ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 20.02.2022 - неделя
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 20.02.2022 – неделя

Любовен хороскоп за 20.02.2022-неделя за всички зодии: Днес късметът в любовните дела ще бъде на страната на тези, които знаят точно какво искат от своя избраник, от живота, от връзките! Хороскопът съветва този ден да не бъдете срамежливи – следвайте желанията и емоциите си. Слушайте сърцето и интуицията си, които ще бъдат на върха, не заглушавайте гласа на тялото – днес вашите мечти и фантазии са готови да се сбъднат, дайте им път! Късметът и възгледите на противоположният пол буквално ще бъдат привлечени от тези, които гледат на света позитивно.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 20.02.2022 – неделя 

СЪВЕТ за 20.02.2022 към всяка зодия 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 21 Февруари – 27 Февруари, 2022 

УИКЕНД ХОРОСКОП за 19-20.02.2022-събота и неделя 

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г. 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 20 февруари: Днес Овенът ще бъдат в настроение за положителни и ярки емоции, което ще направи денят чудесен за комуникация с вашата половинка и романтична среща! Пригответе на любимия човек приятна изненада, кулинарна или нематериална, не бъдете мързеливи да направите нещо хубаво, дори и да живеете заедно от години – с една дума, опитайте се да направите вечерта незабравима! Онези, от вас, които са в търсене, днес може да насочат своите положителни запаси върху приятелите си. Хороскопът ви съветва – огледайте се, напълно възможно е днес да ви очаква неочаквана среща в компанията точно на стари познати.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 20 февруари: Днес Телецът е в очакване на изненади и приятни романтични трикове от любимия човек, но от колко време е той правил същото за него или нея? Нещо необичайно? Хороскопът ви съветва: представете си, че днес е рожденият ден на половинката ви и го/я зарадвайте с неочаквана изненада. Романтична среща и вечеря на свещи ще бъдат идеални! Е, необвързаните от вас също не трябва да останат със скръстени ръце днес: предложете своята безкористна помощ на някой, който харесвате от дълго време. Може би от тук ще започне вашето сближаване.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 20 февруари: Днес звездите съветват Близнаците да каже на любимия/любимата си нещо, което преди са криели от него/нея. Вие държите някаква карта в ръкава си, пазите тайна от партньора или, може би, просто се срамувате да си признаете нещо? Време е да поговорите от сърце, разкривайки тайните си пред сродната душа: днес вашият любим човек ще бъде настроен на друга вълна и ще прояви максимален такт и разбиране.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 20 февруари: Любовният хороскоп ви съветва, да се откажете от правенето на сериозни планове за този ден, свързани с връзка с любимия човек, по-добре е да остави всичко да върви по своя път. Възможно е вашият избраник да направи особено предложение за тази вечер или просто животът ще нанесе своите корекции в романтичните му планове. Във всеки случай през този ден вие не трябва да се опитвате, да контролирате ситуацията. Същото важи и за романтичната част от вашите отношения: оставете инициативата в ръцете на любимия/любимата.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 20 февруари: Днес любовният хороскоп обещава пълно спокойствие и липса, както на лоши, така и на добри новини. Чакате ли решението на вашата половинка? Днес едва ли ще го получите. Надявате ли се на нов път в любовните ви отношения? Друг ден. Жалко, защото мислите ви са в романтичните облаци! Въпреки това, колкото и да искате, не си струва да поемате инициативата на своя глава: бъдете търпеливи, оставете ситуацията да узрее още малко. По-добре се опитайте да се разсеете, например да прекарате време с приятели.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 20 февруари: Днес влюбените Деви могат лесно да правят неща, които обикновено представляват сериозна пречка за тях. И всичко това, защото звездите от хороскопа ги даряват в този ден с организационни умения, както и способността да намират подход към всеки и всичко. Да ви поканят на среща, да направите ново романтично запознанство, да съберете смелост, за да признаете любовта си или – да се обадите на избрания, за да проведете труден разговор. Днес всичко това се отнася, дори и за най-срамежливите и нерешителни Деви.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 20 февруари: Днес е голям ден за вас: вероятно съдбата ще ви се усмихне с най-широката усмивка! Ще дойде дългоочакваният SMS, ще дойде заветното телефонно повикване или ще бъдете поканени на съдбовна среща. За всеки случай хороскопът съветва да се подготвите предварително: да си направите нова прическа и да си закупите нещо подходящо за обличане. Обвързаните също трябва да помислят за това колко отдавна вашата половинка не ви е виждала в пълният ви блясък: отделете време и пари, за да актуализирате някои детайли, още днес. Нов копринен халат определено ще ви бъде от полза!

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 20 февруари: Днес любовният хороскоп предупреждава за възможно изостряне на отношенията с вашата половинка. Не са изключени някои дребни и по-сериозни спречквания, както и появата на скрито негодувание. За да избегне това, на този ден не трябва да повдигате темата за пари и големите покупки, както и да обсъждате близки и роднини. Може би си струва да си починете един от друг и да прекарате кратко време по отделно? Е, вечерта е време за романтика, но без излишни приказки, преминете направо към действие.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 20 февруари: Небесните тела вещаят, че днес ще имате доста интересен ден. Но с невероятната си твърдост и упоритост, вие ще се справите. Може би, ще искате, да се откаже от „безрезултатните“ опити да намерите сродна душа или да урегулирате отношения си с партньора. Да, този ден може да бъде труден за вас, но не бива да бързате, да тръгвате към манастира: и на вашата улица ще изгрее слънце! Днес, ако е възможно, се откажете от всякакви разговори на сложни теми, мисли за бъдещето и спомени от миналото. А за да подсладите ситуацията и да я погледнете от друг ъгъл.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 20 февруари: Хороскопът за днес предупреждава: за да избегнете евентуален конфликт трябва да се въздържате от критика насочена към вашата мила половинка. Те все-още няма да могат да бъдат обективни в този ден, така че е по-добре да изчакат с окончателната оценка. Особено опасно е публично да се изразяват претенции към любимия човек: това е рисковано и сериозна причина за недоразумения. Така че, трябва да проявявате сдържаност и да оставите коментарите за себе си, дори и партньорът ви да е малко „странен“. В крайна сметка, нека сам открие грешката си, само така ще си извадите най-точната поука.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 20 февруари: Днес може да изпитате съмнения в предаността на любимия човек: може би, това ще бъде чувство на ревност или негодувание. Най-правилното в тази ситуация е да не обвинявате избраника при първото подозрение, а да изчакате малко и да разберете имате ли основание или всичко е плод на вашата фантазия. Нещо повече, хороскопът предупреждава: днес сте склонни към преувеличение и цял ден, без да се осъзнавате, може да търсите причина за конфликти. Не се водете от лошото настроение и не се поддавайте на подозренията. Може би, съобщенията сутринта наистина са от роднина или приятел.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 20 февруари: Любовният хороскоп за днес не е изпълнен с особени изненади, но пък ви дава насока за сбъдването на дългогодишни мечти и надежди. Това е отличен ден за рестартиране на стари отношения. Искате да се обадите на бившия/бившата си? Днес можете да го направите, просто се заредете с отлично настроение и не си спомняйте за миналите недоразумения. Освен това, денят е добър за затопляне на чувствата със сродната душа. Вие трябва да помислите как да зарадвате партньора си. Например, любима торта, букет ароматни цветя или сцена от любовен филм, която харесвате най-много?

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе