СЪВЕТ за 23.01.2022 към всяка зодия
Астрология

СЪВЕТ за 23.01.2022 към всяка зодия

ОВЕН

Съвет за зодия Овен, 23 Януари: Обърнете внимание на близките хора, с които не се срещате толкова често, те наистина имат нужда от подкрепа и комуникация с вас.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 23.01.2022 – Неделя 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 23.01.2022 – Неделя 

ТЕЛЕЦ

Съвет за зодия Телец, 23 Януари: Не се отчайвайте, ако отворите очи и видите сиво небе и почувствате сиво в душата си. Не е толкова зле. Добре познатото „търпение и постоянство“ ще помогне за възстановяване на баланса за този ден.

БЛИЗНАЦИ

Съвет за зодия Близнаци, 23 Януари: Дръжте се, както обикновено за деня, в който имате много сили и положително настроение от самата сутрин. Опитайте се да запазите това състояние до вечерта, без да реагирате на външни провокатори.

РАК

Съвет за зодия Рак, 23 Януари: Помислете за същността на спора и анализирайте всички налични начини за разрешаването му. Намерете най-добрия вариант, при който и двете страни в конфликта да останат доволни и дори могат да се върнат към приятелски или поне неутрални отношения.

ЛЪВ

Съвет за зодия Лъв, 23 Януари: Най-важното е, не бъдете прекалено емоционални днес. В крайна сметка това качество не само ще има лош ефект върху отношенията с хората, но и върху собственото ви здраве.

ДЕВА

Съвет за зодия Дева, 23 Януари: Днес не е нужно да седите вкъщи – ходете, пътувайте, посещавайте интересни места. Не позволявайте на хората да ви обиждат.

ВЕЗНИ

Съвет за зодия Везни, 23 Януари: Не се доверявайте на това, което хората около вас казват днес. Техните мисли, както никога досега, ще бъдат далеч от истината.

СКОРПИОН                                          

Съвет за зодия Скорпион, 23 Януари: Не пренебрегвайте съветите и помощта на колегите, защото те могат да дадат добри препоръки.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 23 Януари: Обърнете внимание на по-възрастните роднини. Комуникацията ще бъде не само приятна, но и полезна.

КОЗИРОГ

Съвет за зодия Козирог, 23 Януари: Струва си да се отървете от лошите навици. Днес е най-благоприятното време за това.

ВОДОЛЕЙ

Съвет за зодия Водолей, 23 Януари: Не бързайте, да вървите напред, трябва да покажете сдържаност. Това е единственият начин да постигнете целите си.

РИБИ

Съвет за зодия Риби, 23 Януари: Отделете време днес за най-добрия си приятел, защото той има нужда от вашата подкрепа, внимание и топлина.

Tagged , , , , , , ,
на горе