Любовен хороскоп за 2.09.2021 четвъртък
Астрология

Любовен хороскоп за 2.09.2021 четвъртък

Овен

Облаците се събират и настигат партньора ви. Споровете в началото ще бъдат напрегнати, но спонтанно омекват, ако оставите страховете си настрана. Не оставяйте денят да избяга за вас в лошо настроение.

Телец

Вашата емоционална сигурност ще бъде най-важният приоритет в сантименталната област. За вас ще бъде важно да станете незаменим в очите на партньора си и той/тя да ви даде признанието, на което толкова се надявате.

Близнаци

Вие сте в разгара на вътрешна борба. Избягвайте да правите прибързани заключения и се уверете, че правите равносметка на ситуацията, преди да тръгнете в задъдена улица. За самотните Близнаци, днес е по-добре да не излизат на среща.

Рак

Вие сте пълни с нови идеи как да подобрите отношенията си или да създадете нови. Ще се отдадете изцяло на този аспект с неудържим ентусиазъм. Партньорът ви също ще има какво да ви каже по темата. Това обаче няма да ви спре.

Лъв

Не се забивайте в негативните емоции, говорете с партньора си. Каквато и да е вашата ситуация, трябва да се изразите изцяло, за да се върнете в правилната позиция. За Лъвовете без връзка се очертава нестабилен период откъм чувства.

Дева

Любовта ви днес извира от всяко кътче на душата ви. Ще се почувствате много вдъхновени да предадете топлината на чувствата си на партньора си. Ако сте сингъл, очаква ви много гореща среща!

Везни

Поведението на партньора ви днес е болезнено напомняне за минали разочарования … И ако сте решили да промените това поведение, като насочите нещата към забавление, това би било най-доброто решение днес. НЕ влизайте в сериозни разговори днес.

Скорпион

Вашият прегряващ ум ви тласка към всякакви чувствени ексцесии. Способността ви да различавате любовта от страстта е намаляла … не вземайте важни решения, които включват чувствата ви днес. Това важи и за необвързаните.

Стрелец

Ако сте в търсене на идеалната половинка, днес може да имате късмет, ако не я намерите, то поне да усетите такива наченки. Нови срещи и разговори, които се развиват в неочаквана посока. Ако сте във връзка обаче, очакват ви разговори за бъдещи планове с половинката си.

Козирог

Ще откриете толкова много възможности в интимната си връзка, за да покажете кои сте всъщност. Оставете настрана срамежливостта си и следвайте вибрациите на момента.

Водолей

Отличен момент да изградите стабилни основи за дългосрочните цели на връзката ви. Сингъл Водолеите влизат в период, в който ще могат да имат повече срещи, но и днес ще усетят, че имат проблем с избора.

Риби

Ще научите толкова много от вашите разговори днес, които са започнали спонтанно още рано сутринта… Вашето вътрешно спокойствие и увереност увеличават чара ви. Вашето цялостно спокойствие ви носи успех в интимната сфера!

Tagged , , , , , ,
на горе