ЛЮБОВЕН хороскоп за 19 септември 2022 (понеделник)

любовен хороскоп за 27 май 2023
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 19 септември 2022 (понеделник)

Любовен хороскоп за 19 септември 2022: Днес е денят, в който много хора искат да изяснят отношенията си, като ги почистят от нотка на намеци, измама или прашни „скелети в килера“. Звездите от хороскопа ви предупреждават от прекалено желание към яснота във всичко и най-вече в отношенията, които са напрегнати и има ревност между партньорите. За да не завърши денят с отрицателно настроение, звездите на хороскопа ви съветват да бъдете максимално дипломатични в отношенията с любимия човек, а примамливото предложение: „Хайде да поговорим откровено!“, отложете за по-спокойни дни.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 19 септември 2022 (понеделник)

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 19–25 септември 2022

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЧИСЛА НАОКОЛО? МОЖЕ БИ АНГЕЛИТЕ ВИ „НОСЯТ“ ВАЖНО ПОСЛАНИЕ…

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Нумерология – Числото на Душата от 1 до 9

ДЖИНДЖИФИЛОВА ТИНКТУРА – НАЙ-МОЩНИЯТ ИМУНОМОДУЛАТОР!

Ползите на оризовата вода

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 19 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 19 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 19 септември 2022, ще изглеждате като педантичен фен на изкуството: можете внимателно да наблюдавате любимия човек и само от настроението ви зависи, дали подобен „шпионаж“ ще внесе нежност към родните ви несъвършенства или раздразнение от тях. Ако негативността победи, скандалът не може да бъде избегнат: в този ден можете да ядосате дори светец. Но, ако нежността победи, тогава днес можете отново да се влюбите в своя избраник. Хороскопът съветва да изберете втория вариант: повярвайте, това ще ви осигури много по-приятни емоции!

Любовен хороскоп за 19 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 19 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес вашата половинка може да ви изненада страхотно! Би било грешка да мислите, че е невъзможно да научите нещо ново за любимия човек: всеки от нас има море от мистерии и е невъзможно да ги разбере всичките. Хороскопът е успокояващ: не е задължително информацията да е неприятна за вас, може би просто неочаквана. Въпреки вероятното объркване, тази новина може да бъде полезна за изграждане на по-нататъшни отношения с партньора. Може да се каже, че днес имате голям шанс да получите някои коригиращи данни, полезни за взаимоотношенията.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 19 септември 2022 (понеделник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 19 септември 2022, спокойствието може да бъде нарушено от случайна среща с бивш партньор. Спомените за минало щастие и горчивината от раздялата могат да ви накарат да искате да върнете всичко или, обратно, да си отмъстите. Звездите на хороскопа настоятелно съветват: днес да не се поддавате нито на единия, нито на другия импулс: ако сте се разделили с този човек, имало е основателни причини за това, не бива отново да се връщате на място, през което вече сте минали. Ако сте получавали нечестно отношение, не е необходимо да отмъщавате в замяна. Най-добре е днес да преминете към нещо неутрално, като се съсредоточите върху работата и други сфери на живота.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 19 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес сте смели и могъщи! Най-вероятно вашият любим човек ще одобри вашите страсти, но извън спалнята бъдете по-внимателни. Вие сами няма да разберете защо изведнъж започвате да ръмжите – но ако започнете, тогава ще ви бъде много трудно да спрете. Ако в този ден имате романтична среща, има вероятност романтиката много бързо да избухне. Вие сте способни по природа да привличате като магнит противоположният пол към себе си.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 19 септември 2022 (понеделник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Хороскопът предупреждава: днес, 19 септември 2022, вашата любовна идилия може да бъде приклещена от обичайното ежедневие, или по-точно на клопките на финансовите проблеми. Много е вероятно любимият човек да ви съобщи за допълнителни разходи или да поиска пари за някаква прищявка, напълно ненужна от ваша гледна точка. Хороскопът препоръчва днес да запазите спокойствие във всяка ситуация: в крайна сметка нервите са по-скъпи и развалянето на отношенията с любим човек, заради пари. Ако имате достатъчно морална сила да запазите мира, въпреки вътрешната ви съпротива, тогава вечерта обещава да бъде много сладка.

