любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 2.10.2021 събота

 

Овен

Живейте в атмосфера на сладост и нежност. Това ще ви позволи да разберете, че запазването на пасивността може да бъде много конструктивно., за връзката ви Доверете се на партньора си.

Телец

Вие лично смятате, че сте направили твърде много отстъпки. Оставете нещата да се развиват естествено, за да обърнат ситуацията и да ви успокоят за чувствата на партньора ви. Няма да бъдете разочаровани!

Близнаци

Не можете да устоите на влечението си към предизвикателства, но се пазете от изстрели в сърцето днес! Не сте достатъчно обективни, за да вземате радикални решения в интимните отношения.

Рак

Вашето поведение е объркващо за партньора ви. Реорганизирайте деня си, за да подредите, това, което ви притеснява. Също така си позволете известно време да бъдете сами, имате нужда от вашето пространство.

Лъв

Ще разберете много неща от разговори с другите … Вашият спокоен подход и вашата вътрешна увереност подчертават очарованието ви. Тихата сила ще ви донесе най-голям успех днес!

Дева

Вашите любовни нужди ще изглеждат твърде тежки за партньора ви. Не мрънкайте, бъдете търпеливи. Любовта и приятелството ще бъдат свързани по време на нови срещи и запознанства.

Везни

Ще бъдете сред вълна на страст с партньора си … Изморително, но толкова вълнуващо! Не поставяйте под въпрос себе си, просто прегърнете страстта.

Скорпион

Сблъсъците между това, което искате и това, което вашият партньор иска, предстоят … Погледнете от светлата страна и отношенията ви ще се подобрят. Не прекалявайте с дърпането на завивката към вашата страна.

Стрелец

Щедростта ви нараства зашеметяващо и ще имате начин да покажете на партноьра си най-приятната си страна. Вижда се емоционално удовлетворение. Бъдете себе си.

 

 

Козирог

Ще бъдете по-спокойни и по-склонни да търсите хармония във връзката си. Радостите на любовта стигат до вас. Би било безполезно да се съпротивлявате, но трябва да се възползвате максимално от момента без колебание.

Водолей

Ще бъдете доволни от себе си, че сте показали своето превъзходство над партньора си. Развивате идеите си, без да жертвате много от себе си. Внимавайте, това е нож с две остриета. Време е да се помирите с противниковите сили.

Риби

В любовния ви живот всичко е спокойно, съобщенията се разпространяват лесно и вашият партньор ще ви разбере инстинктивно. Възползвайте се максимално, за да отделите повече време за връзката си и да изгладите различията.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе