Любовен хороскоп за 20.08.2021 петък
Астрология

Любовен хороскоп за 20.08.2021 петък

Овен

Любовният ви живот наскоро беше много активен, защото Венера и Марс, бяха прегърнати във вашия знак от няколко седмици. Новата планетарна ситуация ще подчертае любовта, забавлението и творчеството – истинско щастие за лятото. Опитайте да се насладите на този момент, би било жалко да го пропилеете.

Телец

Еротичният живот няма да ви достави особено удовлетворение на този ден, защото ще бъдете много по-взискателни от обикновено, но няма да можете да предадете желанията си на партньора си.

Близнаци

Звездите обещават много добро за тези от вас, които мечтаете за нежни ласки и страстни целувки. Бъдете внимателни към възможностите, които ще ви отдадат днес!

Рак

Ще изпитате еротика по все по-взискателна, особено сурова и насилствена. Сякаш ще забравите, че любовта също е направена от деликатност и милувки. Ако партньорът ви не е съгласен с вас, не насилвайте ситуацията.

Лъв

Чувствеността ви е ненадмината, но на този ден ще почувствате малка меланхолия, която драстично ще увеличи очарованието ви към партньора, който ще пожелае да ви утеши. Ще трябва да се научите да слушате партньора си, за да не позволявате на събитията да развалят това, което сте изградили с времето.

Дева

Тази вечер най-вероятно ще бъдете в лошо настроение, трудно ще допуснете партньора си. Достатъчно е да разчитате на сърцето и сетивата, за да преоткриете сладката и ангажираща еротика, за която мечтае и той.

Везни

Ще преоткриете сексуалното разбиране, ако сте били в двойка дълго време, докато необвързаните ще се впуснат в забранени приключения. Тази вечер ще почувствате необходимостта да имате партньор, който знае как да възбуди сексуалния ви апетит с магнетични погледи и ласки.

 

Скорпион

Денят се открива в името на най-разгорещения романтизъм. Ще обсипвате партньора си с прегръдки и ласки. Тези, които са сингъл обаче ще изпитат силната нужда да избягат от ежедневието и да се укрият в свой собствен свят. Защо не, в приятна компания …

Стрелец

С партньора, избягвайте недоволството след всяка дискусия и ще видите, че заедно веднага ще откриете изгубеното разбиране! Да бъдете сами тази вечер ще бъде най-добрият избор. Ще можете да се насладите на всичко от първа ръка: книга, филм, музика. Живейте малко и за себе си, какво ви струва една релаксираща вечер?

Козирог

Ще се почувствате малко затворени в себе си и това ще повлияе значително на сексуалния ви живот, но ще има възможности да излезете от черупката си и със съучастието на точния партньор. Оставете настрана фиксациите и параноята, увлечете се от любовния полъх и ще видите, че няма да съжалявате.

Водолей

Ще искате да придадете на любовния си свят нов вкус и да загубите ума си повече от веднъж. Ако сте сингъл това няма да е проблем. Бъдете деликатни с партньора си. Той може да бъде малко по-традиционно настроен.
.
Риби

В този ден ще трябва да се задоволите с малко в любовта, страстта ви е заспала, но това ще трае за кратко, защото партньорът ви обича да пищна нежност.

Tagged , , , ,
на горе