Любовен хороскоп за 19 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 19 септември 2022 (понеделник)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес можете да се доближите до разгадаването на това как възниква любовта! Наблюдателността и логическото мислене са по-изострени през този ден, което ще ви направят отличен анализатор, а чувствеността ще насочи повечето ресурси на мозъка към решаване на проблеми за взаимоотношенията между половете. Днес можете да анализирате отношенията на героите от книгите, собствените си съседи или да мислите за конфронтацията между мъжете и жените. Все пак хороскопът ви съветва да използвате този ден, за да анализирате собствените си силни и слаби страни в общуването с противоположния пол. Правейки това, имате шанс да се отървете от редица комплекси и навици, които ви пречат на любовното поле.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 19 септември 2022 (понеделник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 19 септември 2022, може да бъдете измъчвани от желанието да почистите всичко, както физически, така и морално. Ако вашият любим човек е способен да издържи почистването на къщата, тогава етичните твърдения могат силно да го измъчват днес. Хороскопът съветва да слезете малко от висотата на патоса, когато общувате с избрания от вас, в противен случай всичко ще завърши с конфликт. Освен това, рискувате неволно да разстроите сродната си душа с прекомерна прямота през този ден: не забравяйте, че горчивото хапче просто трябва да бъде овкусено с нещо сладко.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 19 септември 2022 (понеделник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес е страхотен ден за онези, които отдавна са планирали любовно признание: вие сте изпълнени със самочувствие и в онова емоционално настроение, когато можете да предадете всичките си чувства на партньора си. Също така, денят е добър за тези, които са в романтично търсене – днес ще ви бъде по-лесно от обикновено да се запознавате и да впечатлявате хората. Но тези, които са във връзка, могат да се превърнат в източник на напрежение в семейството, така че основният съвет на хороскопа за вас днес е да поставите мислите и чувствата си на преден план, като вземете предвид желанията на любимия човек.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 19 септември 2022 (понеделник)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовните начинания в този ден, уви, са обречени на провал – всички опити да се срещнете или просто да привлечете вниманието на човек, който харесвате днес, няма да доведат до положителен резултат. Без значение, дали търсите сродна душа или сте във връзка – хороскопът не препоръчва да си уговаряте романтични срещи за тази вечер. Твърде големи са шансовете в този ден гукането на влюбените гълъбчета бързо да се превърне в грачене на две ядосани гарвани. Струва ли си да изкушавате съдбата? Днес има смисъл да пренасочите вниманието си към други сфери на живота.

Любовен хороскоп 19 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 19 септември 2022 (понеделник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовната прогноза за Козирога е просто прекрасна, но за да се сбъдне, вие трябва да подредите нещата в делата си. Може би е имало някакви търкания или недоразумения между вас и любимия ви човек, които трябва да бъдат поправени. Ако е така, тогава какво да очаквате? Някой трябва да направи първата крачка, нали? Звездите ви съветват да направите щедър подарък на любимата си душа, който ще я накара да забрави за обидите и ще зарадва и двамата, например комплект луксозно копринено бельо.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 19 септември 2022 (понеделник)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес, 19.09.2022, трябва да се опитате да бъдете сдържани и деликатни с любимия човек, но хороскопът предупреждава: ще бъде много трудно да направите това. Факт е, че днешният ден предразполага към импулсивност, необмислени действия, стъпки и думи – включително по отношение на избрания от вас човек. В пристъп на емоции рискувате да кажете много ненужни неща и да предизвикате конфликт. Затова звездите от хороскопа ви съветват през този ден внимателно да контролирате думите и делата си. И ако все още възникне недоразумение, тогава най-добрият изход за вас днес е да дадете инициативата на любимия човек. Това определено ще ви направи по-спокойни.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 19 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес вие, независимо от присъствието или отсъствието на любим човек наблизо, рискувате внезапно да се почувствате самотни. Това се случва на всеки, най-важното е да не се вземат прибързани решения като. Хороскопът съветва при първите признаци на меланхолия да си спомните за човека, с който искате да общувате и да му пишете или да му се обадите. Това ще помогне да осъзнаете: винаги има хора, около които си спомняме със специална топлина. Поддържането на контакт с такива хора днес обещава да доведе до неочаквани последици за вас – до възраждане на стари чувства или ново романтично запознанство.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе