сте днес. Позволете си да мечтаете. Човекът, който харесвате, ще има положително въздействие върху душевното ви благосъстояние.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 23 Януари: Телците трябва да помислят днес какво искат от връзка с любимия човек. В момента се борите сами с чувствата си и не знаете по кой път да се движите. Време е да вземете окончателно решение. Ако все още търсите любовта си, то в следващите няколко дни ще срещнете много интересен човек.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 23 Януари: Не забравяйте, че не можете да промените миналото. Астрологичното влияние на планетата Юпитер може да играе в страховете ви относно минало решение, което сега смятате за грешно. Но дали наистина е така? Всичко, което се е случило в любовните ви отношения, трябва да бъде изоставено. Необвързаните могат да разчитат на наистина вълнуваща афера с някой, когото познават.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 23 Януари: Не пренебрегвайте повече партньора си и му се отдайте напълно. Миналото трябва да бъде изоставено. Ако търсите сродна душа, не се притеснявайте, все още има достатъчно време за установяване на нови и вълнуващи партньорства.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 23 Януари: Отделете повече време днес, за да разберете душата и желанията си. Ако не удовлетворите нуждата си от любов, планетата Меркурий може да играе с настроението ви, карайки ви да се чувствате объркани и несигурни. За свободните хора това е добър момент за почивка.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 23 Януари: Днешният ден ще повдигне много въпроси в главата ви за бъдещето на връзката ви и посоката, в която тя се развива. Ако сте необвързани, денят ще бъде благоприятен за вас. Има голяма вероятност да срещнете интересен човек, който ще ви обърне внимание.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 23 Януари: Ако в предстоящият период срещнете интересен човек, който ще ви очарова с интелекта или чувството си за хумор, не казвайте на партньора си за това. Все пак осъзнайте пълните последствия от действията си, преди да е станало твърде късно. Вашият партньор не заслужава предателството ви. Така може вие да останете наранени. Ако сте необвързани, тогава срещата с приятели ще ви направи щастливи и ще привлече интересен човек към вас.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 23 Януари: Време е да кажете на любимия си всичко, което ви притеснява напоследък. Попитайте партньора си за всичко, което все още не сте се осмелили да попитате. По-добре е да живеете в истината, отколкото да се измъчвате от съмнения и лъжи. Ако сте необвързани, не бива да търсите партньори, с които бъдещето няма смисъл.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 23 Януари: Толкова сте влюбени днес, а астрологичните влияния не предполагат никаква промяна. А, това е чудесно! Можете да очаквате този период да продължи известно време. Вашият партньор е вашата подкрепа през цялото време и сега трябва да оцените вниманието му. За необвързаните хора започването на връзка през този период не е най-добрата идея.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 23 Януари: Посветете се на сродната си душа днес. Не мислете, че партньорът ви е даденост. Полагайки усилия в любовта, вие доказвате, че все още се грижите един за друг. За необвързаните представители на знака това е чудесно време за общуване и запознанство с нови хора.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 23 Януари: Опитайте се да разберете нуждите и чувствата на партньора ви. Ако той усети, че се интересувате от проблемите му в работата или в друг аспект от живота, той също ще иска да ви разбере и ще ви отвърне със същата загриженост. Това ще ви сближи допълнително. Ако сте необвързани, не очаквайте любовта да ви намери сама.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 23 Януари: Не разчитайте на телепатията, за да кажете на любимия човек какво мислите. Говорете открито и ясно заявете очакванията си. Ако не направите това, можете да чакате дълго време за изпълнение на вашите желания. Ефективната комуникация е в основата на всяка здрава връзка. Свободните Риби ще очакват с нетърпение среща с мистериозен непознат.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе