ЛЮБОВЕН хороскоп за 20.12.2021-Понеделник
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20.12.2021-Понеделник

Любовен хороскоп за всички зодии: Денят е подходящ, за да привлечете вниманието на човека, който харесвате. Можете да приложите всякакви любовни трикове: свежи цветове, привличащи вниманието аксесоари, красива и стилна прическа, модерен грим. Ако сте по-стеснителна личност, тогава една искрена усмивка ще бъде достатъчна. Възползвайте се от благоприятното стечение на обстоятелствата, за да покажете най-добрата си страна пред избраника и да дадете на съперниците повод за завист.

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 20 декември: В света има човек, на когото сте много скъпи, той искрено ви обича и не е безразличен към вас. Както се казва, „ние сме отговорни за тези, които сме опитомили“. И вие също сте отговорни за този човек, защото го накарахте да се влюби във вас. Ако чувствата ви са взаимни, това е страхотно, той ще се почувства като най-щастливия човек на света. Но, ако не изпитвате пламенни чувства към него, тогава рискувате да разбиете сърцето му.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 20 декември: Няма нужда да се карате днес и да си хабите нервите за ненужни неща. Разберете, че все още трябва да продължите да живеете под един покрив. Няма нужда да разваляте настроението нито за себе си, нито неговото. Ако успеете да постигнете мирно споразумение, тогава животът ви ще се подобри значително към по-добро. И взаимното любовно привличане ще се увеличи няколко пъти.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 20 декември: Днес ще общувате много. Ще заинтригувате силно човек от противоположния пол със своя интелект, увлекателен разговор и необикновено отношение към нещата. Дори и да не обърне внимание на красивата ви прическа, той определено ще отбележи успешната ви шега, която ще му се хареса значително. Но не бързайте да се влюбите напълно и напълно в него, оставете го да направи първата крачка към по-сериозна връзка.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 20 декември: Ако днес думите на любимия човек ви се струват неправдоподобни, това не означава, че той ви лъже. Именно днес трябва да вярвате на партньора си, защото той казва истината. И той не само трябва да бъде чут, той има нужда от помощ и да предприеме някакви действия. И ако го направите, никога няма да съжалявате. Вашият партньор в живота тълкува погрешно вашите действия и това ще се отрази не особено добре на отношенията ви. Но всички недоразумения на хоризонта трябва да бъдат разрешени незабавно.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 20 декември: Днес ще бъдете в светлината на прожекторите. Вместо романтични срещи и разходки ви очакват шумни компании сред приятели и непознати хора. Именно в този кръг от хора ще намерите своята чакана половинка. Ще ви хареса фактът, че човекът, който ви е отвърнал, харесва не само вас, но и много други хора. Ще обсипете харесваният човек с комплименти и ще проявите особен интерес.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 20 декември: Ще възникнат разногласия с любимия човек, но не бива да се спирате на това. Може би вашето мнение не съвпада с неговото мнение. Защо изобщо трябва да е същото? Всеки от вас е индивидуален и има право да мисли, както чувства за добре. Но трябва да се опитате да намерите общи допирни точки и просто желание да се разберете. Не се мъчете да убедите партньора си, че сте прави, ще дойде моментът сам да го разбере.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 20 декември: Днес едва ли ще се задоволите с лесен флирт, защото се стремите към по-сериозна връзка. Но кокетството все-още не е спряло никого, което означава, че няма да спрете да флиртувате. Може да се случи мимолетно запознанство с приятен човек, което ще доведе до сериозно развитие. Ще имате силни чувства към него и голямо желание да опознаете личността по-добре.

СКОРПИОН

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 20 декември: Трябва да внесете свежи „цветове“ в отношенията си със съпруга/та. В крайна сметка дори идеалните семейни отношения стават скучни и монотонни. Едно вълнуващо пътуване няма да ви се отрази никак зле. Прекарвайте повече време със семейството и децата. Не се затваряйте между четири стени, оставете настрана всичките си грижи и тревоги.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 20 декември: Обстоятелствата на сърдечните афери може да се развият по такъв начин, че ще трябва да направите някои сериозни изборни решения. Изборът няма да е лесен. Или трябва да избирате – с кого да отидете на среща тази вечер. Или може би изобщо – на кого да отговорите с „да“. И тук основното нещо е да не бързате, доверете се на собствената си интуиция.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 20 декември: Днес ще почувствате онова неприятно чувство като ревност. Дори и да нямате сериозна причина за това, вашите собствени фантазии и подозрения ще ви бъдат достатъчни. Но не би било излишно да разграничите своите фантазии и преживявания от реалността. Не вярвайте само на вашите предположения, ако нямате безспорни факти. Освен това, любимия човек може да бъде обиден от неоправдани обвинения срещу него.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 20 декември: Очакват ви много вълнуващи любовни приключения. Но не мислете, че трябва да водите ветровит и непостоянен начин на живот, като имате афери с различни хора от противоположния пол. Не, нищо подобно няма да се случи. Всички приключения ви очакват с един партньор, с когото е свързан целият ви живот.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 20 декември: Днес не се поддавайте на провокации, за да избегнете евентуален конфликт. Ако сте невъздържани, дори обикновена закачка може да се превърне в неприятни ситуация. Чувството ви за справедливост ще се засили значително. Романтичните познанства ще се развият зле поради нестандартни възгледи за света. Но звездите ви обещават много любов. Няма да ви липсва внимание от страна на любимия човек.

 

Tagged , , , , , , , , ,
на горе